|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út červen 16, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
Jsou tam 3 druhy os...
Takove vykonostni zakolisani ma obcas kazdy, nekdy to proste stoji za hovno, vsechno je tezky, neni sila, energie, technika nic....v takovem pripade ja nasadim "extra pumpovaci trenink" - tzn ze litam od jedny kladky ke druhe, minimalizuju pauzy, davam hodne opakovani, superserie atd a jsem celkem happy
Jo a kdo si pocka, ten se mozna docka  Tak zitra ser na skolu a pojd rano. Bude tam i kyselej ksicht  , tak se nemusis bat, protoze tam budes mit i me a seznamim vas _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 16, 2009 6:02 pm Předmět: |
|
|
Přístě zkusim napodobyt tvoji verzi pro takový případy:) Zítra zas musím studovat:) Stačí že sem nebyl dneska:)
IMHO: zítra mám věčer ultimáty.
Vy jste tam snad každej den, to je hrozný:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červen 16, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
Jo bude tam oteklá hlava,kyselej ksicht a velká prdel...Tak ještě stydlín nepujde studovat,a velká mikina nepujde pracovat a je tam hotová slezina _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 16, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Jo bude tam oteklá hlava,kyselej ksicht a velká prdel...Tak ještě stydlín nepujde studovat,a velká mikina nepujde pracovat a je tam hotová slezina |
Jak tak přemýšlim kdyby sme dali ty naše super části do hromady byl by z toho solidní mutant
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út červen 16, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
Jste v tom Brne vsichni takova velka, stastna, tepla, namakana rodina  :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červen 16, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Jste v tom Brne vsichni takova velka, stastna, tepla, namakana rodina :-) |
to už mě taky napadlo..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 16, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | velká mikina nepujde pracovat | Tak tak. Ale musel bych si vzít dovolenou, já musím být od 9 do 14 ve firmě. Bo jinak trest :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 16, 2009 9:41 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Jste v tom Brne vsichni takova velka, stastna, tepla, namakana rodina :-) |
Sou to samý chcípliny a největší chcíplina je ten veslující
Drape: máš auto? Pokud jo napadla mě spásná myšlenka. Nějak bys sis to potunil a místo toho větráku bys měl hnací nápravu a špagátkama který bys měl v puse (stejně u veslování nemluvíš) bys řídil hm? ušetřil bys strašný love za benál, Mohl bys veslovat pořád a ještě by ses dostal kam bys chtěl hm?
Edit: a navíc by se někteří lidi v našem fitku nemuseli bát že zase příjdeš, další by mohly v klidu cvičit místo toho aby koukali na tebe a majitelé by se nebáli že je vytopíš a rozbiješ jim Concept 2
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 16, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | daymoon napsal: | | Poman napsal: | | velká mikina nepujde pracovat | Tak tak. Ale musel bych si vzít dovolenou, já musím být od 9 do 14 ve firmě. Bo jinak trest :-) |
vis kolikrat ja mel byt ve skole a byl jsem kde? A ted jsem z toho ve zkouskovem co? (ano posranej az za usima ) , takze VM pekne do prace, OH si zatim KS a VP prubne trenink |
Pak kdo je poseroutka Drapéééér
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: st červen 17, 2009 12:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 19, 2009 3:13 pm Předmět: |
|
|
17.6.2009 Treninkový den: 32
Volno
Pozn: Trenink 120min MMA. Zjístil sem že já ko..t nemám absolutně stabilitu.Trénink horší než obvykle, lítal sem tam jak hadrovej panák.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 19, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
18.6.2009 Treninkový den: 33
Volno
Pozn: Relaxace ve formě ležingu na koupáku (šel sem až v 17:30 abych nebyl unavenej od slunka atd), pár délek prsa a trošku míň kraul. Jinak se musím přiznat že zevšeho nejvíc sem se věnoval očumování pár dosti slušných samiček který se tam pohybovaly.  Potkal sem tam i jednoho pasra co chodí do BG a dost mě pobavilo že se koupal ve stejných trenkách jako chodí cvičit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 19, 2009 3:39 pm Předmět: |
|
|
19.6.2009 Treninkový den: 34
Dřep: 8x20, 8x50, 5x80, 5x110, 5x110, 5x110, 5x110, 5x110
Bench press: 10x20, 8x50, 5x80, 5x87, 5x87, 5x87, 5x87, 5x87
Mrtvý tah: 8x20, 8x50, 5x100, 5x100, 5x100, 5x100, 5x100
Military press: 10x20, 8x40, 8x40, 8x40, 8x40
Shyby nadhmat, široký: 10x, 8x, 8x, 8x, 8x
Břicho skracovačky stroj: 20x40, 16x55, 16x55, 16x55, 16x55
Břicho přitahy nohou stroj: 20x20, 16x22, 16x22, 16x22
Břicho rotace: 16x25, 16x30, 16x30, 16x30
Váha po tréninku:86kg
Pozn: Po příchodu do fitka na mě vletěl obrovskej hlad a tak nějak sem cítil že bych nemohl cvičit s takovým hladem tak sem sežral cottage sýr a pul krajíce chleba a co čert nechtěl se ze sprchy vyřítil Draper a zprdl mě že žeru před tréninkem. Dál z něho vypadlo že se včera brutálně přežral tak že se dnes za to musel trýznit 90min na vesle. Posilněn sem naklusal do fitka a spatřil mistra mrtvého tahu Pomana.Hned sem za ním naklusal že mi bude muset ukázat techniku MT že mě všichni odkazují na něho.Jako už tradičně i on mi řekl že ho neumí  .Dál děkuji mistru VP ,že mi dělal sparinga v debatě na téma " Draper není člověk .Po prvních seriich na Dřepu sem se začal potit jako prase asi tím dusnem v kombinaci se žrádlem:D. Dřep šel celkem hezky. Benč mě potěšil a MT taky v celku ušla. Zbytek pohodička.Na konec sem potrápil břicho a šel konečně do sprchy. Trénink po trojici cviků Dřep,BP,MT je zničující. Jinak z váhy mám radost zdá se, že se opravdu zvedá  .Ještě sem si vzpoměl že ve fitku byli nějací bráši z nichž jeden mě pobavil po tom co si hodil na bench 140kg nedal si tam ani zarážky, desetkrát s tím zamával a pak řekl že je to nahovno protože ty kovový kotouče se na té ose třepou a že ty gumový mají svoje opodstatnění.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|