|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:21 pm Předmět: Technika benche |
|
|
ZDar, zajímalo by mě jaká je podle vás správná technika benche? Jezdil jsem bench tak že jsem is pokládal osu na úrovni bradavek, ale sparing do mě hučel že to dělám blbě a mám to pokládat výš. Po několika takových trénincích mě bolelo rameno jak cyp a podezírám za to ten bench.
Myslíte že to že sem si pokládal osu o něco výš než na bradavky mohlo mít za důsledek že mě rozbolelo ramena?
Jakoá je vaše technika benche?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
osobne na uroven bradavek (nemostuju) nebo tesne pod ne .. vys urcite ne, to jedine u sikmy hlavou nahoru. Se nedivim ze te bolej ramena, taky z toho uhlu musej dostavat sodu jaxvine
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:27 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | osobne na uroven bradavek (nemostuju) nebo tesne pod ne .. vys urcite ne, to jedine u sikmy hlavou nahoru. Se nedivim ze te bolej ramena, taky z toho uhlu musej dostavat sodu jaxvine |
Naštěstí ne obě, bolí mě jenom levé a teď když už vím kdo má vinu tak se tomu budu moct vyvarovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Susanqa

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 1:00 pm Předmět: |
|
|
2 Yazi: Ty budeš asi pěknej kus vola
2 All: Zásadně také pokládám na bradavky. Bez mostování, bez odrazu. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 1:12 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | pokud ma divka bujnejsi poprsi a poklada na bradavky, zkracuje si drahu pohybu, neni to vlastne cheating? |
to nie je take jednoznacne, treba video na analyzu _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Susanqa

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | pokud ma divka bujnejsi poprsi a poklada na bradavky, zkracuje si drahu pohybu, neni to vlastne cheating? |
Bujnější poprsí opravdu nemám , když si lehnu jako by tam ani nic nebylo ...nahoře málo dole moc jak já říkám ..takže nejsem ve výhodě
|
|
| nahoru |
|
 |
Sylar

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
teda neviem kde mate bradavky vy ale podla mna to pokladate fakt nizko.. bradavky sa podla mna nachadzaju v spodnej časti prrrrs. Treba pokladat vyžšie... asi tak na stred prs by som povedal.. alebo podla toho na ktoru hlawu prsneho svalu cvičiš, hornu strednu alebo dolnu, treba sa snažit :) a odporučam použivat waiderove pravidla.. pri ktoromkolvek cvičeni
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Sylar napsal: | | teda neviem kde mate bradavky vy ale podla mna to pokladate fakt nizko.. bradavky sa podla mna nachadzaju v spodnej časti prrrrs. Treba pokladat vyžšie... asi tak na stred prs by som povedal.. alebo podla toho na ktoru hlawu prsneho svalu cvičiš, hornu strednu alebo dolnu, treba sa snažit :) a odporučam použivat waiderove pravidla.. pri ktoromkolvek cvičeni |
na to tady na foru bacha
Jinak taky cinku nepoustim na uroven bradavek, ale vyse _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 4:17 pm Předmět: |
|
|
| Sylar napsal: | | teda neviem kde mate bradavky vy ale podla mna to pokladate fakt nizko.. bradavky sa podla mna nachadzaju v spodnej časti prrrrs. Treba pokladat vyžšie... asi tak na stred prs by som povedal.. alebo podla toho na ktoru hlawu prsneho svalu cvičiš, hornu strednu alebo dolnu, treba sa snažit :) a odporučam použivat waiderove pravidla.. pri ktoromkolvek cvičeni |
- prsni sval zadne hlavy nema :)
- do stredu prsnich svalu se da pokladat tak maximalne tycka, ale pokud chces zvedat nejakou vahu a neznicit si ramena tak ma byt dotek osy na spodni casti prsnich svalu
- Weidrovy principy? ehm... :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sylar

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
noo tak hlawy nema..dobre.. ale da sa rozdelit do tych troch časti... a nepovec že ne-e :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Sylar napsal: | | teda neviem kde mate bradavky vy ale podla mna to pokladate fakt nizko.. bradavky sa podla mna nachadzaju v spodnej časti prrrrs. Treba pokladat vyžšie... asi tak na stred prs by som povedal.. alebo podla toho na ktoru hlawu prsneho svalu cvičiš, hornu strednu alebo dolnu, treba sa snažit :) a odporučam použivat waiderove pravidla.. pri ktoromkolvek cvičeni |
na to tady na foru bacha
Jinak taky cinku nepoustim na uroven bradavek, ale vyse |
proto ma segra bencuje vic jak ty
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
vselico so tu clovek dozvie :-) _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 26, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Sylar napsal: | | noo tak hlawy nema..dobre.. ale da sa rozdelit do tych troch časti... a nepovec že ne-e :) |
anatomicky se sice takhle rozdelit da, ale ze by to melo nejakej rozhodujici vyznam pri treninku benchpressu, to uz si nemyslim...
u zakladnich cviku s vetsi vahou se vzdycky ridim spis tim, abych tu vahu zvedl v pozici, ktera mi co nejmin bude namahat klouby, vazy, upony a podobne a bude biomechanicky nejvyhodnejsi... nebudu teda u benchpressu spoustet osu nekam do stredu prsnich svalu abych (neprukazne) zatizil tamhletu nebo jinou cast prsniho svalu za cenu, ze me zacne po dvou-trech takovych treninkach bolet rameno _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|