|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po únor 16, 2009 9:05 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | a tebe rozciluje co? ze ti nadavaj kdyz stahujes pecko a oni lagujou? nebo ze nemas 11E mesicne, abys hral taky? |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Duro
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:32 pm Předmět: |
|
|
Dobra strategie originalek je, ze k tomu mas neco navic a vicemene si to jeste rad koupis. Viz blizzard treba - battle.net a placeny wowko maj svoje vyhody, velky. U wowka navic treba pravidelny patche, vylepsovani a bugy odstranovany vetsinou rychle.
A abych rekl pravdu, od ty doby co jsem zacal s wowkem jsem zkusil hodne jinych her, ale zadna me nezaujala natolik, aby mi na disku vydrzela vic jak 2 dny .. tudiz ani nevidim duvod proc bych si ji mel kupovat. Tady ma zase obchodni dum Torrent svoje klady :)) Za originalku, ktera me bavi zaplatim rad .. za ty shity co ted v posledni dobe vychazej .. za to muze platit jen blazen ..
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | Dobra strategie originalek je, ze k tomu mas neco navic a vicemene si to jeste rad koupis. Viz blizzard treba - battle.net a placeny wowko maj svoje vyhody, velky. U wowka navic treba pravidelny patche, vylepsovani a bugy odstranovany vetsinou rychle.
A abych rekl pravdu, od ty doby co jsem zacal s wowkem jsem zkusil hodne jinych her, ale zadna me nezaujala natolik, aby mi na disku vydrzela vic jak 2 dny .. tudiz ani nevidim duvod proc bych si ji mel kupovat. Tady ma zase obchodni dum Torrent svoje klady :)) Za originalku, ktera me bavi zaplatim rad .. za ty shity co ted v posledni dobe vychazej .. za to muze platit jen blazen .. |
bud za ty blazny rad, kdyby se kazdej choval jak ty, tak by vychazeli jen fandovsky hry a komercni hra. tak jednou za pul roku :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po únor 16, 2009 1:46 pm Předmět: |
|
|
Me zajimaj jen rpg a strategie. A nic zajimavyho v poslednich letech opravdu nevyslo .. nebo me aspon neuchvatilo. Treba to vypadalo slibne a po par hodinach to slo z disku, pac tam bylo neco, co me tocilo :)
Tak to mas treba jak s hudebnim trhem .. porad pocitaj jaky maj ztraty, ale vetsinu by si toho nikdo nikdy nekoupil. Maj vychazet dobry tituly, originalni .. nemusi byt ani komercni. Jen mi prijde, ze originalita zmizela uz davno.
PS: hraju 23let .. asi mam jinej pohled no
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po únor 16, 2009 2:10 pm Předmět: |
|
|
komercni je kazdej titul, kazdej vyrobce chce aby se to dobre prodavalo,kdo ne dela fandovsky hry, flashovky atd
casy se meni a chute hracu s nimi, svet je jinde nez pred nez pred 10ti lety a vychazeji takovy hry, ktery proste budou komernce uspesny, kdyby ne, tak by nevychazely, me taky vic bavil Crusader No Remorse a The Haunting apod, takovy hry by dneska nikdo nehral,proto nevychazej,coz je skoda
hehe ja pred 23lety hral jinaci hry nez ty, hlavne Stref se do nocniku a Nauc se chodit :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 16, 2009 4:05 pm Předmět: |
|
|
Jsem rad, ze jsem tem hram nikdy nepropadl a doufam ze nikdy nepropadnu. Krom GTAcek a NHL jsem prakticky zadnou z tehle her, ktere se tu v tomhle topiku zminuji, nikdy nehral a zrejme ani nevidel a ty nazvy jsou mne naprosto nezname. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: po únor 16, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Jsem rad, ze jsem tem hram nikdy nepropadl a doufam ze nikdy nepropadnu. Krom GTAcek a NHL jsem prakticky zadnou z tehle her, ktere se tu v tomhle topiku zminuji, nikdy nehral a zrejme ani nevidel a ty nazvy jsou mne naprosto nezname. |
Tak, tak . Ja hral naposledy takovy ty hry, ktery se pripojovaly k televizi, a bylo to na maly kazety. TOP hry Contra + Mario
Taky jeste nebylo spatny loveni kachen a prestrelky s mexikancema, na to uz ale byla potreba i umelohmotna puska, se kterou se ''strilelo'' do televize
Edit: a muzu uprimne rict, ze kdyby mi dal nekdo na vyber nejakou super nejnovejsi hru na pocitac/PS3, s nejlepsi grafikou apod , nebo tyhle stary dobry hry
Tak si vzdycky vyberu tyhle stary hry, i kdybych mel hrat to cestovani tucnaka pres severni pol, kde se skakalo pres diry v ledu a chytaly ryby =)
|
|
| nahoru |
|
 |
*Martin*
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po únor 16, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
Vydani Mafie 2 se taky kvapem blizi..... _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 10:58 pm Předmět: |
|
|
CZEBLADE: co je to za hru? _________________ Všechno přijde časem, ale jinak sem dobrý :))
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 11:07 pm Předmět: |
|
|
wowko _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|