Cesta za ztracenou kondicí...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta za ztracenou kondicí...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
owar

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
Jak jsem řek, nechlastam.. Jestli se tedy jako chlast nepočítá jedno denně. Jo, nad tim jídlem bych se měl taky zamyslet. Jim dost zeleniny i ovoce, protože mi chutná. S masem je to totálně v píči. Podle mě se někdy nedostanu ani na 30dkg za tejden, což je fakt hodně špatný. Blbý je, že se nevyhýbám ani tlačence či utopenci,apod. Taky je fakt, že jestli se mi podaří vyhrabat z těch sraček a najít si pak SVOJE bydlení, tak to bude úplně jiný kafčo. Mam výhodu, že umim vařit a zjistil jsem, že se dá jíst dost levně a zároveň zdravě, když si člověk nepotrpí na svíčkovou nebo lososa (obojí samozřejmě miluju). Např. kousek od mého bydliště se dá koupit za cca 70peněz/kilo vepřový ocásek s. k. Ze 4 kil jsem dostal téměř 3 kg masa. Je to konec prasete okolo páteře až k ocásku (ten tam bohužel neni). Najde se tam dlouhý maso na plátky a kratší malinko tužší, naprosto ideální na čínu. Hlavně, co je nejdůležitější.. Je to totálně libový (aspoň teda na moje poměry). Pak třeba ten pangasus taky neni úplně nejdražší, akorát je tučnej, ale to mě neva. Vločky, vejce.. atd. Našlo by se toho spoustu. Nejdražší položka je ovoce a zelenina, ale bez tý to nejde.

jak si přišel na to, že pangasius je tučnej
Jarack

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ani nevim, abych řekl pravdu.. přišlo mi to takový bílí a mastnější, ale nejspíš se pletu. Nežeru ho moc dlouho a skoro mi to nepřijde ani jako ryba.
owar

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
No, ani nevim, abych řekl pravdu.. přišlo mi to takový bílí a mastnější, ale nejspíš se pletu. Nežeru ho moc dlouho a skoro mi to nepřijde ani jako ryba.

bílí je prostě to maso přirozeně, navic rybí tuk má úplně jiný a výhodnější složení mastnejch kyselin, než třeba ten tvůj vepřovej ocásek
Jarack

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, díky.. Já se v tom složení těch omega kyselin moc nevyznam. Ale našel jsem si pár stránek na netu, tak se to doučim. Ten pangas mi fakt chutná. Dneska si ho budu dělat zase. Je to masíko jako fík.
Jarack

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem ještě byl na tom boxu a dneska mam volno..
Jarack

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera jsem měl fyzickou a dneska volno
riker

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
Jak jsem řek, nechlastam.. Jestli se tedy jako chlast nepočítá jedno denně. Jo, nad tim jídlem bych se měl taky zamyslet. Jim dost zeleniny i ovoce, protože mi chutná. S masem je to totálně v píči. Podle mě se někdy nedostanu ani na 30dkg za tejden, což je fakt hodně špatný. Blbý je, že se nevyhýbám ani tlačence či utopenci,apod. Taky je fakt, že jestli se mi podaří vyhrabat z těch sraček a najít si pak SVOJE bydlení, tak to bude úplně jiný kafčo. Mam výhodu, že umim vařit a zjistil jsem, že se dá jíst dost levně a zároveň zdravě, když si člověk nepotrpí na svíčkovou nebo lososa (obojí samozřejmě miluju). Např. kousek od mého bydliště se dá koupit za cca 70peněz/kilo vepřový ocásek s. k. Ze 4 kil jsem dostal téměř 3 kg masa. Je to konec prasete okolo páteře až k ocásku (ten tam bohužel neni). Najde se tam dlouhý maso na plátky a kratší malinko tužší, naprosto ideální na čínu. Hlavně, co je nejdůležitější.. Je to totálně libový (aspoň teda na moje poměry). Pak třeba ten pangasus taky neni úplně nejdražší, akorát je tučnej, ale to mě neva. Vločky, vejce.. atd. Našlo by se toho spoustu. Nejdražší položka je ovoce a zelenina, ale bez tý to nejde.

Takze kilo masa te vyslo na skoro 100kc... To je podle me lepsi koupit kureci prsa za 130 - budes s tim mit 100x min prace a kvalita bude taky lepsi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teraz som si precital prvy krat cely tento log a teda nemam slov si dobry
Jarack

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, co na to říct... Snad jenom: "Jsme v play off"!! Ne, teď vážně.. Moc nestíham a tak jsem si jenom trochu stínoval a malinko běhal. Včera jsem navíc ten postup (a ještě jednu radost o které se nebudu rozepisovat, abych to nezakřikl) řádně zapil a tak se z toho teď snažim ňák dostat. Máte pravdu, že chlast atd. je na píču, takže to beru jako takovej malej restart v mojí dráze cvičence. Na policejních testech sem byl ňákej hrozně hustej, až mě to docela překvapilo. Je fakt, že jsem tomu dal všechno a v průběhu jsem párkrát neměl daleko do tyče. Kombinace ovesný vločky, kafe neni zrovna stavěná na extrémní výkony. Vim pro příště. Jinak za 4 dny (dneska už bych rád vyrzil taky) mi končí permice a nevim kdy se mi podaří zajistit finance na novou a tak se pak budu hlásit se vstupama z tréningů, jak jsem je jel, když sem eště boxoval. Jsou to základy (běh, kliky, shyby, lehysedy a stretchánek :-) Sice to nemá s posilováním v posilovně ani se smyslem Ronnieho nic moc společnýho, ale na druhý straně jsem v tý době s 73kg váhy zvednul na bench metráček (bylo mi čerstvejch 15), byl sem na kost vysekanej a zvládnout 10 - 15 kol vostrýho spára nabyl žádnej výraznější problém. Takže to, že nemam na fitko je velkej problém, na straně druhý mě to může posunout blíž k základům a osvěžit mi "starý dobrý časy". Do posilovny půjdu po obědě, jelikož je mi zle nedobře a v 10 musim bejt u kámoše, protože sme se dohodli, že se začnem učit aj. zatim
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
Tak, co na to říct... Snad jenom: "Jsme v play off"!! Ne, teď vážně.. Moc nestíham a tak jsem si jenom trochu stínoval a malinko běhal. Včera jsem navíc ten postup (a ještě jednu radost o které se nebudu rozepisovat, abych to nezakřikl) řádně zapil a tak se z toho teď snažim ňák dostat. Máte pravdu, že chlast atd. je na píču, takže to beru jako takovej malej restart v mojí dráze cvičence. Na policejních testech sem byl ňákej hrozně hustej, až mě to docela překvapilo. Je fakt, že jsem tomu dal všechno a v průběhu jsem párkrát neměl daleko do tyče. Kombinace ovesný vločky, kafe neni zrovna stavěná na extrémní výkony. Vim pro příště. Jinak za 4 dny (dneska už bych rád vyrzil taky) mi končí permice a nevim kdy se mi podaří zajistit finance na novou a tak se pak budu hlásit se vstupama z tréningů, jak jsem je jel, když sem eště boxoval. Jsou to základy (běh, kliky, shyby, lehysedy a stretchánek :-) Sice to nemá s posilováním v posilovně ani se smyslem Ronnieho nic moc společnýho, ale na druhý straně jsem v tý době s 73kg váhy zvednul na bench metráček (bylo mi čerstvejch 15), byl sem na kost vysekanej a zvládnout 10 - 15 kol vostrýho spára nabyl žádnej výraznější problém. Takže to, že nemam na fitko je velkej problém, na straně druhý mě to může posunout blíž k základům a osvěžit mi "starý dobrý časy". Do posilovny půjdu po obědě, jelikož je mi zle nedobře a v 10 musim bejt u kámoše, protože sme se dohodli, že se začnem učit aj. zatim

Ödkad ze ty ses , ze ste postoupili do play off, Plzen ?
Menii

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
mi končí permice a nevim kdy se mi podaří zajistit finance na novou

a spočítal sis kolik prochlastáš a podobným způsobem vyhodíš peněz?

Já ti to nechci upírat, každý by si měl utrácet za to, co mu přinese největší užitek, což určitě ze subjektivního hlediska je chlast, ale z toho objektivního a dlouhodobýho se ta investice do permanentky vyplatí....
Jarack

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2009 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, máš naprostou pravdu.. jsem z Plzně
Jarack

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem byl hned po ránku a bylo to fajn. Akorát se mi celou dobu zvedal žaludek a tak jsem nejezdil a neprotahoval.. Kámoš řikal, že to je z kafe a tak ho moc před tréningem dávat nebudu. Jedl jsem volské oko se zeleninou a chlebem a to jsem snášel vždy dobře. Jestli to časově vyjde, tak bych se ještě dnes rád dostal s kamarádem běhat.
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bych pred rannim treninkem daval jen nejaky ovoce, teda taky zalezi kdy vstanes a kdy jdes trenovat

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Paragon

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tě nechápu, jeden den si dáš nějakej trénink + box a druhej dej to zapiješ? A ještě se tím tady chlubíš?

Já tě fakt nechápu, jestli chceš dělat něco pořádně tak sem musíš vzdát toho chlastu ... Vím chutná ti to, ale vem si jak je to drahý a jak asi musí vypadat tvůj žaludek?

Myslíš to posilování vážně? Nebo to děláš jen tak? Ty vole chlape ty si magor

Tak buď posiluj normálně nebo se na to vyser úplně a di se válet po zemi v hospodě ... S takovýmhle přístupem to moc daleko nedotáhneš

Možná tak do léčebny ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: