|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 9:52 pm Předmět: |
|
|
Chybí mi tu hlasování, docela by mě zajímalo jak to je procentuelně.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 10:15 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Kdyz mozol ztvrdne tak uz tolik neboli? Ja vim blba otazka Pouzivam rukavice (model cyklista) a pri mrtvole se mi delaji mozoly stejne a ta bolest me dost omezuje |
tobe nikdy neztvrdnul?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 11:52 pm Předmět: |
|
|
Jako já mám už mozoly permanentně, ale jsou to jenom ty měkké, které nijak zvlášt nepřekáží. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: so leden 31, 2009 12:54 am Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Kdyz mozol ztvrdne tak uz tolik neboli? Ja vim blba otazka Pouzivam rukavice (model cyklista) a pri mrtvole se mi delaji mozoly stejne a ta bolest me dost omezuje |
nebolí
slečinko:)
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
|
| nahoru |
|
 |
anton102

|
Zaslal: so leden 31, 2009 11:09 am Předmět: |
|
|
Tak já jsem teda zásadně proti rukavicím, ještě to pochopím u ženských, ale u chlapů, rači to nekomentuju, mozoly mám permanentně už hodně roků a nevidím v tem žádný problém, řeším to tak, že když už je vrstva mrtvé kůže hodně silná, tak to prostě sestřihnu nůžkama a je na čas pokoj. No a ti co mají problémy se zápěstím, tak by měli hlavně posílit svaly na předloktí a ne používat nějaké omotávky tím se nic nevyřeší
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: so leden 31, 2009 11:51 am Předmět: |
|
|
Anton: tak preco teda pouzivaju lifteri bandaze na kolena aj zapastia??Je to snad preto ze maju slabe stehna a predlaktia?? _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: so leden 31, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
Coregonus:
To neres ja se za to taky nestydim, ze pouzivam omotavky na zapesti i kolena :)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so leden 31, 2009 12:52 pm Předmět: |
|
|
| anton102 napsal: | | Tak já jsem teda zásadně proti rukavicím, ještě to pochopím u ženských, ale u chlapů, rači to nekomentuju, mozoly mám permanentně už hodně roků a nevidím v tem žádný problém , řeším to tak, že když už je vrstva mrtvé kůže hodně silná, tak to prostě sestřihnu nůžkama a je na čas pokoj. No a ti co mají problémy se zápěstím, tak by měli hlavně posílit svaly na předloktí a ne používat nějaké omotávky tím se nic nevyřeší |
To ze v tom ty nevidis zadnej problem, neznamena ze by ho zbytek zemekoule nemel taky videt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: so leden 31, 2009 12:58 pm Předmět: |
|
|
o 60 kg nikto nehovori... _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|