Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
a tebe rozciluje co? ze ti nadavaj kdyz stahujes pecko a oni lagujou? nebo ze nemas 11E mesicne, abys hral taky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Duro

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wow ako aj vsetky mmorpg su pohoda,len to clovek nesmie brat prilis vazne
Tyrael

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
Tyrael napsal:
Zejtra me snad prijde Assasin´s Creed sem zvedav jestli je to tak dobry, jak se rika. Jinak predobejdnavka God of War 3, Diablo 3 a Empire total war je jasna vec.

To si kupujes vsechno originaly? To bych nikdy neudelal, uz z principu

Ano kupuju i na PC. Kupuju si originalky taky z principu
mysH

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobra strategie originalek je, ze k tomu mas neco navic a vicemene si to jeste rad koupis. Viz blizzard treba - battle.net a placeny wowko maj svoje vyhody, velky. U wowka navic treba pravidelny patche, vylepsovani a bugy odstranovany vetsinou rychle.
A abych rekl pravdu, od ty doby co jsem zacal s wowkem jsem zkusil hodne jinych her, ale zadna me nezaujala natolik, aby mi na disku vydrzela vic jak 2 dny .. tudiz ani nevidim duvod proc bych si ji mel kupovat. Tady ma zase obchodni dum Torrent svoje klady :)) Za originalku, ktera me bavi zaplatim rad .. za ty shity co ted v posledni dobe vychazej .. za to muze platit jen blazen ..
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Dobra strategie originalek je, ze k tomu mas neco navic a vicemene si to jeste rad koupis. Viz blizzard treba - battle.net a placeny wowko maj svoje vyhody, velky. U wowka navic treba pravidelny patche, vylepsovani a bugy odstranovany vetsinou rychle.
A abych rekl pravdu, od ty doby co jsem zacal s wowkem jsem zkusil hodne jinych her, ale zadna me nezaujala natolik, aby mi na disku vydrzela vic jak 2 dny .. tudiz ani nevidim duvod proc bych si ji mel kupovat. Tady ma zase obchodni dum Torrent svoje klady :)) Za originalku, ktera me bavi zaplatim rad .. za ty shity co ted v posledni dobe vychazej .. za to muze platit jen blazen ..

bud za ty blazny rad, kdyby se kazdej choval jak ty, tak by vychazeli jen fandovsky hry a komercni hra. tak jednou za pul roku :-)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
mysH

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me zajimaj jen rpg a strategie. A nic zajimavyho v poslednich letech opravdu nevyslo .. nebo me aspon neuchvatilo. Treba to vypadalo slibne a po par hodinach to slo z disku, pac tam bylo neco, co me tocilo :)
Tak to mas treba jak s hudebnim trhem .. porad pocitaj jaky maj ztraty, ale vetsinu by si toho nikdo nikdy nekoupil. Maj vychazet dobry tituly, originalni .. nemusi byt ani komercni. Jen mi prijde, ze originalita zmizela uz davno.
PS: hraju 23let .. asi mam jinej pohled no
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

komercni je kazdej titul, kazdej vyrobce chce aby se to dobre prodavalo,kdo ne dela fandovsky hry, flashovky atd

casy se meni a chute hracu s nimi, svet je jinde nez pred nez pred 10ti lety a vychazeji takovy hry, ktery proste budou komernce uspesny, kdyby ne, tak by nevychazely, me taky vic bavil Crusader No Remorse a The Haunting apod, takovy hry by dneska nikdo nehral,proto nevychazej,coz je skoda

hehe ja pred 23lety hral jinaci hry nez ty, hlavne Stref se do nocniku a Nauc se chodit :-)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem rad, ze jsem tem hram nikdy nepropadl a doufam ze nikdy nepropadnu. Krom GTAcek a NHL jsem prakticky zadnou z tehle her, ktere se tu v tomhle topiku zminuji, nikdy nehral a zrejme ani nevidel a ty nazvy jsou mne naprosto nezname.
e4
(ban)

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jsem rad, ze jsem tem hram nikdy nepropadl a doufam ze nikdy nepropadnu. Krom GTAcek a NHL jsem prakticky zadnou z tehle her, ktere se tu v tomhle topiku zminuji, nikdy nehral a zrejme ani nevidel a ty nazvy jsou mne naprosto nezname.

Tak, tak . Ja hral naposledy takovy ty hry, ktery se pripojovaly k televizi, a bylo to na maly kazety. TOP hry Contra + Mario
Taky jeste nebylo spatny loveni kachen a prestrelky s mexikancema, na to uz ale byla potreba i umelohmotna puska, se kterou se ''strilelo'' do televize

Edit: a muzu uprimne rict, ze kdyby mi dal nekdo na vyber nejakou super nejnovejsi hru na pocitac/PS3, s nejlepsi grafikou apod , nebo tyhle stary dobry hry
Tak si vzdycky vyberu tyhle stary hry, i kdybych mel hrat to cestovani tucnaka pres severni pol, kde se skakalo pres diry v ledu a chytaly ryby =)
*Martin*

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem měl tak před +-7lety plejstejšna jedničku a mastil sem na tom kreše bandikuta a tekena trojku,to byl teprve masakr,pak sem ho pujčil kamošovi a už neviděl.
Poslední co sem hrál byla na PC mafie 1,kterou sem dojel do konce a musim říct,že tak jako málo co mně todle zaujalo jako blázen,hlavně super příběh se super koncem.
Jinak více méně sem hry nehrál asi tak 3 roky a sem rád,že místo sezení u džojistyku se radši vybiju v činkárně a tak sportuju.
Tyrael

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vydani Mafie 2 se taky kvapem blizi.....
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

muj kamos

oblibeny druid
supeeel

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE: co je to za hru?
CrazyLom

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wowko
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2009 8:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

presne tak, wowko totalne besna hra :D .. uz kaslu na ty blbe strilecky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: