|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 5:29 pm Předmět: |
|
|
Je lepší dávát si k. před nebo až po cvičení (a proč)?
Obvykle jsem se dočet po, ale teď mi někdo zase tvrdil že před...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
Ak sa bavíme o monohydráte, tak po, pretože ten využíva na transport do bunike inzulín, ktorý je po jedle zvýšený. U ostatnách typov by to malo byť jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | | Ak sa bavíme o monohydráte, tak po, pretože ten využíva na transport do bunike inzulín, ktorý je po jedle zvýšený. U ostatnách typov by to malo byť jedno. |
a když člověk jede nasycovaqčku 20g tak má taky všechno hodit po ? to se z toho ale pak trošku po ne ? ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 7:13 pm Předmět: |
|
|
Nie, niektorí ľudia totiž jedia aj viackrát za deň a po 4 jedlách si dajú po 5g a sú happy.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
jo taky jsem slysel, ze staci brat monohydrat po jidle bez cukru, kdyz mas inzulin nahore, jenze to ma par hacku, jidlo musi mit vysokej glykemickej index a musi ho byt malo, jinak kreatin dlouho zustava v travici soustave a znehodnocuje se _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
No tak jak teda? :)
Zkusil jsem si dneska na radu někoho někde dát vyjímečně před cvičením.
Hm. Začal jsem a najednou zjistil, že jsem úplně slabej ve smyslu rozklepanej pocit celýho těla, jako bych buď měsíc v kuse chlastal, nebo deset hodin v kuse jel nějakej kruháč :D
Kupodivu jsem na benchi hodil rekordní série, 8x a 6x 100 bez pomáhání (pro srovnání kilo jsem dal naposled před rokem a to max po šesti a aktuálně se plácám na 80kg max).
A celkově výbornej pocit. Ta "slabost" asi v půlce odezněla.
Tak na tom možná něco bude.
Teď je otázka jestli to nezkusit třeba tak, že k. brát jen ve dnech cvičení a to před i po.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
Btw pan majitel posilky zase perlil; tvrdil totiž, že kreatin člověku "pomůže" max dvakrát za život a když jsem se mu zlehka vysmál, tak prej ať si přečtu nějaký časopisy.
Nějaký zpomalení je jasný, ale tohle tvrzení mi přijde poněkud přitažený za vlasy. Plus to předpokládám lidi neberou vždycky jen kvůli nabrání objemu, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne březen 01, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
rika se, ze je dobry ho brat pred i po cviceni, ale pokud mas svaly dostatecne nasyceny z predeslych dnu, rekl bych ze par gramu pred treninkem te nevytrhne _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luki2236
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: ne březen 01, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
| citace: | [quote="Octopuss"]Btw pan majitel posilky zase perlil; tvrdil totiž, že kreatin člověku "pomůže" max dvakrát za život a když jsem se mu zlehka vysmál, tak prej ať si přečtu nějaký časopisy.
Nějaký zpomalení je jasný, ale tohle tvrzení mi přijde poněkud přitažený za vlasy. Plus to předpokládám lidi neberou vždycky jen kvůli nabrání objemu, ne?[/quot |
Asi to tvrzení trošku přehnal, ale třeba to byl úmysl. Je pravda, že hodně lidí tvrdí, že další kůry kreatinu byly s odost menším účinkem. Každé tělo je jiné, je třeba to vyzkoušet.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po březen 02, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
je niecom na tom pravdy ze creatyn EE ma kladny vplyv na znizovanie tuku v tele?
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po březen 02, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomas25
|
Zaslal: po březen 02, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Ben napsal: | | Thomas25 napsal: | | Cvičím už asi 2 roky,řekl bych,že jsem mírně pokročilý.Je mi 18.Přemýšlím, že bych zkusil buď protejn a nebo rovnou protej a kreatin? |
zacni jen s tim proteinem, to bude jiste ze zacatku stacit. ten kreatin odloz na pozdejc. |
Tak jsem si koupil ptotej a k tomu jsem dostal Creatin EE od Aminostar 60kapslí.Mám ho teď použít a nebo někdy v budoucnu
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po březen 02, 2009 7:08 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | http://www.jissn.com/content/pdf/1550-2783-6-6.pdf
zdroj je jissn.com, zdroj zdroja je biomag |
len tak narychlo som to preletel, asi to nebude az take ako som ocakaval prave od tejto formy
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: po březen 02, 2009 9:55 pm Předmět: |
|
|
co robit ked kreatin patricne nezabera? po 2 tyzdnoch nevidim podstatnejsiu zmenu v sile ani objeme ani na vahe. pijem vela vody, spim dost, jem dost...v com moze byt chyba?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|