|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:04 pm Předmět: |
|
|
ale jo je to pekny jak clovek nakyne, ale mne se obvykle vytvori takova pekna pneumatika kolem pasu:) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | ale jo je to pekny jak clovek nakyne, ale mne se obvykle vytvori takova pekna pneumatika kolem pasu:) |
ja ji tam mam porad,akorat se o trochu zvetsi
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: so únor 28, 2009 9:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 28, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Octopuss napsal: | | jo včera mi někdo tvrdil, že bere nějakej "novej" kreatin, kterej nemá "vedlejší efekt" nasávání vody. Nejsem v tom nijak kovanej, ale není právě to nasávání vody jeden z principů, na kterým to celý funguje? |
monohydrat se spatne vstrebava,tudiz zustane i vne svalovy bunky a tam natahne vodu, proto ses po nem tak pekne zalitej, pokrocily formy kreatinu by mely mit lepsi vstrebatelnost, tudiz se zavodni jen svalova bunka a ne tkan okolo |
Jaký pokročilý formy? Osviť mě poznáním prosím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so únor 28, 2009 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | yazi napsal: | | Octopuss napsal: | | jo včera mi někdo tvrdil, že bere nějakej "novej" kreatin, kterej nemá "vedlejší efekt" nasávání vody. Nejsem v tom nijak kovanej, ale není právě to nasávání vody jeden z principů, na kterým to celý funguje? |
monohydrat se spatne vstrebava,tudiz zustane i vne svalovy bunky a tam natahne vodu, proto ses po nem tak pekne zalitej, pokrocily formy kreatinu by mely mit lepsi vstrebatelnost, tudiz se zavodni jen svalova bunka a ne tkan okolo |
Jaký pokročilý formy? Osviť mě poznáním prosím :) |
no jinak si to proste vysvetlit neumim, muzes kdyztak osvitit poznanim ty me:o) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
VeRt3x

|
Zaslal: so únor 28, 2009 10:54 pm Předmět: |
|
|
tim mysli asi Kre-alkalyn, Ethyl Ester, Pyruvat nebo ted ten novej Krea-genic atd...ale podle me je stejne nejlepsi ten monohydrat ten te dycky tak pekne vyprasi, ze ta vaha hnedka leti nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so únor 28, 2009 10:59 pm Předmět: |
|
|
vsak vime:)) ja zatim mel jen taky monohydrat, mam koupenou pixlu CEE od AxisLabs na test, tak uvidim jak bude slapat _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 28, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
No to ste mi teda pomohli, sakra
Nejhorší je, že já vlastně ani nevim co chci. Chci bejt nabušenej madrfakr, ale zároveň chci zachovat pohyblivost a rychlost. No byl jsem dneska běhat a kurva se to s těma 95 kilama nedá
No asi zkusím zatnout zuby a koule, ještě dva týdny se tím svinstvem ládovat a pak nasadit brutální tréninky (box) a běhání a vypálit špeka...
To je tak když člověk dělá sporty co nejdou dobře dohromady
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so únor 28, 2009 11:08 pm Předmět: |
|
|
to sou vymluvy, ja ted po 14dnech kreatinu mam 97kg a behat se da, ale rekl bych ze kreatin ma dost negativni dopad na rychlost a vybusnost, aspon teda monohydrat, proste to dramaticky navyseni hmotnosti je znat: ( _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so únor 28, 2009 11:11 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | to sou vymluvy, ja ted po 14dnech kreatinu mam 97kg a behat se da, ale rekl bych ze kreatin ma dost negativni dopad na rychlost a vybusnost, aspon teda monohydrat, proste to dramaticky navyseni hmotnosti je znat: ( | co si predstavujes pod pojmem rychlost a vybusnost? dost totiz pochybuju ze na tyhle aspekty ma kreatin negativni vliv kdyz ho vetsinou vsichni berou proto, ze tyhle dve veci zlepsuje...
pokud cekas ze jinej kreatin bude fungovat jinak tak te asi zklamu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 28, 2009 11:13 pm Předmět: |
|
|
Právě! Moje standardní váha včetně permanentní nadváhy je asi 91 kilo, a dokud jsem si nezkurvil (běháním :D) kyčel, nebyl problém každej den nebo aspoň obden pět kiláků. Předevčírem a dneska jsem zkoušel a na dvou kiláskách mě začlo naprosto šíleně bolet v kříži : ( Budu se muset rozhodnout co má přednost... Kombinovat to nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so únor 28, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
uz jsem to tu psal, asi za tejden jsem nabral 4-5kg, ted po 14dnech mam 6kg nahore:) jsem zalitej jak prase pred porazkou, celkove se mi trenuje hur,poznam kdyz uder neni tak rychlej a hur se mi boxuje, jsou to moje subjektivni pocity, nic vic _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 28, 2009 11:18 pm Předmět: |
|
|
Dost podobně, akorát s boxem problém nemám (no ale zase ty mrdky co tam dělám no nevim  ). To běhání je horší, však by mi asi každej dal za pravdu, kdyby vyběh s třema kilama na každým kotníku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
tak sem si koupil kre alkalyn od scifitu , co je tady u ronnieho nejprodavanejsi.To su zvedavej jak to poslape,kre alkalyn,BCAA,kofein pred treningem, ty kravo sypka jak blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
kodl18
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s užíváním Creatin Ethyl Esteru od Axis Labs? _________________ 16 let
185cm-80kg
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|