streda bola vynechana, dnes v piatok lahsi trening. Od pondelka dufam ze uz budem chodit pravidelne.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
prestavky ziadne, len co som sa premiestnil a cvicil
dnes to bolo super, az na ten drep... Nemam vobec formu na drepe a je to koli tomu ze som dost osekal frekvenciu drepovania. Jak drepujem menej ako 2x tyzdenne tak neni progress a stracam formu. Zhodim vahu na 170 a pojdem 5x3r, pridavat budem po tyzdni. Moc ma to aj tak nesere kedze teraz mam ine priority.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
25. 3. 2009
rehab
1. mrtvola
5x70kg
3x120kg
3x 160kg
3x3 180kg
tak po dlhsej dobe znovu mrtvola. vaha sa zdala celkom lahka, ale neako som sa nevedel zrovnat do toho, celkovo take divne to bolo.
2. jednorucky - tlaky na ramena v sede
5x22kg
5x30kg
5x5 36kg
gut gut, ramena silneju
3. olympic squat
5x60kg
5x5 100kg
+ predpazovanie a rotator work
ten drep som isiel prvy krat v zivote, celkom sa mi to paci
4. siroke zhyby + lytka
8r, 5r, 4r
az na tu funky mrtvolu to bolo ok
nasiel som pekne video, kompilacia raw benchov
27. 3. 2009
rehab
1. drep
10x40kg
5x80kg
5x120kg
3x 150kg
5x3 140kg
2x170kg
Takze, obnovil som si jedno stare zranenie pri tej stredajsej mrtvole. Je to niekde pri kostrci, nastastie viem ze sa to dava celkom rychlo do poriadku, dnes som to este citil tak som nechcel ist heavy. V pondelok by to malo byt uz ok.
gut az na tu bolavu kostrc, celkom dobre nechapem ako ma to moze bolet z mrtveho tahu a aku funkciu to vykonava ale ved ok. V podstate to ani nemusi byt kostrc, len nieco v tom mieste. Zahada.
11. 5. 2009
road to masokombinat uzky bench
5x5 100kg
celny drep
2x10 50kg
kazdu seriu som rozdychaval tak 4 minuty, hruza
incline bench
15x50kg :-)
sumo mrtvola
2x160kg
stahovanie kladky pred hlavu
5x5 80kg
snatch s jednoruckou
2x10r 18kg kazda ruka (kardio :-) )
biceps v squat racku
2x10 40kg
tak po skoro 2 mesiacoch znovu vo fitku, som splasnuty, rozbity... no sak to poznate. Hlavny ciel na dalsie dva-tri mesiace je dostat sa silovo do formy a pribrat aspon na 110kg v rozumnej kvalite (bachor mensi ako hrudnik).
zuze davam robit silove trhy s jednoruckou, sem tam to robim aj ja. Suepr na hamstringy a zadok.
rozbitost strasna, este z piatku mam svalovicu na riti, hamsoch a kozach.
3. divny cvik s jednoruckami (nieco jak trapezy s pokrcenim ruk v laktoch)
10x20kg
2x5r 28kg
nemal som z toho dobry pocit v ramenach, Yatesovi sa to ale celkom pacilo
(1:22).
4. one arm dumbbell swing
5x18kg
3x5 28kg
5. rozpazky + pullover
6 biceps EZ
5x5
7. biceps + triceps kladka pumping
Rozbitost pominula, od pondelka zacnem novy template 4x do tyzdna (aj ked ten prvy tyzden mi to mozno 4x nevyda ). Masokombinat je zatial uspesny, navazil som teraz 108.2kg, chcel by som tak 115kg. Drep ide celkom dobre, mrtvolu skusim tahat zopar mesiacov sumom (pre zmenu) tak uvidime co to povie. Bench je ale neaky prispaty, dlho som ho nemal moznost poriadne cvicit... dufam ze sa spamata.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru