Tetovani a dalsi krasleni tela.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 50, 51, 52  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela.  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tetovani a dalsi krasleni tela.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Libi se vam tetovani??
Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji.
48%
 48%  [ 118 ]
Libi ale nemam.
51%
 51%  [ 127 ]
Celkem hlasů : 245

Autor Zpráva
total-magor

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 9:46 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

ale ... proč bych tě prosím tě chtěl "odjebat"?
kašlem na to .)

a ja tu keru chtel 5 let :) a nevedel co to je, proste se mi libila
a ten pribeh potom taky moc, proste je to me ja, jsem spokojeny a v pohode, nemusi se to libit ostatnim :)

Naposledy upravil total-magor dne st leden 21, 2009 9:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mobsman

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2009 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
Black Dragon napsal:
total-magor napsal:
respekt ma kazdy kdo tam vleze a necha si neco udelat, ikdyz je to tribal no... tyhle modni vlny se vzdy vrati jak bumerang se zlou

Modni vlny sem resil jenom kdyz sem byl malej ... pogy, hokejovy karticky, pokemoni atd. cim sem byl starsi, tak uz sem na to sral..

Kazdopadne vzpominam si, jak sem resil s tou zenskou co me tetovala ty kerky tribalu nad prdeli mladych holek ... vykladala me, jak je musela hodne casto uklidnovat a obcas jim vrazit i facku, aby uz drzeli hubu a ona to mohla dodelat

me dostal kluk co me tetoval, podle me by kazda kerka proste mela neco vyjadrovat nemam rad lidi dam s tribal abych byl in dam si delfinka protoze je roztomilej.... tak s nim kecam pac me tetoval asi 13hodin coz dochazej temata na pokec a najednou si vsimnu ze ma na nartu RUMCAJSE mu rikam a vole co znamena tahle kerka a on cim me uplne rozsekal: RUMCAJS VOLE JE HUSTEJ TEN TO NANDAL SLECHTE proto ho tam mam
proste kerky jsou bomba ale musej neco vyjadrovat museji mit svoji myslenku tot muj nazor

picoooooooooooooooooooooooooooo
Daniel-James

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Weisser

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 8:55 am    Předmět: :-)O(-: Odpovědět s citátem

To jako není vtip? Nebo nějaká fotomontáž?
Daniel-James

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 9:15 am    Předmět: Re: :-)O(-: Odpovědět s citátem

Petr Weisser napsal:
To jako není vtip? Nebo nějaká fotomontáž?

neni to vtip. tady je video kde jedno rameno ukazuje. Pred tim tam vleze naka reklama takze vydrzet

http://www.dailymotion.com/video/x3o0cx_sylvester-stallone-shows-off-his-aw_shortfilms
Daniel-James

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jen to rameno vypada pekne. Je to oblicej jeho zeny.

Bombay

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi takhle. Vždycky se najde někdo, komu se Vaše kerka bude líbit a někdo, komu se líbit nebude.
Důležité je, aby jste s ní byli spokojení Vy. Je to Vaše tělo a Vy víte, proč ji tam máte a proč vypadá, jak vypadá.
Já jsem si nechal udělat polynesia style - jednak se mi to líbí a druhak mám silný vztah k přírodě atd. Takže proto tento styl. Pak jsem si nastudoval, co znamenají konkrétní symboly, jaký je symbol pro život, rodinu a podbné pro mě důležité věci. Tatérovi jsem řekl co tam chci, společně jsme vytvořili motiv a mrskli to na tělo.

Dneska potkám lidi, co se třeba diví, proč tam mám ve vzoru delfína, proč to není uplně vyšperkovaný, proč to není 100% souměrný a vystínovaný a že oni by jsi udělali jinou kerku.

A mi to je u piky, páč ta kerka je moje, dává mi sílu a jsem s ní spokojené. A to mám jen půlku zatím

Takže asi tak, serte na lidi, kerky jsou pro vás
Turakam

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Polynesia style sa mi paci.
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak rumcajs ten byl nejvic nigga
Sobi

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vytetovat si ženskou na rameno která by byla se mnou jen kvůli penězům. Třeba je to jinak.
useyourhead

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobi napsal:
No vytetovat si ženskou na rameno která by byla se mnou jen kvůli penězům. Třeba je to jinak.

Máš pocit, že Stallone není ještě pořád chlap, se kterým by spousta ženských vlezla do postele?
Mik.cz

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
tak rumcajs ten byl nejvic nigga

tvoje stara je rumcajs..
Drago

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Stallone me dostal teda
To je pecka, ale dobry no..
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sobi,ty mas toho zenskeho hormonu asi moc.Si naladovy,menis nazory,rypes...nemas periodu?
MOOG

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2009 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tetovani a dalsi krasleni tela. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 50, 51, 52  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: