KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2009 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Co je lepsi s monohydratem na zlepseni vstrebavani? Glukopur nebo maltodextrin? Staci na 5g kreatinu 10g jednoho z tech cukru?

teoreticky glukoza, prakticky bych rekl, ze rozdil nepoznas a uplne idealni je vitargo :-)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sloty

PříspěvekZaslal: so duben 11, 2009 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Michoo napsal:
Co je lepsi s monohydratem na zlepseni vstrebavani? Glukopur nebo maltodextrin? Staci na 5g kreatinu 10g jednoho z tech cukru?

teoreticky glukoza, prakticky bych rekl, ze rozdil nepoznas a uplne idealni je vitargo :-)

nebylo by ještě lepší vextrago
Netro

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2009 9:03 pm    Předmět: Kreatin Kreagenic Odpovědět s citátem

Ludiaa už som daval kreatin ethyl ester a nezabral potom kreatin monohydrat tiež nezabral.
Teraz som začal davat Kreagenic a tiež nezabral davam si 2 tabletky pred a 2 po treningu a v netreningovy den si davam 2 rano a 2 večer pred spanim.
Mam 105 kg a 196 cm cvičim tak 15 mesiacov stravu mam dobru tie 2g bielkovin na kilo a sacharidy 5g na kilo.
Chcem si začat davat ten kreatin 3 tabletky pred treningom a 2 po treningu je to v pohode?
Alebo čo by ste mi odporučili?
alebo mam skusit davat 4 pred treningom a po treningu už nič?

Diky
Bazzy

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2009 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

obvykle se dava kolem 20-30 gramu monohydratu. ses si jistej ze ve 4 tabletkach je toho tolik?
Netro

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2009 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
obvykle se dava kolem 20-30 gramu monohydratu. ses si jistej ze ve 4 tabletkach je toho tolik?

4 tabletky su doporučena davka :) a jedna davka teda 4 tablety maju 3000 mg Kreatinu kreagenic
a ten je silnejši ako monohydrat
Bazzy

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2009 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netro napsal:
Bazzy napsal:

4 tabletky su doporučena davka :) a jedna davka teda 4 tablety maju 3000 mg Kreatinu kreagenic

doporuceny davkovani je vzdycky uplne na nic chce si o tom neco precist, ze je to silnejsi nez kreatin tomu neverim, takze davas zhruba 10x min nez by se melo... muj nazor
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2009 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netro - zdvojnasob davky a jak vypada jidelnicek?

Netro

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2009 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Netro - zdvojnasob davky a jak vypada jidelnicek?

no Jedalniček mam v pohode podla mna jem tak 6-8 krat denne a si to ratam a približne mam tie 2g bielkovin na kilo a 5g sacharidov na kilo hmotnosti a davam si proteiny
vitaminy a minerali a sacharidy
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Netro napsal:
Bazzy napsal:

v cem je kreagenic tak uzasnej oproti monohydratu,kdyz pomineme reklamni slogany?
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. Kreatín monohydrát (značka Creapure®) je po 120 minútach v roztoku kyseliny HCl s pH 1 a teplotou 37°C takmer 100% zachovaný (viac ako 99% kreatínu ostalo dostupného),

2. Kreatín etyl ester je vysoko nestabilný v uvedenom prostredí - po 120 minútach v rovnakom prostredí bolo z produktu CE2 od MRI (známa to značka) dostupných len 72% a z produktu CM2 Aplha od San (známa to značka) len 11%!

Podobný výskum sa vykonal aj na Kre-Alkalyn®. Keďže je to kreatín monohydrát so sódou, mal podobné výsledky ako kreatín monohydrát (značka Creapure®), ktorého sa po 120 minútach rozpadlo menej ako 1% - Kre-Alkalyn® bol na tom o 35% horšie, čo v absolútnom merítku ale tiež vychádza okolo 1%.

Výskum už niekoľkýkrát potvrdil, že kreatín monohydrát je dostatočne stabilný pre bežné užívanie v teplej tekutine a pre kyslé prostredie a vyvrátil potrebu pre Kre-Alkalyn® a iné produkty, ktoré nemajú podložené účinky.
------------------------------------------------------------------------------
Krea-Genic
Nová forma kreatinu zajišťuje maximální stabilitu kreatinu, mnohem lépe se transportuje v efektivní podobě z trávicího traktu krví až ke svalovým buňkám. Dožeňte své tělo k obrovské síle a ke svalové hmotě, v niž jste ani nedoufali! Zažijte neopakovatelnou tréninkovou intenzitu na pokraji svých sil! ......OPRAVDU?
Nová generace kreatinu s vylepšeným transportním systémem. Patentovaná, dvakrát zajištěná kreatinová formule (maximální stabilita jak v žaludku, tak v krvi) posunuje vstřebatelnost kreatinu na novou úroveň. Krea-genic funguje na bázi maximální stability kreatinu ve vašem organismu. Unikátní je nejenom 100 % stabilní kreatin příjímaný svalovou buňkou, ale i to, že Krea-genic vhání kreatin do svalových buněk vysokou rychlostí. To má za následek mnohem vyšší tvorbu ATP (adenosintrifosfát), který je odpovědný za svalovou práci. Díky Krea-Genicu budete mnohem silnější, vybudujete více svalové hmoty a posunete trénink na novou úroveň intenzity.

Porovnání různých forem kreatinu:

kreatin monohydrát - rychlá destrukce v žaludku a přeměna na neúčinný kreatinin (kvůli kyselému prostředí v žaludku)
Kre-Alkalyn - stabilní v žaludku, nicméně nestabilní v krvi
Krea-Genic - stabilní jak v žaludku, tak v krvi (dvojité zajištění), tato forma kreatinu Vám zajistí nejlepší transport kreatinu do svalové buňky

a zde je lez.....kreatin podle studii je v krvi zachovanej 120 minut..takze zadna rychla destrukce....jenom marketingove reci,jak utracet vice penez za neco smysleneho
. Child R and Tallon MJ: Creatine ethyl ester rapidly degrades to creatinine in stomach acid. Department of Life Sciences, Kingston University, Penrhyn Rd, Kingston-upon-Thames, United Kingdom. University of Northumbria, Sport Sciences, Northumbria University, Northumberland Building, Newcastle upon Tyne, United Kingdom.

2. Tallon MJ and Child R: Kre-alkalyn® supplementation has no beneficial effect on creatine-to-creatinine conversion rates. University of Northumbria, Sport Sciences, Northumbria University, Northumberland Building, Newcastle upon Tyne, United Kingdom. Department of Life Sciences, Kingston University, Penrhyn Rd, Kingston-upon-Thames, United Kingdom.
Roumec

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rikal sem si ze kreatin skusim pridat do vln, aby mi nesly do haje svaly, bo ta voda potom odtece zejo. Mno a za asi 1,5 mesice sem slezl z 86 na 82-83kg (nikam nespecham a nerad hladovim =) ) mno a 3 dny po nasazeni kreatinu (beru jeste soustavne glutamin + amina z proteinu) mi vaha vyskocila o 3Kg na horu. Myslite ze to muze byt tim, nebo sem nekde pojedl neco spatne?
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roumec napsal:
Rikal sem si ze kreatin skusim pridat do vln, aby mi nesly do haje svaly, bo ta voda potom odtece zejo. Mno a za asi 1,5 mesice sem slezl z 86 na 82-83kg (nikam nespecham a nerad hladovim =) ) mno a 3 dny po nasazeni kreatinu (beru jeste soustavne glutamin + amina z proteinu) mi vaha vyskocila o 3Kg na horu. Myslite ze to muze byt tim, nebo sem nekde pojedl neco spatne?

to je vtip? :-) ti kreatin natahl vodu do svalu

Roumec

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Roumec napsal:

Vim ze taha vodu ale 3Kg za 3 dny?
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roumec napsal:
yazi napsal:
Roumec napsal:

ja naposledy natahl za tejden asi 6kg, i jsem tady o tom psal

Roumec

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Roumec napsal:
yazi napsal:
Roumec napsal:

ja naposledy natahl za tejden asi 6kg, i jsem tady o tom psal
Slezlo ti pak vsechno, nebo kolik ti toho zustalo?
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: