|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
phoenix.16

|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | phoenix.16 napsal: | | supporter napsal: |
jasne, normálně to opláchni, nic se nestane....pokud to nebudeš dřít. Taky to nejak prehnane nemaz mastickou, vzdy nech trosku vyschnout, staci mazat 2x denne |
a jeste sem se chtel zeptat jak poznam ze uz je to vse vporadku a nemusim to mazat
asi az to prestane bolet na dotek a nebudu to mit vystoupli ??? |
az ti sleze strup a oloupe se to |
OK dik moc za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | suppe,ukaž kerku jestli to teda neni h.kříž nebo Ada |
už jí tu někde má
na předloktí takovou lebku pokud se nepletu a myslím že říkal další do zbírky takže jich asi bude mít víc
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
| phoenix.16 napsal: | | Pavelcb napsal: | suppe,ukaž kerku jestli to teda neni h.kříž nebo Ada |
už jí tu někde má
na předloktí takovou lebku pokud se nepletu a myslím že říkal další do zbírky takže jich asi bude mít víc |
asi devátá v řadě
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:53 pm Předmět: |
|
|
Mně se tetovani libi,sama mam zatim ctyri,ale uvazuju o dalsim.Myslim si,ze ti,kdo se jednou rozhodnou nechat si ozdobit svoje telo kerkou,nezustanou jen u te jedne,ale casem se k ni pridruzi dalsi a dalsi.Stejne to bylo u me.Vzdycky jsem tetovani moc chtela,ale nemohla jsem najit odvahu nechat se dobrovolne ,,mucit" nicmene moje touha byla natolik velka,ze jsem do toho nakonec prece jen sla,i kdyz jsem vedela,ze to boli a asi to neni nijak prijemne.Zvlastni,a pro me prekvapivy pocit pak ale nastal pote,co tater dokoncil svoji praci,prisla uzasna euforie,ten pocit se neda k nicemu asi prirovnat,v te chvili citite,ze jste prekonali sami sebe,prekonali jste bolest a jste jakoby nad ni a nejak silnejsi....Nevim,ja to jinak rict. Dokonce si myslim,ze krome te touhy se zdobit,se clovek nechava tetovat prave kvuli tomuhle pocitu,ketry vas zaplavi a je to jako urcity druh zavislosti,chcete proste ten pocit zazivat znovu a znovu....Ten,kdo zazil,vi o cem mluvim
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:58 pm Předmět: |
|
|
ty vole pěkný Ale příště barevně a líp vyfotit prosím..a žádné vytáčky
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:59 pm Předmět: |
|
|
známy má voľný na tele už len zadok, hlavu a jednu nohu, keď sa to zaplní už ten pocit blaženosti nezažije _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po březen 02, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: |
ty vole pěkný Ale příště barevně a líp vyfotit prosím..a žádné vytáčky |
lip možná a černobílá je fakt líp vidět černobíle focená, nemám rád moc barevný kérky
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: po březen 02, 2009 11:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po březen 02, 2009 11:06 pm Předmět: |
|
|
Supporter: Ta je taky od Robina? Ostatni kerky mas tusim od neho (nebo ma nekdo hodne podobnej styl).
Ja se uz celkem dlouho chystam na neco barevnyho, ale nevim kam a nevim co
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po březen 02, 2009 11:09 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Supporter: Ta je taky od Robina? Ostatni kerky mas tusim od neho (nebo ma nekdo hodne podobnej styl).
Ja se uz celkem dlouho chystam na neco barevnyho, ale nevim kam a nevim co |
Je to z Planet, ale delal mi to Daxi ...Robin nemel snad do kvetna volnej termin, tak sem sel k Daximu...udelal to v pohode, navic dobre kresli, musel to dodelavat a trochu preelat... Znama byla ted u Zmetka, to je ten treti z Planet a taky je dobrej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po březen 02, 2009 11:36 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Drago napsal: | Supporter: Ta je taky od Robina? Ostatni kerky mas tusim od neho (nebo ma nekdo hodne podobnej styl).
Ja se uz celkem dlouho chystam na neco barevnyho, ale nevim kam a nevim co |
Je to z Planet, ale delal mi to Daxi ...Robin nemel snad do kvetna volnej termin, tak sem sel k Daximu...udelal to v pohode, navic dobre kresli, musel to dodelavat a trochu preelat... Znama byla ted u Zmetka, to je ten treti z Planet a taky je dobrej... |
Ja mam od Robina taky. ALe co sem videl v posledni dobe na klukach tak uz to dela takovy na muj vkus moc rozmaznuty a moc vystinovany nebo jak to rict. Spatne jde poznat co to vubec je, hlavne trochu z dalky. ALe jinak se me jeho prace fakt libi a ma svuj styl. Hlavne ty valecniky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|