|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bikon
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
| william888 napsal: | | ale je to hlavne aj o zvyku, ked si zvyknuty pouzivat rukavice... |
nekdy se hodi se jistych zvyku zbavit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 4:50 pm Předmět: |
|
|
V posilovně zakázaný magnesium? Co je to za činkárnu? _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
william888: nemusíš mu to vysvětlovat, protože on má pravdu, na bench potřebuješ o to větší cit a jistotu protože máš nad hlavou mnohem větší váhu než an nějakej biceps a tu jistotu máš prostě větší bez rukavic. Mrtvola se nedá v rukavicích cvičit pořádně vůbec nápříklad....
edit: a třeba u tý MT bych nemohl bez toho magnezka _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
Naposledy upravil street dne čt leden 29, 2009 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 4:57 pm Předmět: |
|
|
Rukavice mám nařízeny od přítelkyně, ono takové pohlazení po hebkém těle rukou plnou škrábajících mozolů není nic příjemného.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 5:01 pm Předmět: |
|
|
for william888:ja ti je nevyvracim je to kazdeho vec jen ti rikam pozitivum cviceni bez nich nemuzes preci myslet vazne, ze mas stejny cit v rukavicich jako bez nich.
Co treba bench bezplacovim uchopem?
Proc myslis, ze vzperaci nepouzivaji rukavice? _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
Naposledy upravil setny dne čt leden 29, 2009 5:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 5:01 pm Předmět: |
|
|
| william888 napsal: | | bikon napsal: | | william888 napsal: | | ale je to hlavne aj o zvyku, ked si zvyknuty pouzivat rukavice... |
nekdy se hodi se jistych zvyku zbavit |
jak mas napisat taku sprostost, tak radsej nepis nic... |
co ti na tom pride sprostyho? nevidim v tom zadnou urazku.
napisut to teda jinak. v rukavicich sem cvicil a uznal sem za vhodny v tom nepokracovat. duvody viz setny
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | ja ti je nevyvracim je to kazdeho vec jen ti rikam pozitivum cviceni bez nich nemuzes preci myslet vazne, ze mas stejny cit v rukavicich jako bez nich.
Co treba bench bezplacovim uchopem?
Proc myslis, ze vzperaci nepouzivaji rukavice? |
no v pohode ja mozem benchovat aj bezpalcovym uchopom s rukavicami a mam take iste precitenie aj istotu ako bez rukavic... _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
neviem co to tolko riesite ci cvici s alebo bez rukavic.Ja mam na benchi a tlakoch vacsiu istotu s rukavicami.Hlavne preto, ze maju bandaz na zapastie.Do teraz som si nevsimol ze by som kvoli nim nemal cit.Na nic ine ako tlaky ale rukavice nepouzivam. _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 6:34 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | me de o maximalni jistotu uchopu tu mi da jedine ma vlastni ruka (kuze) nebo snad myslis, ze mas v ruce vetsi cit v rukavicich? |
Mám na to úplně stejný názor, sice mám mozoly, ale to mám i tak z práce. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
william888: ne háky nepoužívám protože právě kvůli těmhle "ulehčovadlum" pak neni předloktí a stisk dost silný, mě nedělá problem MT udržet.....zatim rozhodně.....a myslim že právě to je nejlepší cvik na úchop....jinak u nás v posilce je i team co trenuje na silovej trojboj a nikdo z nic je taky nemá a ani nechce....jen pásek drez a bandáže na kolena a zápěstí u fakt velkejch vah _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
Naposledy upravil street dne čt leden 29, 2009 8:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|