toz pekne, ja dal v pondeli 3x200 nadhmatem bez zamku asi se ten zamek budu muset naucit...
hele, udelame chalenge ... treba kdo zatahne prvni 170 jednou rukou
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
toz pekne, ja dal v pondeli 3x200 nadhmatem bez zamku asi se ten zamek budu muset naucit...
no asi budes muset, cisto nadhmat je podla mna nepouzitelny na vacsie vahy
CIZOPASNIK napsal:
hele, udelame chalenge ... treba kdo zatahne prvni 170 jednou rukou
uz si skusal tahat 1 rukou? to sa da asi len sumom, nie?
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
nene, jednoruc klasikou v pohode, maxko mam asi 130 nebo 140 nadhmatem a se zamkem slo asi 150 jednou, uz nevim presne
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
brno gay hardcore malo pripomienky, tak som trosku prihodil
3. military press
5x60kg
6x60kg
7x60kg
8x60kg
5x60kg
mal som ist jednorucky v sede, ale totalne plne fitko dnes, setko obsadene... tento cvik mi robi zle na ten pokazeny sval, uz to nepojdem. (zaujmave ze z benchu to uz necitim a po tomto trochu hej, shit)
4. rehab na fitlopte (tlaky, rozpazky, pullover, bocne ramena)
neako malo zerem, koli stresu zo skoly... musim pridat
Vypadá to, že serratus stále ještě neudrží lopatku ve správné pozici a pak to tahá za ten načatý sval. Vzpomněl jsem si ještě na jeden cvik (bohužel fotku žádnou nemám, ale byl tuším i v Arnoldově encyklopedii) – je to v podstatě pullover cvičený v kleku v předklonu na horní kladce. Při troše experimentování se ten správný pohyb dá najít.
V každém případě necvičit zatím m. press je správné rozhodnutí.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru