|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ben

|
Zaslal: so únor 21, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Thomas25 napsal: | | Cvičím už asi 2 roky,řekl bych,že jsem mírně pokročilý.Je mi 18.Přemýšlím, že bych zkusil buď protejn a nebo rovnou protej a kreatin? |
zacni jen s tim proteinem, to bude jiste ze zacatku stacit. ten kreatin odloz na pozdejc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po únor 23, 2009 9:22 pm Předmět: |
|
|
stalo se nekomu, ze ztratil pri kreatinu vybusnost, rychlost a driv se zadejcha? dotaz adresovany spise kick/boxerum, ale i od ostatnich si velice rad prectu zkusenosti, dik _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po únor 23, 2009 9:30 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | stalo se nekomu, ze ztratil pri kreatinu vybusnost, rychlost a driv se zadejcha? dotaz adresovany spise kick/boxerum, ale i od ostatnich si velice rad prectu zkusenosti, dik |
nikdy _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 24, 2009 8:28 am Předmět: |
|
|
Absolutně ne. Maximálně vztaženo k +5 kilům za týden :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ajax16
|
Zaslal: út únor 24, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
zdravim. mam dotaz jestli nekdo z vas nema zkusenosti s cellmassem, a pokud jo tak kdyby ste se o ne mohli podelit, diky
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út únor 24, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Absolutně ne. Maximálně vztaženo k +5 kilům za týden :) |
tak to je muj pripad, za 6dnu jsem natahl 4-5kg vody, pripadam si jak kdybych mesic neboxoval _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 24, 2009 1:44 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Octopuss napsal: | | Absolutně ne. Maximálně vztaženo k +5 kilům za týden :) |
tak to je muj pripad, za 6dnu jsem natahl 4-5kg vody, pripadam si jak kdybych mesic neboxoval |
Svaly víc vidět vůbec nejsou, ale připadám si jako prase na porážce :D Jdu po práci na trénink, stopro mi někdo dá do držky
Tedy ne že bych si připadal těžší nebo míň pohyblivej, spíš nějakej celkovej rozjetej - ono jsem asi přece jen motivačně začal cvičit víc, no a takhle jsem si záda a ramena ještě neoddělal :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 24, 2009 1:46 pm Předmět: |
|
|
jo včera mi někdo tvrdil, že bere nějakej "novej" kreatin, kterej nemá "vedlejší efekt" nasávání vody. Nejsem v tom nijak kovanej, ale není právě to nasávání vody jeden z principů, na kterým to celý funguje?
|
|
| nahoru |
|
 |
PLUS-MINUS
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | jo včera mi někdo tvrdil, že bere nějakej "novej" kreatin, kterej nemá "vedlejší efekt" nasávání vody. Nejsem v tom nijak kovanej, ale není právě to nasávání vody jeden z principů, na kterým to celý funguje? |
monohydrat se spatne vstrebava,tudiz zustane i vne svalovy bunky a tam natahne vodu, proto ses po nem tak pekne zalitej, pokrocily formy kreatinu by mely mit lepsi vstrebatelnost, tudiz se zavodni jen svalova bunka a ne tkan okolo _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
brc.majkl

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 2:04 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Octopuss napsal: | | jo včera mi někdo tvrdil, že bere nějakej "novej" kreatin, kterej nemá "vedlejší efekt" nasávání vody. Nejsem v tom nijak kovanej, ale není právě to nasávání vody jeden z principů, na kterým to celý funguje? |
monohydrat se spatne vstrebava,tudiz zustane i vne svalovy bunky a tam natahne vodu, proto ses po nem tak pekne zalitej, pokrocily formy kreatinu by mely mit lepsi vstrebatelnost, tudiz se zavodni jen svalova bunka a ne tkan okolo |
Ámen _________________ JSEM KRUTÝ I NĚŽNÝ, TAKOVÝ JE ŽIVOT...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá únor 27, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Octopuss napsal: | | jo včera mi někdo tvrdil, že bere nějakej "novej" kreatin, kterej nemá "vedlejší efekt" nasávání vody. Nejsem v tom nijak kovanej, ale není právě to nasávání vody jeden z principů, na kterým to celý funguje? |
monohydrat se spatne vstrebava,tudiz zustane i vne svalovy bunky a tam natahne vodu, proto ses po nem tak pekne zalitej, pokrocily formy kreatinu by mely mit lepsi vstrebatelnost, tudiz se zavodni jen svalova bunka a ne tkan okolo |
kvuli tomu,ze se zaleju ho ale beru a nelepsi je pocit,kdyz nemuzu dostat ruce do rukavu
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | yazi napsal: | | Octopuss napsal: | | jo včera mi někdo tvrdil, že bere nějakej "novej" kreatin, kterej nemá "vedlejší efekt" nasávání vody. Nejsem v tom nijak kovanej, ale není právě to nasávání vody jeden z principů, na kterým to celý funguje? |
kvuli tomu,ze se zaleju ho ale beru a nelepsi je pocit,kdyz nemuzu dostat ruce do rukavu |
no to abych ti koupila nový oblečení co??
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
| v.net napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | yazi napsal: | | Octopuss napsal: | | jo včera mi někdo tvrdil, že bere nějakej "novej" kreatin, kterej nemá "vedlejší efekt" nasávání vody. Nejsem v tom nijak kovanej, ale není právě to nasávání vody jeden z principů, na kterým to celý funguje? |
kvuli tomu,ze se zaleju ho ale beru a nelepsi je pocit,kdyz nemuzu dostat ruce do rukavu |
no to abych ti koupila nový oblečení co?? |
ted nemusis,ted ho neberu
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|