|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarack
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 8:58 am Předmět: |
|
|
Tak zub už je téměř v pohodě, což znamená, že od zítřka začínam trénovat.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
http://www.beerborec.cz - Parádní stránky  . Dokonce za tenhle víkend beru první místo mezi nováčkama  . Kdybych včera nechlastal ty míchanice, tak jsem jich mohl dát ještě víc.  8 denně neni žádnej Hollywood, už jsem byl v lepší formě  . Škoda jen, že od zítřka už nemůžu závodit naplno, když chci cvičit  . fakt prdel ty stránky _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út duben 21, 2009 3:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, tak ten start klapnul až dneska.. Do fitnessu půjdu až zítra, jelikož jdu dneska zase běhat s Luckou. Jinak jsem byl párkrát běhat, ale to sem ani nepíšu. Večer písnu jídelníček a jak bylo na výklusu. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út duben 21, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
Lucie (postrach ulice:-) mi nakonec padla a šla se opalovat s kámoškou.. Nicméně jsem neváhal a vyrazil na trať, kterou jsme běhávali ještě s Johnym, než se odstěhoval. Je to cca 5km, možná trochu víc. Dal jsem to docela v pohodě.
Jídelníček:
Něco po 7:00 - kafe
něco po 8:00 - tři housky a slabejch 10dkg anglické slaniny
cca 10:00 - Jabko, dvojitej chleba se sýrem
okolo 12:00 - Kuřecí kung pao, pivko (našel jsem moc dobrý asijský bistro, kde vaří výtečně a ještě k tomu za hubičku)
14:00 - dvojitej chleba se sýrem, jabko, kafe
Lehce po 16:00 - Domácí čína, rýže
teď - Dvojitej chleba se sýrem, jabko
Za chvíli - Půjdu na pivko _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po duben 27, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem byl na osekaným (vynechal jsem kolo a stretchánek) a dneska taky půjdu na osekanej, protože Lucka na moje 2 hodinový tréningy neni zrovna dvakrát zvědavá _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá květen 01, 2009 11:53 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem dal komplet, jak má bejt. Mam utěšenou pětaosmu, akorát to všechno neni ve svalech, ale věřim, že do konce léta bude. Je sranda pozorovat, jak všichni hekticky hubnou do plavek a já nestoudně tloustnu a ke všemu z toho mam radost _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so květen 02, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
Proběhl komplet a na veřír sem písnu dnešní jídelníček.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so květen 02, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
8:30 - 2 sázená vejce, 4chleby,2 jabka, kafe
11:30 - Miska vloček s mlékem, jabko
12:45 - čtvrtka kuřete, americké brambory se šnitlíkem a cibulovou natí
17:00 - Pár chlebů s hermelínem, jabko
potom bílý čaj
21:00 - Pár chlebů s eidamem, půl litru mlíka
Teď ještě zajdu na jogurt a jabko
S životním stylem to ještě neni úplně růžový, ale snažim se, co mi podmínky a žízeň dovolí _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so květen 02, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
Jo, málem bych zapomněl.. Večer jsem byl ještě na cca 5 kiláčkách výklusu. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
Ráno jsem jel zase komplet. Jenom tak pro představu..
3km/15min
Tlaky s jednoručkami na nakloněné lavici (kozy)
Zvedání rovné tyče na kladce na ramena
Francouzský tlak
stahování kladky na záda širokým úchopem
Mohamedánky
Lavička na šikmý břicho
10 min kola
Kompletní stretchingová sada
Všechny cviky jsem jel první sérii lehčí, dvě pracovní a poslední taky lehčí na vydejchání. Opakování po 10. Když to kladne, tak bych si rád večer ještě dal druhou fázi, pravděpodobně běh. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
Dost _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út květen 05, 2009 3:43 pm Předmět: |
|
|
Včera:6:30 - 2 sázená vejce, 4 chleby, 2 jablka, kafčo
9:00 - 3 rohlíky se sýrem a cikánkou, paprika
12:30 - Nudle s bambusem a kuřecím v mém oblíbeném bistru
16:00 - půl litru mléka, 2 chleby s mazacím sýrem, pažitkou a cib. natí
20:00 - Nakládaný hermelín v oleji :-), černý čaj
Dnes:6:30 - Miska vloček s mlékem, 2 jablka, zelený čaj
8:00 - Dvojitý chléb s paštikou, mrkev
14:00 - Steak z vepřové kýty, opékané brambory na pánvičce a rajče (obloha), káva
18:30 - Salát (zelí, salát, rajče, paprika, hruška, kuřecí na kari způsob, plus dalších x druhů koření), jako příloha housky
23:30 - Uzená makrela, 3 rohlíky, pivo
Tak takhle jak to probíhalo poslední 2 dny, by to bylo ideální. Už se těšim, až tekovej jídelníček budu moc držet _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: út květen 05, 2009 4:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: út květen 05, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
No vidis ... ale co ta pastika? _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|