|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
total-magor

|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:46 pm Předmět: . |
|
|
ale ... proč bych tě prosím tě chtěl "odjebat"?
kašlem na to .)
a ja tu keru chtel 5 let :) a nevedel co to je, proste se mi libila
a ten pribeh potom taky moc, proste je to me ja, jsem spokojeny a v pohode, nemusi se to libit ostatnim :) _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
Naposledy upravil total-magor dne st leden 21, 2009 9:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mobsman
|
Zaslal: st leden 21, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Black Dragon napsal: | | total-magor napsal: | | respekt ma kazdy kdo tam vleze a necha si neco udelat, ikdyz je to tribal no... tyhle modni vlny se vzdy vrati jak bumerang se zlou |
Modni vlny sem resil jenom kdyz sem byl malej ... pogy, hokejovy karticky, pokemoni atd. cim sem byl starsi, tak uz sem na to sral..
Kazdopadne vzpominam si, jak sem resil s tou zenskou co me tetovala ty kerky tribalu nad prdeli mladych holek ... vykladala me, jak je musela hodne casto uklidnovat a obcas jim vrazit i facku, aby uz drzeli hubu a ona to mohla dodelat |
me dostal kluk co me tetoval, podle me by kazda kerka proste mela neco vyjadrovat nemam rad lidi dam s tribal abych byl in dam si delfinka protoze je roztomilej.... tak s nim kecam pac me tetoval asi 13hodin coz dochazej temata na pokec a najednou si vsimnu ze ma na nartu RUMCAJSE mu rikam a vole co znamena tahle kerka a on cim me uplne rozsekal: RUMCAJS VOLE JE HUSTEJ TEN TO NANDAL SLECHTE proto ho tam mam
proste kerky jsou bomba ale musej neco vyjadrovat museji mit svoji myslenku tot muj nazor |
picoooooooooooooooooooooooooooo
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 8:55 am Předmět: :-)O(-: |
|
|
To jako není vtip? Nebo nějaká fotomontáž? _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:15 am Předmět: Re: :-)O(-: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 9:26 am Předmět: |
|
|
Asi takhle. Vždycky se najde někdo, komu se Vaše kerka bude líbit a někdo, komu se líbit nebude.
Důležité je, aby jste s ní byli spokojení Vy. Je to Vaše tělo a Vy víte, proč ji tam máte a proč vypadá, jak vypadá.
Já jsem si nechal udělat polynesia style - jednak se mi to líbí a druhak mám silný vztah k přírodě atd. Takže proto tento styl. Pak jsem si nastudoval, co znamenají konkrétní symboly, jaký je symbol pro život, rodinu a podbné pro mě důležité věci. Tatérovi jsem řekl co tam chci, společně jsme vytvořili motiv a mrskli to na tělo.
Dneska potkám lidi, co se třeba diví, proč tam mám ve vzoru delfína, proč to není uplně vyšperkovaný, proč to není 100% souměrný a vystínovaný a že oni by jsi udělali jinou kerku.
A mi to je u piky, páč ta kerka je moje, dává mi sílu a jsem s ní spokojené. A to mám jen půlku zatím
Takže asi tak, serte na lidi, kerky jsou pro vás _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 10:31 am Předmět: |
|
|
Polynesia style sa mi paci. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 10:33 am Předmět: |
|
|
tak rumcajs ten byl nejvic nigga
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 12:45 pm Předmět: |
|
|
No vytetovat si ženskou na rameno která by byla se mnou jen kvůli penězům. Třeba je to jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Sobi napsal: | | No vytetovat si ženskou na rameno která by byla se mnou jen kvůli penězům. Třeba je to jinak. |
Máš pocit, že Stallone není ještě pořád chlap, se kterým by spousta ženských vlezla do postele? _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
Tak Stallone me dostal teda
To je pecka, ale dobry no..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 2:19 pm Předmět: |
|
|
Sobi,ty mas toho zenskeho hormonu asi moc.Si naladovy,menis nazory,rypes...nemas periodu? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|