| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Kost_roun

|
Zaslal: ne březen 29, 2009 8:57 am Předmět: |
|
|
neslyšel sem to poprvé,taky krom monohydrátu už nic nezkoušim,šlape dobře a to je důležitý..A Tvůj názor na cyklování?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
lamerr
|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
Nějaký zkušenosti s přípravkem Cell tech od MuscleTechu?
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
| lamerr napsal: | | vadi ak dam kreatin po treningu do proteinu s maltou a spolu to zmixujem ? alebo mam dat najprv kreatin s glukozou a potom az protein s maltou ? |
nevadi haz to do jednoho sejkru
|
|
| nahoru |
|
 |
Kost_roun

|
Zaslal: út březen 31, 2009 6:17 am Předmět: |
|
|
cell tech dobrý,nevim jak tedy v porovnání - výsledky - cena,ale těch 5 kg jsem po něm přibral.Ovšem měl sem co dělat se nepoblejt - motání hlavy,bolest hlavy,nevolnost a lehká zimnice,když sem to bral ráno na lačno (to sem pak musel přestat..).Myslim,že to co zvládne cell tech,zvládne dobrej monohydrát s glukopurem taky a bez toho,aby ses z toho hodinu vzpamatovával..
|
|
| nahoru |
|
 |
Kost_roun

|
Zaslal: út březen 31, 2009 6:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ajax16
|
Zaslal: st duben 01, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
zdravim,ma nekdo zkusenost s cellmassem? ja jsem cet ze cellmass se ma brat jen po treninku a rozmichat v cca. 250ml a v treninkovy den davku hned po treninku a dalsi 6 az 8 hodin potom, a v netreninkovy den jedna davka po probuzeni a dalsi zase 6 az 8 hodin po te prvni, co si o tom myslite?
a pokud je platne toto mnou uvedene davkovani, mam brat 16g v jedne davce nebo tech 16g rozdelit do dvou?diky za odpoved
zdroj techto informaci o davkovani http://www.powerhouse-fitness.co.uk/bsn-cellmass.php
|
|
| nahoru |
|
 |
lamerr
|
Zaslal: čt duben 02, 2009 1:53 pm Předmět: |
|
|
ale mozem kludne davat kreatin iba s dzusom vsak ? , lebo davat stale glukozu s kreationom ma uz napina :] ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt duben 02, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
lamerr - fruktoza nezveda inzulin jako glukoza _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt duben 02, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
| lamerr napsal: | | ale mozem kludne davat kreatin iba s dzusom vsak ? , lebo davat stale glukozu s kreationom ma uz napina :] ... |
jasne ze muzes
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: út duben 07, 2009 2:06 pm Předmět: |
|
|
mam doma kreatin s datem spotreby 6.11.2008 nijak nesmrdi, ale sou z nej veliky hrudky. Mam to jist? _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Kost_roun

|
Zaslal: út duben 07, 2009 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Roumec napsal: | | mam doma kreatin s datem spotreby 6.11.2008 nijak nesmrdi, ale sou z nej veliky hrudky. Mam to jist? |
Já bych to zkusil - a pokuď se posereš víc jak jednou,tak to nejez..Jedno posrání je běžný,z toho aféru nedělej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: út duben 07, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
No tak to já mam kreatin, kterej sem otevřel bajvoko tejden zpátky s datem spotřeby do roku 07. Trochu hrudkovatí a hned první den sem to psychicky nezvlád a zesral se  ale jinak žádnej problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kost_roun

|
Zaslal: út duben 07, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | No tak to já mam kreatin, kterej sem otevřel bajvoko tejden zpátky s datem spotřeby do roku 07. Trochu hrudkovatí a hned první den sem to psychicky nezvlád a zesral se ale jinak žádnej problém. |
Já dostal darem to slavné Anabolic o.d.,tak ho už dobírám - není to špatné,ale nic extra.A pokaždé 3/4 hodiny po užití se zeseru jak když mi bylo 5 a přišel k nám mikuláš s čertem.Ale mě to neva,alespoň se pročistim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: pá duben 10, 2009 6:37 pm Předmět: |
|
|
Co je lepsi s monohydratem na zlepseni vstrebavani? Glukopur nebo maltodextrin? Staci na 5g kreatinu 10g jednoho z tech cukru?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |