kid:
Takže než tohle rači doporučuješ nedělat nic? Já totiž na nějaké pocitové šmrdlání bez zátěže nemám nervy. Zařadil jsem jednu serii sedů lehů po 20 opakováních specialně jen kvůli tomu, že mě v posledních měsících chytl několikrát při dřepech a MT spasmus do zad. Jinak všechno jedu poctivě pyramidou nahoru, po MT a dřepech protahuju asi 5 minut hamstringy a spodní záda, potom následuje zmíněná série sedů lehů a zakončím to asi dvouminutovým protažením břicha. Jestli je to úplná blbost tak se toho klidně vzdám.
Jednou za týden klidně i s tou zátěží, k tomu proti zátěži dát zkracovačky (na kladce buď v leže na zemi nebo v sedě na lavičce, nebo i v kleče - ale nejsou to mohamedáni) prostě pohyb musí vycházet z páteře, ne z kyčelního kloubu. Břicho je určitě potřeba cvičit a najdi si k tomu nějakou šikovnou komplexní sestavu strečinku. Protahovat bude potřeba i spodní záda - ten spasmus bude právě z té nerovnováhy středu těla.
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Nevim , ale tezky tahy nejsou to pravy orechovy v 16 letech...
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Nevim , ale tezky tahy nejsou to pravy orechovy v 16 letech...
Na to ze benchuje skoro to same co taha na MT mi to zas tak tezke nepripada a myslim ze si dava pozor, aby se nezranil.
Silu na to treba ma , ale ty problemy se muzou ukazat az za par let...
máma je malá ale táta je zase docela vysokej takže já sem takovej průměr
jinak s těmahle váhama nebudu jezdit furt a myslim si že to jedu docela dobrou technikou
Vsak se jen ptam , mluvim z vlastni zkusenosti...prestal sem cvicit v gymu a zacal delat mt , hned sem vyrostl o 3cm.Je to individualni.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru