Dragone jako jestli chces nabusenej pocitac jen kvuli hram, co se porozhlidnou po konzolich? (a predsudky nechat ve skrini) protoze kupovat nabusenej komp za x desitek tisic, abych na nem hral za rok hry v prumernym rozliseni mi prijde jako vyhazovani penez
Nechcu jenom kvuli hram ...
Uz peknych par let sem nic poradne nehral, az tedka sem doparil Serious Sama 2 ...
Pouzivam pocitac na vsechno mozny ... konzole u me naprosto neprichazi v uvahu...
Nechcu nejakej ultra nabusenej pocitac, ale proste aby to bylo rychlejsi nez moje soucasna plecka ( 2.4 P4, 768MB RAM, 100+40GB ATA HDD, GF 5200 ) ...
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=40&t=36525 tohle se mi zda jako slusna volba na klasicky PC..
Ale jak rikam, vyuzil bych prave i ten notebook...
Cenove by me to vyslo v podstate stejne, kdyz bych si koupil jak klasicky PC nejaky slusny, tak levnejsi notebook..
Wygh:
Dik za ten odkaz, mrknul sem na to a skusil sem stejnou kombinaci jakou ma ten Qismio .. cenove to vychazi podobne... ale ta grafarna co tam maji, tak je slabsi a to docela znatelne..
Jinak k tem valkam konzole x pc moc to nechapu osobne mam oboje. Muj nazor je ze FPS, MMO + strategie kupuju na pc. SPORTY (NHL, Fifa), arkady, auta jednoznacne konzole.
_________________ There is no real life there is only AFK time
Intel procak, nvidia karta,bud intel nebo gigabyte desku,Kingston (Corsair) pameti,jako systemovej disk bud nakyho raptora nebo aspon disk s 320gb plotnama, treba ten 640GB Caviar (mam ho taky) a mas po starostech
_________________ Proud member of the Axis of evil.
Pavelcb - Far Cry 2 je zabava tak na hodinu, takhle stereotypni hra se jen tak nevidi,ja to dohral jen proto, ze jsem za to dal 800kc:-) muzu ti doporucit Fallout3 http://games.tiscali.cz/reviews/fallout3pccz/index.asp
Jinak k tem valkam konzole x pc moc to nechapu osobne mam oboje. Muj nazor je ze FPS, MMO + strategie kupuju na pc. SPORTY (NHL, Fifa), arkady, auta jednoznacne konzole.
Intel procak, nvidia karta,bud intel nebo gigabyte desku,Kingston (Corsair) pameti,jako systemovej disk bud nakyho raptora nebo aspon disk s 320gb plotnama, treba ten 640GB Caviar (mam ho taky) a mas po starostech
Ja vyrustal na nVidii, ale pry ze tedka je ATI z vesela drti ...
AMD je pro taky srdcova volba ...
s deskou ( Gigabyte ) a pametma s tebou souhlasim ...
Uz ne omrzelo me to vecny farmeni goldu/itemu. Hraju ted hodne NHL 09 online a NFL na PS3. Na pc obcas zapnu Empire total war, jinak hraju prevazne online poker.
_________________ There is no real life there is only AFK time
mirio - ve firme se porad neco sralo, at uz graficky programy nebo jiny, zvlastni bylo, kdyz se koupiili novy kompy s C2D, tak problemy prestaly+dlouholete nevalne (nejen moje) zkusenosti s AMD ... ATI nemlich to samy, potize s driverama, kamos si koupil 4870X2 a za mesic ji musel prodat, pac na ni regulerne nerozbehal drivery,aby spravne zobrazovaly i na LCD TV, ja na ATI zanevrel nekdy v dobe ATI Rage 128:-)
je toho plnej internet ... ati a amd mi pres prah nesmi
mirio - ve firme se porad neco sralo, at uz graficky programy nebo jiny, zvlastni bylo, kdyz se koupiili novy kompy s C2D, tak problemy prestaly+dlouholete nevalne (nejen moje) zkusenosti s AMD ... ATI nemlich to samy, potize s driverama, kamos si koupil 4870X2 a za mesic ji musel prodat, pac na ni regulerne nerozbehal drivery,aby spravne zobrazovaly i na LCD TV, ja na ATI zanevrel nekdy v dobe ATI Rage 128:-)
je toho plnej internet ... ati a amd mi pres prah nesmi
Myslíš Hulána ?? V realu je to jen o sympatiich k dané značce
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru