| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so duben 18, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
neco urcite zustalo, ale kolik svalu netusim :) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so duben 18, 2009 10:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so duben 18, 2009 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | polovina? |
hele to by se mi libilo :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
PavolSTA
|
Zaslal: st duben 22, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
Niekde som cital, ze ak sa kreatin uplne nerozpusti vo vode napr. a zostanu tam tie krystaliky tak, ze ho telo dobre nevyuzije... co je na tom pravdy?
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: st duben 22, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
| PavolSTA napsal: | | Niekde som cital, ze ak sa kreatin uplne nerozpusti vo vode napr. a zostanu tam tie krystaliky tak, ze ho telo dobre nevyuzije... co je na tom pravdy? |
Kreatin se nikdy ve vodě nerozpustí. _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Army

|
Zaslal: st duben 22, 2009 5:24 pm Předmět: |
|
|
Zdravim chtel jsem se zeptat jestli po kreatinu jste napuchlí i v oblasti břicha?diky za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: st duben 22, 2009 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Army napsal: | | Zdravim chtel jsem se zeptat jestli po kreatinu jste napuchlí i v oblasti břicha?diky za odpoved |
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st duben 22, 2009 7:11 pm Předmět: |
|
|
| Army napsal: | | Zdravim chtel jsem se zeptat jestli po kreatinu jste napuchlí i v oblasti břicha?diky za odpoved |
jj jsem nateklej vsude, ale na pupku je to dost znatelny _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Army

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: so duben 25, 2009 12:08 pm Předmět: . |
|
|
Zdravim.. Chci se podělit s vámi o takovou zkušenost..
Dříve jsem zkoušel Kre-alkalyn od firmy Aminostar a účinej byl dobrý pak po delší pauze jsem se rozhodl zkusit Monohydrát od Weidera, ale nedělal mi dobře na žaludek, což je ale u Monohydrátu možné, ale po té zkušenosti jsem se rozhodl pro CEE od Vitalmaxu ale místo problému s žaludkem byl problém se silnou plynatostí po každém jídle.. Myslel jsem že je to špatně sestaveným jídelníčke, tak jsem zkoušel různá jídla vysazovat a přišel jsem na to, že to mám asi po tom kreatinu... Stalo se vám to někdy..? Nebo jsem mněl nějaký vadný výrobek..?
Každopádně díky za případné rady.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
|
| nahoru |
|
 |
PavolSTA
|
Zaslal: st duben 29, 2009 5:45 pm Předmět: |
|
|
Mam jeden problemik, musim teraz castejsie na zachod a neviem ci to je z noveho tvarohu co mam alebo z monohydratu (amino)....
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st duben 29, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
| PavolSTA napsal: | | Mam jeden problemik, musim teraz castejsie na zachod a neviem ci to je z noveho tvarohu co mam alebo z monohydratu (amino).... |
tak ja mel presne to samy :-) taky aminostar pred lety a zacal jsem chodit taky casteji, ale to je mozny, ze toho vic vypijes _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
20maty
|
Zaslal: po květen 04, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
chystam se zakoupit CREATIN ALKATECH doporucujete tento vyrobek? a mam jeste otazku..jak je to s davkovanim ? mam brat mesic pak dalsi mesic vysadit a znova nebo jak? diky za odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |