|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Thomas25
|
Zaslal: po duben 27, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út duben 28, 2009 6:20 am Předmět: |
|
|
už jsem tuhle kombinaci měl a nějaký změny jsem nepozoroval..možná trochu větší síla,ale těžko říct jestli to bylo zrovna díky tomu _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: út duben 28, 2009 7:53 am Předmět: |
|
|
Nechcu vám kazit srandu, ale pár stránek zpět jsem psal, že jako předtréninkový stimulant to na mě působilo dobře. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Grissom

|
Zaslal: čt květen 14, 2009 8:46 am Předmět: HMB |
|
|
Borci nevím , jak vy , ale já jsem brával HMBcko + Nitrix od BSN a byl jsem spokojenej..... Pak jsem vysadil Nitrix a zustal jsem u HMB a proteinu a v poho .... HMB bych neodsuzoval tak rychle.
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt květen 14, 2009 8:55 am Předmět: Re: HMB |
|
|
| Grissom napsal: | | Borci nevím , jak vy , ale já jsem brával HMBcko + Nitrix od BSN a byl jsem spokojenej..... Pak jsem vysadil Nitrix a zustal jsem u HMB a proteinu a v poho .... HMB bych neodsuzoval tak rychle. |
a v cem ze ti to pomohlo ze jsi presvedcen o tom ze to zpusobilo HMB? _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt květen 14, 2009 8:57 am Předmět: Re: HMB |
|
|
| Grissom napsal: | | Borci nevím , jak vy , ale já jsem brával HMBcko + Nitrix od BSN a byl jsem spokojenej..... Pak jsem vysadil Nitrix a zustal jsem u HMB a proteinu a v poho .... HMB bych neodsuzoval tak rychle. | rikas slusny prirustky jo...Tak hlavne , ze ti to slape
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt květen 21, 2009 6:47 pm Předmět: . |
|
|
NO nebo HMB...? bílkoviny a sachry mám obstaraný.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 6:36 am Předmět: . |
|
|
Tak už sem se rozhodl pro Explosin od Nutrendu.. ozhodovala cena a složení.. _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 9:33 am Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | Tak už sem se rozhodl pro Explosin od Nutrendu.. ozhodovala cena a složení.. | bacha at neexplodujes , prej sou tz produkty od nutrendu brutalne silne
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 10:05 am Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 10:14 am Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 10:19 am Předmět: . |
|
|
jj to má dneska každá druhá holka.. tak to určitě chytnu taky !! _________________ Moje MOTTO:
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|