|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDY CHODÍTE SPÁT, KDY VSTÁVÁTE, JAK SPÍTE? |
| Chodím spát ve kolem 22 hod a vstávám 6-8 |
|
20% |
[ 21 ] |
| Chodím spát ve kolem 22 hod a vstávám 9-11 |
|
0% |
[ 1 ] |
| Chodím spát ve kolem 23 hod a vstávám 6-8 |
|
30% |
[ 32 ] |
| Chodím spát ve kolem 23 hod a vstávám 9-11 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Chodím spát kolem půlnoci hod a vstávám 6-8 |
|
15% |
[ 16 ] |
| Chodím spát kolem půlnoci a vstávám 9-11 |
|
5% |
[ 6 ] |
| Chodím spát po půlnoci a vstávám 6-8 |
|
9% |
[ 10 ] |
| Chodím spát po půlnoci a vstávám 9-11 |
|
11% |
[ 12 ] |
| Chodím spát když se mi chce (kdykoliv) a vstávám 6-8 |
|
1% |
[ 2 ] |
| Chodím spát když se mi chce (kdykoliv) a vstávám 9-11 |
|
3% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 104 |
|
| Autor |
Zpráva |
aikonny

|
Zaslal: st květen 13, 2009 5:37 am Předmět: |
|
|
Tak mně to vstávání problém nedělá  I teď, když už nemusím jet dvoufázovku, tak jdu radši cvičit takhle brzo, mám potom aspoň volné odpolko a dobře mě to nakopne
Měla jsem prostě cíl a šla si tvrdě za tím _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st květen 13, 2009 5:57 am Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | Tak mně to vstávání problém nedělá I teď, když už nemusím jet dvoufázovku, tak jdu radši cvičit takhle brzo, mám potom aspoň volné odpolko a dobře mě to nakopne
Měla jsem prostě cíl a šla si tvrdě za tím |
Presne tak, cloveka to nakopne, potom dalsi vec, ktera me osobne vadi na odpolednich trenincich je to, ze i kdyz se na nej strasne tesim, tak cely den mam v podvedomi, ze do toho fitka musim (i kdyz znovu rikam, je to pro me poteseni!!) ale jsem z toho tak trochu nesvuj, navic odpoledne ty fitka byvaji narvana a vazne me nebavi se s nekym striat nebo na neco cekat - mam svuj styl cviceni a nerad se v tomto podrizuji. Zatreti ted jsem si zvykl na 2-fazovky, takze rano si odcvicim to hlavni - silovy trenink a odpoledne, coz uz neni nutnost, dam kardio. No a posledni vec, kterou povazuji za pozitivni na rannich trenincich (nebo si to alespon myslim) je to, ze po treninku ma clovek o neco rychlejsi bazalni metabolismus, take se tomu rika "after burn effect" cili lepe se vyuzije a spali to, co se behem dne sni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
Akvaman

|
Zaslal: st květen 13, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
Chodim spát okolo 22:00 a vstávám v 7:30 a po probuzení jsem stejinak uplně v prdeli prostě když nenaspím víc jak 9 hodin tak jsem prostě unavenej, hlavně ve škole odpoledne jenom někdy.Mě to pro mě brzké stávání sere potřeboval bych spát aspoň do 10.  Ono jsem asi unavenej po každodenních tréninkách. Ale o víkendu to doháním  klidně 12 hodin denně  . _________________ I´m Julio César !!! Opravdu chci být lepší a lepší !!! Všechno jde když se chce !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 13, 2009 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Akvaman napsal: | Chodim spát okolo 22:00 a vstávám v 7:30 a po probuzení jsem stejinak uplně v prdeli prostě když nenaspím víc jak 9 hodin tak jsem prostě unavenej, hlavně ve škole odpoledne jenom někdy.Mě to pro mě brzké stávání sere potřeboval bych spát aspoň do 10. Ono jsem asi unavenej po každodenních tréninkách. Ale o víkendu to doháním klidně 12 hodin denně . |
sice chapu, ze je to individualni, ale podle me tvrdit, ze pokud nenaspis 9-10 h tak ze ses unavenej, to me pripada prehnane. Mozna jsi tak zvykly, ale ver ze se da fungovat i s mnohem mene spanku. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: st květen 13, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
Počkej v pracovním procesu, bo až přijde rodina _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: st květen 13, 2009 12:32 pm Předmět: |
|
|
V týdnu když chodím do práce tak chodím spát takolem 22h a vztávám cca ve 4:30h. A už jsem si na to zvykl a vyhovuje mi to. A o víkendu si jdu na 2-3h schrupnout. Nic na tom není. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: st květen 13, 2009 1:47 pm Předmět: |
|
|
Chodim spat okolo treti az ctvrty rano, vstanu okolo devaty na protein s maltodextrinem a bananem a pak spinkam do dvanacti az jedny hodiny:) Cvicit chodim vetsinou na devatou vecerni... _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Akvaman

|
Zaslal: st květen 13, 2009 2:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: st květen 13, 2009 2:55 pm Předmět: |
|
|
idem spat o 01:00 v noci aaa vstavam 06:20 rano na autobus do skoly uebanej _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st květen 13, 2009 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Jirik88 napsal: | | Chodim spat okolo treti az ctvrty rano, vstanu okolo devaty na protein s maltodextrinem a bananem a pak spinkam do dvanacti az jedny hodiny:) Cvicit chodim vetsinou na devatou vecerni... | co delas vyhazovace?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bouchalec
|
Zaslal: st květen 13, 2009 4:29 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Bouchalec dne út červenec 09, 2013 12:42 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|