Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oddo

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2009 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ty palačinky z ovesných vloček radši bacha, zjistl sem, že sem po nich celej den nafouknutej jako balon :-D Nic příjemného
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
aikonny

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2009 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja je nedelam z tech drcenych vlocek, ale celych. A necham je nejdriv tak hodku a vice hodne namocene v lednicce. Potom mi to nedela problemy, ale jak jsou v suchem stavu, tak to je doslova porod, silene krece
BUFU

PříspěvekZaslal: út květen 12, 2009 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Na ty palačinky z ovesných vloček radši bacha, zjistl sem, že sem po nich celej den nafouknutej jako balon :-D Nic příjemného

Na žaludek jsem dost háklivej, ale ty palačinky mi nedělaly problém. Bude to individuální (dávám je jen jednou za čas)
-Monika-

PříspěvekZaslal: so květen 30, 2009 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm ty palačinky vypadají dobře, co nejdřív je vyzkoušim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lipidek

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak můj recept je jednoduchá klasika. Večer si dám 100g vloček do misky, přisypu dvě hrsti rozinek a zaleju mlíkem tak, aby to plavalo. Dám to do ledničky a nechám celou noc odležet. Ráno to čoupnu do mikrovlnky na minutku na max, aby se to trochu ohřálo, přidám 150g jogurtu, popř. ještě 150g ovocného tvarohu (ovofit je nej..). Pokud není tvaroh, šoupnu k jogurtu čerstvý jahody, nebo nektarinku, nebo něco jinýho nakrájenýho na kousky.. Pak zamíchat a sníst. Aspoň mě to chutná...
Azmodan

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Oddo napsal:

Na žaludek jsem dost háklivej, ale ty palačinky mi nedělaly problém. Bude to individuální (dávám je jen jednou za čas)

ty palačinky jsem taky zkoušel a dost dobrý. Napřed jsem si říkal, že si dám tak dvě, no a pak jsem to sežral všechno se skleničkou džemu. Fakt mě to překvapilo, mylslel jsem, že z těch vloček to bude shit, ale byly opravdu dobrý.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
BUFU napsal:
Oddo napsal:

ty palačinky jsem taky zkoušel a dost dobrý. Napřed jsem si říkal, že si dám tak dvě, no a pak jsem to sežral všechno se skleničkou džemu. Fakt mě to překvapilo, mylslel jsem, že z těch vloček to bude shit, ale byly opravdu dobrý.
jo jo palacinky - vajicka , ov. vlocky , mliko , trocha mouky , sou opravdu dobry , ale je docela opruz stat rano u sporaku a delat 30 minut palacinky , ale jak je to hotovo , tka je to dobrutka
_Lundgren

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2009 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fitnessácké karbanátky

200g ovesných vloček
5 vajec ( 5 bílků, 2 žloutky )
1 plechovka tuňáka (může to být i nějaký levnější drcený, tady se to ztratí)
2 stroužky česneku
libeček (taková větší petržel na steroidech )
provensálské koření
sůl, pepř
kečup bez cukru (na talíř pro dochucení)

Můj vlastnohlavně vymyšlený recept, jestli ho sem už někdy někdo dával , omlouvám se, ale je to vlastně hrozně jednoduché....
Ideálně večer před přípravou rozemelu polovinu (100g) ovesných vloček v mixeru na takovou hrubější mouku. K nim přimíchám vejce, tuňáka (zbaveného co nejvíce šťávy např. v cedníku), 2 stroužky česneku, koření podle chuti. Buď ručně nebo na nějaký méně výkonný program v mixéru (nechci z toho mít polévku) vše rozmíchám. V misce ke všemu přidám zbylých 100g nenadrcených vloček a zase všechno promíchám v pospolitou hmotu. Nechám přes noc v ledničce uležet. Druhý den by to mělo mít konzistenci jako těsto, tak z toho vytraruji karbanátky a dělám na pánvi. Já jsem to dělal s častějším obracením na stupeň 6/9. Bylo to na teflonce uplně na sucho, akorát jsem to trošinku podléval vodou. Ve výsledku to mělo uplně stejnou kozistenci jako klasický karbanátek, takže třeba někam na cestu naprosto ideální. Dal jsem si to na talíř s kečupem a polovinu mi to snědla rodina, která jinak zrovna zdravě nejí a je to dobrota!

Tohle množsví je asi na 2 porce, záleží to individuálně na typu vloček, velikosti vajec a balení tuňáka. Konkrétně mých 6 hotových karbanátků mělo asi 140g sacharidů 60g bílkovin a minimum tuku.
Jarack

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2009 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
Fitnessácké karbanátky

200g ovesných vloček
5 vajec ( 5 bílků, 2 žloutky )
1 plechovka tuňáka (může to být i nějaký levnější drcený, tady se to ztratí)
2 stroužky česneku
libeček (taková větší petržel na steroidech )
provensálské koření
sůl, pepř
kečup bez cukru (na talíř pro dochucení)

Můj vlastnohlavně vymyšlený recept, jestli ho sem už někdy někdo dával , omlouvám se, ale je to vlastně hrozně jednoduché....
Ideálně večer před přípravou rozemelu polovinu (100g) ovesných vloček v mixeru na takovou hrubější mouku. K nim přimíchám vejce, tuňáka (zbaveného co nejvíce šťávy např. v cedníku), 2 stroužky česneku, koření podle chuti. Buď ručně nebo na nějaký méně výkonný program v mixéru (nechci z toho mít polévku) vše rozmíchám. V misce ke všemu přidám zbylých 100g nenadrcených vloček a zase všechno promíchám v pospolitou hmotu. Nechám přes noc v ledničce uležet. Druhý den by to mělo mít konzistenci jako těsto, tak z toho vytraruji karbanátky a dělám na pánvi. Já jsem to dělal s častějším obracením na stupeň 6/9. Bylo to na teflonce uplně na sucho, akorát jsem to trošinku podléval vodou. Ve výsledku to mělo uplně stejnou kozistenci jako klasický karbanátek, takže třeba někam na cestu naprosto ideální. Dal jsem si to na talíř s kečupem a polovinu mi to snědla rodina, která jinak zrovna zdravě nejí a je to dobrota!

Tohle množsví je asi na 2 porce, záleží to individuálně na typu vloček, velikosti vajec a balení tuňáka. Konkrétně mých 6 hotových karbanátků mělo asi 140g sacharidů 60g bílkovin a minimum tuku.
- To zní výborně. Musim to hned jak bude příležitost vyzkoušet. Ten Tuňák má být v tomatě nebo v oleji a nebo je to jedno?
_Lundgren

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2009 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uplně jedno, já použil ten největší drcený humus ve vlastní šťávě Giana a krásně se to ztratilo.
Jarack

PříspěvekZaslal: so červen 20, 2009 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš recht.. Nebudu se s tim srát Díky za inspiraci
HALI32

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vločky zaleju vařící vodou, přidám trochu skořice, dám do mikrovlnky provařit...dávám bacha, at nezdrhnou nechám je odpočinout v ledničce ... ráno zaleju grankem a není co řešit...akorát se musím držet, protože bych ve škole nejradši celý den bombil...ale ve třídě plné bab si to nemůžete dovolit :D taky mám po cestě na intr ze školy lepší časy, než ráno :D ...
...když je ráno po ruce bílý jogurtek, tak si někdy dám... :)

Budu asi vypadat jak blbec, když se přiznám, že jsem ještě palačinku s vločkama nejedl :D ale napravím to ;) ! využiju vaše home made nápady ;) !

Jináč tunáka na pánev s vajicem dávám běžně...ted k tomu přidám ještě ty vločky...to bude burger ;) !
QAceJack

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím vás, musej se ty vočky vařit k tomu, aby se dali jíst? Stačí to dát třeba do mikrovlnky nebo akorát zalejt tim mlíkem a jísta za studena?
_Lundgren

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

QAceJack napsal:
Prosím vás, musej se ty vočky vařit k tomu, aby se dali jíst? Stačí to dát třeba do mikrovlnky nebo akorát zalejt tim mlíkem a jísta za studena?

Stačí mikrovlnka nebo jenom zalejt vodou z rychlovarný konvice a dle libosti dochutit...Jednoduchých možností je nekonečno
Serj

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

QAceJack napsal:
to já je rozmixuju na moučku, přidám mléko, 2 banány, občas zmrzku (nejlíp čoko) a celý to rozmixuju. upravená mi nějak moc nechutná ale hlavně mi vadí jak lepí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: