| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
riker

|
Zaslal: po březen 09, 2009 12:43 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | aha, tak to nehrozi a co cappucino to nestaci? to mam naopak rad |
nebud rozmlsanej to jedno kafe pred trainingem te nezabije...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 09, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | aha, tak to nehrozi a co cappucino to nestaci? to mam naopak rad |
nebud rozmlsanej to jedno kafe pred trainingem te nezabije... |
jenze kdyz mas trenink skoro kazdy den tak se to fakt neda, ale zkusim to..
|
|
| nahoru |
|
 |
Heki
|
Zaslal: út březen 10, 2009 8:56 am Předmět: Kreatin - bolest hlavy |
|
|
Zdravim,
valim se v posilce 4krat tejdne. Uz nakej mesic jsem vuzival pomoci proteinoveho supplementu, ale ted jsem chtel vyzkouset ucinky kreatinu. I kdyz jsem dodrzoval zakladni postupy a pil vodu jak nejzavilejsi abstinent na svete, mival jsem po cele dny bolest hlavy, jak ...  . Muzete mi poradit nejakou adekvatni nahradu, abych v pohode mohl udrzovat svou 4 denni rutinu, protoze zrejme s kreatinem nebudu moci byt nikdy kamarad  . Dik moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
dinos
|
Zaslal: út březen 10, 2009 12:08 pm Předmět: bolest hlavy |
|
|
Jojo, tohle se stává některým lidem při braní monohydrátu,známej trpěl tím stejným. Pomohl mu přechod na CEE.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út březen 10, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
a kolik si ty vody pil? mne se tohle stalo jednou pri nasycovaci fazi, kdyz jsem proste nemel moznost se napit a pres den jsem vypil jen neco pres 2 litry, misto obvyklych 5-6 _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante3000rpm

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 10:58 pm Předmět: |
|
|
Mam taky problem, zakazdym ked som zacal brat kreatin monohydrat (universal) ma zacalo boliet hrdlo a musel som prestat. Nemal neikto podobny problem? alebo neviete cim to moze byt? alebo ako sa to da vyriesit?
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | Mam taky problem, zakazdym ked som zacal brat kreatin monohydrat (universal) ma zacalo boliet hrdlo a musel som prestat. Nemal neikto podobny problem? alebo neviete cim to moze byt? alebo ako sa to da vyriesit? |
Začni se tepleji oblíkat.
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
|
| nahoru |
|
 |
Lameboy
|
Zaslal: pá březen 20, 2009 11:31 pm Předmět: |
|
|
Kup si Orofar, ale musíš ho cumlat každou hodinu. Funguje to.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 11:35 pm Předmět: |
|
|
| Dante3000rpm napsal: | | Mam taky problem, zakazdym ked som zacal brat kreatin monohydrat (universal) ma zacalo boliet hrdlo a musel som prestat. Nemal neikto podobny problem? alebo neviete cim to moze byt? alebo ako sa to da vyriesit? |
a to si bral jen kreac od jedny firmy? _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
lamerr
|
Zaslal: so březen 21, 2009 11:04 am Předmět: |
|
|
zdravim , rozmyslal som ze by som si zakupil tento kreatin *** , alebo nasiel by som v takej cene aj nejaky lepsi ?
--
edit, viz pravidla fora
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Lameboy napsal: | | Kup si Orofar, ale musíš ho cumlat každou hodinu. Funguje to. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Maty17
|
Zaslal: út březen 24, 2009 8:47 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
Máte tip na nějaký celkem slušný kreatin za hodně rozumnou cenu??
|
|
| nahoru |
|
 |
Army

|
Zaslal: út březen 24, 2009 9:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravim mam na vas dotaz chci opet brat kreatin monohidrate a k tomu jsem rozjel korte kde cvicim 3 krat do tydne tak jsem se chtel zeptat jestli tu nasicovaci fazi mam jet cely tyden i kdyz necvicim.A jeste jestli mam brat pozdeji (po nasicovaci fazi) v netreninkovi den?predem dekuji za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |