|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Sloty

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 5:59 am Předmět: |
|
|
malta má vyšší II než glukopor ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: pá květen 22, 2009 6:24 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Iron.Pumping napsal: | to dexter:to jsem sem daval taky...ale je to uplne k nicemu Lidi proste veri reklame a takoveto clanky nikdo necte...kazdej veri a propada reklame,ktera slibuje,ze po tom kterem doplnku tudes mit svaly XXXX vetsi a budes XXXX krat silnejsi......proste kdyz se uvede na trh dalsi revolucni kreatin a mega slozenim ,tak si ho hodne lidi koupi,protoze veri,ze monohydrat je davno prekonanej ...ale opak je pravdou |
1. Kreatín monohydrát (značka Creapure®) je po 120 minútach v roztoku kyseliny HCl s pH 1 a teplotou 37°C takmer 100% zachovaný (viac ako 99% kreatínu ostalo dostupného),
2. Kreatín etyl ester je vysoko nestabilný v uvedenom prostredí - po 120 minútach v rovnakom prostredí bolo z produktu CE2 od MRI (známa to značka) dostupných len 72% a z produktu CM2 Aplha od San (známa to značka) len 11%!
Podobný výskum sa vykonal aj na Kre-Alkalyn®. Keďže je to kreatín monohydrát so sódou, mal podobné výsledky ako kreatín monohydrát (značka Creapure®), ktorého sa po 120 minútach rozpadlo menej ako 1% - Kre-Alkalyn® bol na tom o 35% horšie, čo v absolútnom merítku ale tiež vychádza okolo 1%.
Výskum už niekoľkýkrát potvrdil, že kreatín monohydrát je dostatočne stabilný pre bežné užívanie v teplej tekutine a pre kyslé prostredie a vyvrátil potrebu pre Kre-Alkalyn® a iné produkty, ktoré nemajú podložené účinky.
CEE ...vyhozene penize
Kre-alkalyn.....je monohydrat se sodou..takze proc si ho kupovat?kvuli sode???? . |
Přesně moje řeč..parkrát jsem někomu poradil ať se vykašle na tyto zázraky vědy a koupí si klasicky monohydrát a odpovědí mi bylo že se mi to radí když jsem to nevyzkoušel...proč bych to taky zkoušel za ty peníze..to si koupim radeji monohydrat za 500,- a 7-8kg kuřecích prs...ale komu neni rady... _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: st květen 27, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
Je vhodne brat kreatin monohydrat + nitric oxid?
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 5:29 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Je vhodne brat kreatin monohydrat + nitric oxid? |
ničemu by to nemělo ublížit _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
tsin
|
Zaslal: po červen 01, 2009 3:37 pm Předmět: |
|
|
jak davkujete 5g?? mam doma jen samy 20g odmerky z proteinu a ted kdyz sem si koupil praskovej kreatin tak to nemam cim odmerovat a vahu doma opravdu nemam.. dik _________________ audi 2,3 quattro v turbu
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: po červen 01, 2009 3:46 pm Předmět: |
|
|
5g by mala byt tak zarovnana cajova lyzicka
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: po červen 01, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
| tsin napsal: | | jak davkujete 5g?? mam doma jen samy 20g odmerky z proteinu a ted kdyz sem si koupil praskovej kreatin tak to nemam cim odmerovat a vahu doma opravdu nemam.. dik |
jak psal PapradIsMyName tak 5g=čajová lžička, 10g=polívková lžíce.neboj se toho kdyžtak dáš o něco víc no _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po červen 01, 2009 6:34 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Je vhodne brat kreatin monohydrat + nitric oxid? |
kreatin by ti mel pomoct..je to jeden z mala doplnku (mozna jedinej) co funguje ale k cemu ti bude nitrix oxide vubec netusim..kup si radsi kvalitni protein..spolu s kreatinem by to melo slapat dobre
|
|
| nahoru |
|
 |
papla
|
Zaslal: pá červen 05, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
Chci vyzkouset kreatin monohydrat. Muzete me prosim vas poradit jakou znacku vzit? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 05, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
| papla napsal: | | Chci vyzkouset kreatin monohydrat. Muzete me prosim vas poradit jakou znacku vzit? diky |
treba tenhle je ok https://obchod.ronnie.cz/s-95-pure-creatine.html a nebo si zadej do googlu creapure, ale to je prakticky to samy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
papla
|
Zaslal: pá červen 05, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
ok diky za doporuceni uvidim e jak se osvedci s Laktofit 65 Whey Protein
|
|
| nahoru |
|
 |
koky007

|
Zaslal: út červen 09, 2009 2:35 pm Předmět: |
|
|
Já mám dobrou zkušenost s ATP Monohydrate :-)..Měl sem i CEE to mi přišlo horší..každému sedí něco jiného..musíš zkoušet..
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st červen 10, 2009 5:22 am Předmět: |
|
|
Taky jsem mel od ATP a slapal dobre _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Love
|
Zaslal: so červen 13, 2009 10:43 am Předmět: |
|
|
Zdravim mam otazku kto skusal Creatine Ethyl Ester od axis labs ? Staci to davkovat 2 kapsule pred treningom a 2 po treningu ?Hned po prvej davke som sa zacal potit behom celeho dna, inak patrim k tym co sa vobec nepotia,takze to pripisujem k tomuto doplnku. PS monohydrat mi nezabera tak som skusil toto. za serioznu odpoved dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|