Cesta za ztracenou kondicí...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 37, 38, 39  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cesta za ztracenou kondicí...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Menii

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale zase furt lepší že se snaží něco dělat, než kdyby seděl na prdeli u bedny nebo v hospodě ještě víc....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarack

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, máš naprostou pravdu. V poslední době už právě moc žrát nemůžu.. Vždycky mi začne haprovat žaludek, jako dneska v posilovně. Kámoš řikal, že za to může právě chlast v kombinaci s cígama a kafem.Toho kafe se ale nevzdam, to bych radši dostal krámy . Jinak se mi podařilo vyřešit problém s posilovnou. Kámoš má doma lavici a osu a tak budu chodit k němu. Sice mi tam budou hodně chybět kladky, ale na stranu druhou je fajn zvedat osy na objem. S tim během nevim jak to dnes dopadne, protože to teď jdu řešit. Jinak zítra mě čeká tréning, tak se na to případně vyseru.
Jarack

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, ještě abych zareagoval na Yaziho. Já si občas dam taky jenom jogurt nebo 1/2 l mlíka. Nikdy mi ale nedělalo problémy se dost najíst a pak cvičit nebo běhat (nemyslim ňáký sprinty). Dneska to ale nebylo z fitka. Bylo mi blbě od chvíle, kdy jsem to sežral. doufam, že když se mi podaří upravit ten můj úděsnej životní styl, že to bude ok.
Paragon

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Menii napsal:
Ale zase furt lepší že se snaží něco dělat, než kdyby seděl na prdeli u bedny nebo v hospodě ještě víc....

Ale jakej má smysl jeden den pořádně posilovat a ten druhej prochlastat pár stovek s v hospodě? Snaha se sice cení, ale toho pití se musí vzdát Pokud chce nějak vypadat
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zas bych to nedramatizoval, znam dost lidi co pravidelne kali,strava nic moc a maj postavy, ze by v aktualnich formach sklidili ovace:)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
m4l

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fandim ti!! ted sem si teprv vsiml tveho logu:P

hlavne zde na foru to je extrem, nekdo kdo jede na par hodin nekam a uz tu resi co si ma vzit sebou za jidlo , nebo jede na skolni vylet a resi proteinaky a pritom tu sou tak 4soutezaci.......

co sem tim chtel rict clovek by mel zit tak aby si na stary kolena mohl rict to sem si ten zivot pekne uzil.... (tim nerikam ze uzivani znamena chlastat...)
Cratach

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahodou me si, Jaracku, prekvapil s tim zes to nevzdal a zes to kazdodenni pivko stahnul (aspon mi to tak pride)...a v pripade ze to neberes vazne a tech piv das vic jenom jednou za cas myslim ze je to ok akorat mas dost neprehlednej log...
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JSME STEBOU

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
Jarack

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za podporu a reakce.. Vim, že to neni moc přehledný a tak se budu snažit to nějak odlišit. Jinak jsem se včera nakonec někdy okolo 10hod večerní odebral na ten běh. Ňák se to protáhlo, protože jsem potřeboval zjistit, jestli doběhnu na místo, který je cca 2-3km od mýho byráku a pak budu ještě schopnej běžet. Bylo to v poho, dorazil jsem tam, pak domu a co je nejlepší: Nic mě dneska nebolí, takže až dožeru snídani, tak jdu cvičit. Ještě jednu díky za podporu a inspiraci. Jinak jak jsem řekl na začátku. Nejsem kulturista, i když chci nabrat a na břiše mít zase osmu. Je tady velkej problém s tim masem. Věřim, že jestli mi to teď klapne a začne ho tam přicházet 250g 5 krát denně rozdělenejch do dvou porcí, tak výsledky na sebe nenechaj čekat. Ještě jednou díky všem!!
riker

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jestli jsem to spravne pochopil, ale kolik bude toho masa?

250 g denne nebo 250*5=1250 g denne ?

pokud 1250 tak jsem si jistej ze to fungovat bude

EDIT: ale jestli to bude veprove tak pozor na tuky (obsahuje okolo 20%)
Atti

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plzeň zdraví Plzeň! Kam chodíš cvičit a kam kalit?
Chybí mi tu pivní msajlík jako ve skypu
Jarack

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jarack napsal:
Věřim, že jestli mi to teď klapne a začne ho tam přicházet 250g 5 krát denně rozdělenejch do dvou porcí, tak výsledky na sebe nenechaj čekat.
Samozřejmě sem myslel 250g 5 krát tejdně na 2 porce. Jednu 150oběd,druhou 100 večeře
Jarack

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Atti napsal:
Plzeň zdraví Plzeň! Kam chodíš cvičit a kam kalit?
Chybí mi tu pivní msajlík jako ve skypu
Hul kámo, chodim do M-Factory nad Billu na Rokycanskej třináctka směr města. A chlastat dle nálady. Svornost, Alfa, Astra, Jekyll Hyde, Boulder, atd. Když je s kym, tak du všude
Jarack

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď abych se vrátil k tomu dnešku. Nakonec jsem vyrazil až na jedenáctku. Máme tam novou čertovskou barmanku a tak jsem se vrátil z tréningu až kolem 3 odpolední, protože jsem vydatně pokecali. Jel jsem komplet, akorát jsem místo běhu zařadil kolo, abych ňák kompenzoval ten včerejšek. Stretching jsem taky omezil na nutný minimum. Dneska už nic dělat nebudu a zejtra chci jít zase a možná ještě boxovat. Čtvrtek bude určitě těžký flákando . Když jsem přišel domu, tak jsem z mrazáku vytáhl tak cca 120g kuřecích koz a opekl jsem je na česneku a cibulce (Grilovací, špetka kari a chilli na závěr, pepř, špetka soli) Takto okořeněné maso jsem osmahl a přidal pórek a vzápětí papriku. To už mi nehořel sporák a tak jsem to dodělal cca minutku jenom zbytkovým teplem v pánvi. Všechno to zůstalo výtečně křupavý a trošku prohřátý (maso horký jako kráva). Tuk jsem teda neslil před zeleninou, protože mi to nechutná. Na talíři jsem to ještě kapku pajcnul provensálem a bazalkou. Příloha 2 celezrný housky. Byla to kurevská ňamka..
Jarack

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proběhnul komplet.. Další dobrá zpráva je, že mam melouch, takže bude na permici. S tim boxem si to ještě budu muset kapku rozmyslet. Začínam dost cejtit únavu, i když mě nic nebolí.. V nejhorším začnu relaxovat už od teďka. Zejtra na 100% nebudu dělat vůbec nic.. Pátek pudu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cesta za ztracenou kondicí... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 37, 38, 39  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: