ygg:
na maxka radsi bandaze davam, drepnul bych sice kolem 220-230 bez pasku i jakychkoliv bandazi, ale zbytecne me to unavi a moje tenky klouby proste nejsou zrovna idelane staveny na maximalni vahy bez bandazi a kdyz jedu opravdu tezky drepy bez niceho tak ty kolena zbytecne dostavaji strasne zabrat... jinak ale bezne pouzivam jen ty hrejivy neoprenovy navleky od rehbandu, to je primo zazracna vec, protoze klouby v teple = zdravy klouby, tedy alespon ja jsem o tom presvedceny
jinak do pelhrimova na tah urcite nepojedu, tusim ze se mi to kryje s praci a krom toho bych tam se svym vykonem zrovna moc vodu nezceril, na to tam budou jiny borci
Tak to jo, já to myslel tak, že už jsi napevno přesedlal na ty neoprény. Pelhřimova škoda, ty ten MT máš raw dobrej hodně, ty máš sice furt kecy, ale Točná ukázala .
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
...nicmene nekdo me behem poslednich dvou let na drepu uspesne dostihl a posleze i predehnal :) sparing minuly tyden drepnul lehce 250 bez bandazi, jen s neoprenovyma navlekama takze kdyz si konecne poridi normalni boty a nauci se drepat v bandazich tak to vidim na realnych 280-300 behem jednoho roku
Já jako nedřepař ti gratuluji k super výkonu. Taky bych chtěl někdy něčeho takového dosáhnout, ale já mám vůči dřepům odpor . Jináč prostě super, super, super......
_________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru