|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| eob napsal: | | TheLeague napsal: | | BUFU napsal: | Luster: hod foto Jinak mě to přivádí na nápad... Udělat si té ovesné "mouky" třeba z celýho balíčku, pak ráno vždycky smíchat jen trochu tý mouky se 2 vajcema, usmažit a jídlo je za 5 minut hotovo... Teda teoreticky Asi to v pátek zkusím. |
Taky bych to udelal z celyho baleni ale usmazil bych to vsechno hned v jeden den, a pak to treba pet dni jedl. Nebo dokud by to slo jist. Ale Luster asi rad vari a ma dost volnyho casu, tak si muze delat takovyhle maly jednohubky |
Jw to dobry si to udelat dopredu, ale pokud si to udelas na panvicce na oleji, tak je to skvele krupave a chutne, mno hotova palacinka, resp. z vlocek se delaji livanecky |
Kdyz jsme u toho vareni. Kdyz delam kureci prsa (nechci je delat na vode,zas takovej hardcore nejsem*a09*). Je tam lepsi svihnout trosku masla nebo oleje? (teflonova panev je docela draha). A co si davate k tomu za prilohu (krom rejze) aby to nebylo tak suchy. Proste jestli existuje nejaka instatni omacka ktera by nebyla moc tucna ale zato chutna. Ja si k tomu davam kukuricu a docela dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eob
|
Zaslal: st leden 21, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Kdyz jsme u toho vareni. Kdyz delam kureci prsa (nechci je delat na vode,zas takovej hardcore nejsem*a09*). Je tam lepsi svihnout trosku masla nebo oleje? (teflonova panev je docela draha). |
- Na masle se spatne vari, protoze se prepaluje a potom se maso smrdi.
- Lepsi je delat na oleji a maslo, kdyz mas na nej chut, pridat az na konci.
- Nebo se da koupit tekuta Rama.
| TheLeague napsal: | | A co si davate k tomu za prilohu (krom rejze) aby to nebylo tak suchy. Proste jestli existuje nejaka instatni omacka ktera by nebyla moc tucna ale zato chutna. Ja si k tomu davam kukuricu a docela dobre. |
- Ryzi muzes varit se lizeci oleje, potom tak sucha neni.
- Da se taky koupit stava na kureci (ve forme jakou jsou kostky na maggi), je to celkem chutne.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st leden 21, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
TheLeague: kečup řeší snad každý jídlo...
Jinak s tou pánví... Normálka hod to maso na pánev a podlívej to vodou, tak se ti nepřipálí a ani tam nemusíš rvát tunu oleje. A oproti klasickýmu vaření ve vodě je to i velice chutné  Já to tak dělám i když máme teflonku. Když chceš trošku víc opíct, tak necháš vypařit vodu a chvílu opíkáš jen tak. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: st leden 21, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | TheLeague: kečup řeší snad každý jídlo...
Jinak s tou pánví... Normálka hod to maso na pánev a podlívej to vodou, tak se ti nepřipálí a ani tam nemusíš rvát tunu oleje. A oproti klasickýmu vaření ve vodě je to i velice chutné Já to tak dělám i když máme teflonku. Když chceš trošku víc opíct, tak necháš vypařit vodu a chvílu opíkáš jen tak. |
Se to nepripali sece, ale je furt je to hnusny, to mi nevymluvis
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st leden 21, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
Hnusný? Teda ti nevím, lepší už je snad jen grilovaný... Maso mám klasicky naložený do oleje,soli a koření. Akorát to na pánvičce podlívám. Je to dobrý, olej neprská a nepřipaluje se to. Vyzkoušej. Já to tak žeru furt. A je to možná ještě lepší než klasicky... Bez podlívání už sem hoooodně dlouho nevařil (a to nejsem žádnej blázen co jí jen rýžu s kuřetem bez oleje). _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: st leden 21, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Hnusný? Teda ti nevím, lepší už je snad jen grilovaný... Maso mám klasicky naložený do oleje,soli a koření. Akorát to na pánvičce podlívám. Je to dobrý, olej neprská a nepřipaluje se to. Vyzkoušej. Já to tak žeru furt. A je to možná ještě lepší než klasicky... Bez podlívání už sem hoooodně dlouho nevařil (a to nejsem žádnej blázen co jí jen rýžu s kuřetem bez oleje). |
Ale tos nerek, ze to mas predem namoceny v oleji, takze de-facto na nem smazis stejne
A neboj, ja to znam, varit vcelku umim
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st leden 21, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
No jasný, ale na půlkila masa 1-2 lžíce oleje mi nepřijde moc. V nejhorším případě se to dá i bez oleje, popřípadě jen trošičku na rozetření koření. Hlavně se to ale tím podlíváním nepřipaluje... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: st leden 21, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
nemala byt tato tema o vlockach? _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 1:01 am Předmět: |
|
|
| headlong23 napsal: | nemala byt tato tema o vlockach? |
nejlepsi vlocky jsou prece maso
ja chci zkusit vlocky a zalejt rozmixovanym bananem v mliku, to by nemuselo bejt spatny
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 10:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 2:09 pm Předmět: |
|
|
No vypadaj super...prosím o recept..díky. _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 3:18 pm Předmět: |
|
|
| lipidek napsal: | | No vypadaj super...prosím o recept..díky. |
Je o stranku zpatky (str. 21)...4tej prispevek. A zapomel sem tam napsat 1vajicko..
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 8:29 am Předmět: |
|
|
coko vložky teda mam na mysli COKO VLOCKY samozrejme
Slozeni:
Bily jogurt
Mleko
Musli
Ovesne vlocky
Drt z vlaskych orechu nebo mandli napriklad
Granko nebo kakao
Rozinky
Banan
-do misky dame jogurt treba nejaky nizkotucny ale hlavne bily
primichame vlocky a musli pekne tyto ingredience promichame
-potom dle toho jak mame radi konzistenci doplnime mlekem nejlepe nizkotucnym ale vse zalezi na treninkovem obdobi a dle toho volime varianty
prisad zda nizkotucne nebo jine...
-pak doplnime grankem a zase vse pekne promisime
-nakonec posypeme drti treba jiz vyse zminenych vlaskych orechu,mandli,nebo nejakych seminek napr.slunecnicove,lnene,dynove...
-nakonec prihodime par rozinek nabo nejakeho suseneho ovoce ale rozinky se mi jevi jako idealni varianta
-->zbyva uz jen banan prikusovat se sousty a jime dokud neni miska takzvane vyluxovana
Samozrejme Vam vsem preji dobrou chut*a03*
dodatkem bych rad podotknul ze fantazii se meze nekladou a pokud se budeme ridit znamym heslem CO DUM DAL tak je vse vyreseno jeste nez se do teto mnamky pustime
muj posledni dodatek a to se tyka vsech dobrych a kvalitnich jidel nejen pro zdravi jakozto spravne fungovani naseho tela a i treba stavby svalove hmoty nebo narustu sily
RIDTE SE PODLE TOHO CO SI VASE TELO ZA LATKY ZADA JAKO JSOU MINERALY,STOPOVE PRVKY,VITAMINY,KVALITNI SACHARIDY A BILKOVINY+TREBA I NECO NAVIC...
tzn. KLADTE DURAZ NA SPECIFICKE SLOZENI POTRAVIN _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 9:17 am Předmět: |
|
|
Pekné pekné, tie vločky určite vyskúšam, môže to byť veľmi chutné, ale zase je to aj Kalorická bomba, čo je v objeme pre tvrdý tréning potrebné! _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|