Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eob napsal:
TheLeague napsal:
BUFU napsal:
Luster: hod foto Jinak mě to přivádí na nápad... Udělat si té ovesné "mouky" třeba z celýho balíčku, pak ráno vždycky smíchat jen trochu tý mouky se 2 vajcema, usmažit a jídlo je za 5 minut hotovo... Teda teoreticky Asi to v pátek zkusím.

Taky bych to udelal z celyho baleni ale usmazil bych to vsechno hned v jeden den, a pak to treba pet dni jedl. Nebo dokud by to slo jist. Ale Luster asi rad vari a ma dost volnyho casu, tak si muze delat takovyhle maly jednohubky

Jw to dobry si to udelat dopredu, ale pokud si to udelas na panvicce na oleji, tak je to skvele krupave a chutne, mno hotova palacinka, resp. z vlocek se delaji livanecky

Kdyz jsme u toho vareni. Kdyz delam kureci prsa (nechci je delat na vode,zas takovej hardcore nejsem*a09*). Je tam lepsi svihnout trosku masla nebo oleje? (teflonova panev je docela draha). A co si davate k tomu za prilohu (krom rejze) aby to nebylo tak suchy. Proste jestli existuje nejaka instatni omacka ktera by nebyla moc tucna ale zato chutna. Ja si k tomu davam kukuricu a docela dobre.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eob

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
Kdyz jsme u toho vareni. Kdyz delam kureci prsa (nechci je delat na vode,zas takovej hardcore nejsem*a09*). Je tam lepsi svihnout trosku masla nebo oleje? (teflonova panev je docela draha).

- Na masle se spatne vari, protoze se prepaluje a potom se maso smrdi.
- Lepsi je delat na oleji a maslo, kdyz mas na nej chut, pridat az na konci.
- Nebo se da koupit tekuta Rama.
TheLeague napsal:
A co si davate k tomu za prilohu (krom rejze) aby to nebylo tak suchy. Proste jestli existuje nejaka instatni omacka ktera by nebyla moc tucna ale zato chutna. Ja si k tomu davam kukuricu a docela dobre.

- Ryzi muzes varit se lizeci oleje, potom tak sucha neni.
- Da se taky koupit stava na kureci (ve forme jakou jsou kostky na maggi), je to celkem chutne.
BUFU

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague: kečup řeší snad každý jídlo...
Jinak s tou pánví... Normálka hod to maso na pánev a podlívej to vodou, tak se ti nepřipálí a ani tam nemusíš rvát tunu oleje. A oproti klasickýmu vaření ve vodě je to i velice chutné Já to tak dělám i když máme teflonku. Když chceš trošku víc opíct, tak necháš vypařit vodu a chvílu opíkáš jen tak.
eob

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
TheLeague: kečup řeší snad každý jídlo...
Jinak s tou pánví... Normálka hod to maso na pánev a podlívej to vodou, tak se ti nepřipálí a ani tam nemusíš rvát tunu oleje. A oproti klasickýmu vaření ve vodě je to i velice chutné Já to tak dělám i když máme teflonku. Když chceš trošku víc opíct, tak necháš vypařit vodu a chvílu opíkáš jen tak.

Se to nepripali sece, ale je furt je to hnusny, to mi nevymluvis
BUFU

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hnusný? Teda ti nevím, lepší už je snad jen grilovaný... Maso mám klasicky naložený do oleje,soli a koření. Akorát to na pánvičce podlívám. Je to dobrý, olej neprská a nepřipaluje se to. Vyzkoušej. Já to tak žeru furt. A je to možná ještě lepší než klasicky... Bez podlívání už sem hoooodně dlouho nevařil (a to nejsem žádnej blázen co jí jen rýžu s kuřetem bez oleje).
eob

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Hnusný? Teda ti nevím, lepší už je snad jen grilovaný... Maso mám klasicky naložený do oleje,soli a koření. Akorát to na pánvičce podlívám. Je to dobrý, olej neprská a nepřipaluje se to. Vyzkoušej. Já to tak žeru furt. A je to možná ještě lepší než klasicky... Bez podlívání už sem hoooodně dlouho nevařil (a to nejsem žádnej blázen co jí jen rýžu s kuřetem bez oleje).

Ale tos nerek, ze to mas predem namoceny v oleji, takze de-facto na nem smazis stejne

A neboj, ja to znam, varit vcelku umim
BUFU

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jasný, ale na půlkila masa 1-2 lžíce oleje mi nepřijde moc. V nejhorším případě se to dá i bez oleje, popřípadě jen trošičku na rozetření koření. Hlavně se to ale tím podlíváním nepřipaluje...
headlong23

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemala byt tato tema o vlockach?
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

headlong23 napsal:

nejlepsi vlocky jsou prece maso

ja chci zkusit vlocky a zalejt rozmixovanym bananem v mliku, to by nemuselo bejt spatny
Č174

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
headlong23 napsal:

nejlepsi vlocky jsou prece maso

ja chci zkusit vlocky a zalejt rozmixovanym bananem v mliku, to by nemuselo bejt spatny

No tak to si potom pěkně zafoukáš to je FAKT !!

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Luster

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tady je ukazka tech placek..recept nekolik postu dal

pred pecenim

po peceni

jemna dekorace

*barvy sou jiny, protoze fotak na mobilu je nekvalitni
lipidek

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vypadaj super...prosím o recept..díky.
Luster

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2009 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lipidek napsal:
No vypadaj super...prosím o recept..díky.

Je o stranku zpatky (str. 21)...4tej prispevek. A zapomel sem tam napsat 1vajicko..
luklin

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2009 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

coko vložky teda mam na mysli COKO VLOCKY samozrejme

Slozeni:

Bily jogurt
Mleko
Musli
Ovesne vlocky
Drt z vlaskych orechu nebo mandli napriklad
Granko nebo kakao
Rozinky
Banan

-do misky dame jogurt treba nejaky nizkotucny ale hlavne bily
primichame vlocky a musli pekne tyto ingredience promichame

-potom dle toho jak mame radi konzistenci doplnime mlekem nejlepe nizkotucnym ale vse zalezi na treninkovem obdobi a dle toho volime varianty
prisad zda nizkotucne nebo jine...

-pak doplnime grankem a zase vse pekne promisime

-nakonec posypeme drti treba jiz vyse zminenych vlaskych orechu,mandli,nebo nejakych seminek napr.slunecnicove,lnene,dynove...

-nakonec prihodime par rozinek nabo nejakeho suseneho ovoce ale rozinky se mi jevi jako idealni varianta

-->zbyva uz jen banan prikusovat se sousty a jime dokud neni miska takzvane vyluxovana

Samozrejme Vam vsem preji dobrou chut*a03*

dodatkem bych rad podotknul ze fantazii se meze nekladou a pokud se budeme ridit znamym heslem CO DUM DAL tak je vse vyreseno jeste nez se do teto mnamky pustime
muj posledni dodatek a to se tyka vsech dobrych a kvalitnich jidel nejen pro zdravi jakozto spravne fungovani naseho tela a i treba stavby svalove hmoty nebo narustu sily

RIDTE SE PODLE TOHO CO SI VASE TELO ZA LATKY ZADA JAKO JSOU MINERALY,STOPOVE PRVKY,VITAMINY,KVALITNI SACHARIDY A BILKOVINY+TREBA I NECO NAVIC...

tzn. KLADTE DURAZ NA SPECIFICKE SLOZENI POTRAVIN
bodybuilder4

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2009 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekné pekné, tie vločky určite vyskúšam, môže to byť veľmi chutné, ale zase je to aj Kalorická bomba, čo je v objeme pre tvrdý tréning potrebné!

Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: