|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem si kofeinové tablety od prolabu a čekal od toho zřejmě moc. Po 200mg ani 400mg tbl jsem neregistroval žádný účinek. Můj zaručený nakopávač je trojtý překapávaný kafe. I když by to mělo zhruba obsahovat stejný obsah kof., tak výsledný efekt je jednoznačně na straně kávy. Pravda je, že asi po 1,5h necítím vůbec nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | | supporter napsal: | | e4 napsal: | | [ pred treninkem 5-6mg/kg kofeinu |
v tom pripade bych musel treba ja ladovat 660 mg kofeinu....ehmm...asi ne, hodne prehnane davkovani... |
Ty snad pijes 6x denne silny kafe ?
Tohle vazne miluju kdyz nekdo vystrihne 4 slova z kontextu. mg/kg sem psal jen Draperovi, kdyz sem byl jeste v tom, ze pije denne litry kafe. Az potom sem se docetl, ze od Vanoc nemel ani jedno. Tzn take home message pro tebe = 4mg/kg |
Aha takze clovek co ladoval dejme tomu 5x150mg kofeinu, by mel pred treninkem dat dalsich 600+ mg ?? Ses zblaznil asi....
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Koupil jsem si kofeinové tablety od prolabu a čekal od toho zřejmě moc. Po 200mg ani 400mg tbl jsem neregistroval žádný účinek. Můj zaručený nakopávač je trojtý překapávaný kafe. I když by to mělo zhruba obsahovat stejný obsah kof., tak výsledný efekt je jednoznačně na straně kávy. Pravda je, že asi po 1,5h necítím vůbec nic. |
jenže kafe neobsahuje jen kofein, ale i dalsi latky, navic efekt kofeinu ze silnyho kafe by mel byt dlouhodobejsi, nez kofeinu z tablety...
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 2:33 pm Předmět: |
|
|
supp: Ok, sem rad, ze jsem se ujistil, ze debata s tebou nema smysl :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 2:41 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | | supp: Ok, sem rad, ze jsem se ujistil, ze debata s tebou nema smysl :o) |
jasne, jen doufam, ze tyhle tvoje blaboly nikdo nezkousi v praxi
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
Vratme se zpatky k idealnimu pouziti
kofeinovy tabletka 200mg + synephrin + vitamin C jak radil black dragon ??
Kdyz na kafe nekdo neni zvyklej, nestacil by uplne jen kofein???
|
|
| nahoru |
|
 |
coala

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 2:58 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Vratme se zpatky k idealnimu pouziti
Kdyz na kafe nekdo neni zvyklej, nestacil by uplne jen kofein??? |
stacil
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 3:00 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | TheLeague napsal: | Vratme se zpatky k idealnimu pouziti
Kdyz na kafe nekdo neni zvyklej, nestacil by uplne jen kofein??? |
bude, mne taky staci:) + kdo cche muze pridat Taurin, to je dalsi level stimulace |
Ale ten vitamin C taky neuskodi ne? A k tomu Taurinu...to bych mohl slapat na rotopedu a do toho se jeste ucit ne
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 3:02 pm Předmět: |
|
|
jasan, vitamin C je takova tresnicka na dortu:) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 3:05 pm Předmět: |
|
|
Opravdu se nebudu hadat s nekym kdo opira svoji evidenci o ''moje znama tohle'' a ''muj kamarat tamhleto'' a uz vubec ne s nekym kdo tvrdi, ze Vitargo, nakopavac inzulinu, jeden z nejucinejsich suplementu na 'zrychleni' prutoku krve svalu a nejrychleji se vstrebavajici sachr. je spatnej nakopavac a blbost pred trenikem supportere :o))
Have a nice day :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 3:28 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | jasan, vitamin C je takova tresnicka na dortu:) |
A jako poslední chod clenbuterol.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 3:31 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | Opravdu se nebudu hadat s nekym kdo opira svoji evidenci o ''moje znama tohle'' a ''muj kamarat tamhleto'' a uz vubec ne s nekym kdo tvrdi, ze Vitargo, nakopavac inzulinu, jeden z nejucinejsich suplementu na 'zrychleni' prutoku krve svalu a nejrychleji se vstrebavajici sachr. je spatnej nakopavac a blbost pred trenikem supportere :o))
Have a nice day :o) |
smarja ty ses tupan....pod slovem nakopavac si predstavuju neco co ,,nakopne,, tzn. Kofein, efedrin, pseudoefedrin a ne WMS Vitargo. To by me asi nakoplo, ikdyz ho dam po treninku spolu s Hydrem, ze ano. Divny, ze ho zeru a nenakopava , to je zjisteni co. Mimochodem sem nenapsal, ze je to blbost pred treninkem, ale jen ze nenakopava ani hovno. To by potom hned na druhym miste v tvym vyctu brutalnich nakopavacu byl obycejnej Glukopur. Ano moje znama ( FTVS a trenerka ) dava 3-4 gramy Carnitinu a tvrdi, ze funguje, na me nefunguje. Staci ti to ??
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | yazi napsal: | | jasan, vitamin C je takova tresnicka na dortu:) |
A jako poslední chod clenbuterol. |
Ne, diky. _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|