Kdy chodíte spát, jak dlouho spíte?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kdy chodíte spát, jak dlouho spíte?  Úvodní stránka -> Trénink -> Kdy chodíte spát, jak dlouho spíte?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

KDY CHODÍTE SPÁT, KDY VSTÁVÁTE, JAK SPÍTE?
Chodím spát ve kolem 22 hod a vstávám 6-8
20%
 20%  [ 21 ]
Chodím spát ve kolem 22 hod a vstávám 9-11
0%
 0%  [ 1 ]
Chodím spát ve kolem 23 hod a vstávám 6-8
30%
 30%  [ 32 ]
Chodím spát ve kolem 23 hod a vstávám 9-11
0%
 0%  [ 0 ]
Chodím spát kolem půlnoci hod a vstávám 6-8
15%
 15%  [ 16 ]
Chodím spát kolem půlnoci a vstávám 9-11
5%
 5%  [ 6 ]
Chodím spát po půlnoci a vstávám 6-8
9%
 9%  [ 10 ]
Chodím spát po půlnoci a vstávám 9-11
11%
 11%  [ 12 ]
Chodím spát když se mi chce (kdykoliv) a vstávám 6-8
1%
 1%  [ 2 ]
Chodím spát když se mi chce (kdykoliv) a vstávám 9-11
3%
 3%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 104

Autor Zpráva
aikonny

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 5:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mně to vstávání problém nedělá I teď, když už nemusím jet dvoufázovku, tak jdu radši cvičit takhle brzo, mám potom aspoň volné odpolko a dobře mě to nakopne
Měla jsem prostě cíl a šla si tvrdě za tím
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 5:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aikonny napsal:
Tak mně to vstávání problém nedělá I teď, když už nemusím jet dvoufázovku, tak jdu radši cvičit takhle brzo, mám potom aspoň volné odpolko a dobře mě to nakopne
Měla jsem prostě cíl a šla si tvrdě za tím

Presne tak, cloveka to nakopne, potom dalsi vec, ktera me osobne vadi na odpolednich trenincich je to, ze i kdyz se na nej strasne tesim, tak cely den mam v podvedomi, ze do toho fitka musim (i kdyz znovu rikam, je to pro me poteseni!!) ale jsem z toho tak trochu nesvuj, navic odpoledne ty fitka byvaji narvana a vazne me nebavi se s nekym striat nebo na neco cekat - mam svuj styl cviceni a nerad se v tomto podrizuji. Zatreti ted jsem si zvykl na 2-fazovky, takze rano si odcvicim to hlavni - silovy trenink a odpoledne, coz uz neni nutnost, dam kardio. No a posledni vec, kterou povazuji za pozitivni na rannich trenincich (nebo si to alespon myslim) je to, ze po treninku ma clovek o neco rychlejsi bazalni metabolismus, take se tomu rika "after burn effect" cili lepe se vyuzije a spali to, co se behem dne sni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 6:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
yazi napsal:
dexterjoleefuck napsal:
yazi napsal:
dexterjoleefuck napsal:
ja chodim spat kolem 21:30 a vstavam ve 4:40 a jsem K.O. celej den..nevim jak to vyresit..proste jsem pres den unavenej

chod spat po vecernicku :-)

to bych chodil rad ale nejdriv v 19:00 prijdu z fitka dam jidlo a pak pred spanim protejn..kazdodenni kolotoc

tohle presne znam, ja jeden cas vstaval do prace ve 4 rano ... pak sem si casem zvyk, jina moznost nebyla :-)
to je fakt , clovek si zvykne na vsechno , ja jednu dobu vstaval 2:00 a za kazdyho pocasi na kole do roboty .Kdyz si na to vzpominam nechapu , jak jsem to mohl vydrzet rok ...

uz to tak jedu pomalu 2roky s tim ze posilovna je zarazena tak 4mesice a vsechno se podle toho planuje..ale stve me to ze jsem celej den unavenej a v praci usinam..bylo by fajn nejaky reseni ale nejaky povzbuzovace nebo naopak prasky na spani na zkvalitneni spanku by byli si myslim jen docasny reseni dokud bych to nevysadil
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 6:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
Meli jste se lip ucit...abyste nemuseli vstavat do prace tak brzo

to nebude ucenim..ja mam pruznou pracovni dobu takze si muzu chodit jak chci a stejne vstavam ve 4:40 abych byl na sestou v praci a mohl driv vypadnout..jeste do toho 3hod. tydne anglictiny ktery se mi nepocitaji do prac.doby
Akvaman

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chodim spát okolo 22:00 a vstávám v 7:30 a po probuzení jsem stejinak uplně v prdeli prostě když nenaspím víc jak 9 hodin tak jsem prostě unavenej, hlavně ve škole odpoledne jenom někdy.Mě to pro mě brzké stávání sere potřeboval bych spát aspoň do 10. Ono jsem asi unavenej po každodenních tréninkách. Ale o víkendu to doháním klidně 12 hodin denně .
Draper

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Akvaman napsal:
Chodim spát okolo 22:00 a vstávám v 7:30 a po probuzení jsem stejinak uplně v prdeli prostě když nenaspím víc jak 9 hodin tak jsem prostě unavenej, hlavně ve škole odpoledne jenom někdy.Mě to pro mě brzké stávání sere potřeboval bych spát aspoň do 10. Ono jsem asi unavenej po každodenních tréninkách. Ale o víkendu to doháním klidně 12 hodin denně .

sice chapu, ze je to individualni, ale podle me tvrdit, ze pokud nenaspis 9-10 h tak ze ses unavenej, to me pripada prehnane. Mozna jsi tak zvykly, ale ver ze se da fungovat i s mnohem mene spanku.
aikonny

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkej v pracovním procesu, bo až přijde rodina
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V týdnu když chodím do práce tak chodím spát takolem 22h a vztávám cca ve 4:30h. A už jsem si na to zvykl a vyhovuje mi to. A o víkendu si jdu na 2-3h schrupnout. Nic na tom není.
Sloty

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chodím spát v devět usínám koleml desáté a vstávám v 6-7 čau
Luster

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja chodim spat kdy chci a vstavam taky kdy chci, ale mam uz taky zkusenosti se vstavanim v 4:45 a jezdenim na kole do prace..ale diky bohu je to uz daaavno
Jirik88
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chodim spat okolo treti az ctvrty rano, vstanu okolo devaty na protein s maltodextrinem a bananem a pak spinkam do dvanacti az jedny hodiny:) Cvicit chodim vetsinou na devatou vecerni...
Akvaman

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Akvaman napsal:

Draper napsal :
sice chapu, ze je to individualni, ale podle me tvrdit, ze pokud nenaspis 9-10 h tak ze ses unavenej, to me pripada prehnane. Mozna jsi tak zvykly, ale ver ze se da fungovat i s mnohem mene spanku.

Tak když jsem po každodenním tréninku........a možná to je tím že jsem ve vývoji, je mi 15
william888

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idem spat o 01:00 v noci aaa vstavam 06:20 rano na autobus do skoly uebanej
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirik88 napsal:
Chodim spat okolo treti az ctvrty rano, vstanu okolo devaty na protein s maltodextrinem a bananem a pak spinkam do dvanacti az jedny hodiny:) Cvicit chodim vetsinou na devatou vecerni...
co delas vyhazovace?
Bouchalec

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

......

Naposledy upravil Bouchalec dne út červenec 09, 2013 12:42 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kdy chodíte spát, jak dlouho spíte? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: