|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út červen 23, 2009 6:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 23, 2009 2:48 pm Předmět: |
|
|
23.6.2009 Treninkový den: 38
Bench press: 10x20, 8x50, 5x80, 5x85, 5x85, 5x85, 5x85, 5x85
Dřep: 8x20, 8x50, 5x80, 5x110, 5x115, 5x115, 5x115, 5x115
MT: 8x20, 8x50, 5x80, 5x100, 5x105, 5x105, 5x105, 5x105
Zapěsti podhmat: 15x16, 8x26, 8x31, 8x31, 8x31
Shyby na široko: 12x, 14x
Břicho stroj zkracovačky: 16x50, 16x60, 16x60, 16x60
Břicho stroj přitahy noh: 16x22, 16x25, 16x25, 16x25
Váha po tréninku: 87,2Kg :)Nevím čím to ale zase nárust.
Pozn: Načasování perfektní  Zase sem měl příležitost se podívat co že se to vlastně skrývá pod tričkem té chodící mašiny OHáčka  . Beztak kouká z fitka oknem a když vidí že du tak utíká do sprchy aby se mohl předvádět. K tréninku: Bench sem vytlačil sám ale nevím proč už 1/4 roku na tom mám stejnou váhu a nemůžu se pohnout z místa. Dřep dobry akorát se mi u něj dělal trošku špatně. A MT šel. Dal sem si tam 105Kg ale jak sem později zjistil bylo to jen 102 protože sem na jednu stranu zapoměl dát to malí závaží takže sem měl na jedné straně víc než na druhé  To je ukazuje na mou debilitu. Nevím jak je to možný ale hmotnost zase povylezla. Jen tak dál  Doufám že to není samej tuk...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 23, 2009 2:59 pm Předmět: |
|
|
Přecejenom je to nějakej ten týden co to tady vedu tak sem postnu zas nějakou fotku.
Je mi jasný že osvětlení je úplně jiný než u předchozí fotky takže porovnání nebude nejlepší. Moje pocity sou následující: Myslím že se mi o něco zvětšila ramena, potom bych řekl že bude drobný zlepšení na zádech a nakonec asi trošku spodek břicha.
Fotografii pro porovnání naleznete na straně 3.
Ještě sem si dovolil udělat parodii na fotku zad.Takže takhle nějak vypadají moje záda.
[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červen 23, 2009 3:12 pm Předmět: |
|
|
mě přijde,že na té první fotce jsi hubenější..ale asi to klame. Promin

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 23, 2009 3:45 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | mě přijde,že na té první fotce jsi hubenější..ale asi to klame. Promin
|
Je to možný za tu dobu sem přibral něco kolem 3Kg. Ostatně snažím se přibrat. Samozřejmě že né tuky ,ale ty k tomu přibírání bohužel taky patří:)
A vůbec se nemáš za co omlouvat:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 23, 2009 6:10 pm Předmět: |
|
|
V tricku sice vypadas jak chcipak  ale bez nej je videt, ze ti to jde trochu vic do bricha (a nebo mas uz tyden zacpu  ), takze to s tim zranim neprehanej .Ale abych nebyl zlej, tak i nejaky ty svaly tam jsou navic. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 23, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | V tricku sice vypadas jak chcipak ale bez nej je videt, ze ti to jde trochu vic do bricha (a nebo mas uz tyden zacpu ), takze to s tim zranim neprehanej .Ale abych nebyl zlej, tak i nejaky ty svaly tam jsou navic. |
Asi máš pravdu něco v tom břichu bude. Ale příjde mi teď lepší než předtím. Jako by mi míň lezly žebra a zdálo se z boku pevnější. Možná za to můžou ty rotace na břicho v takovým tom otočným stroji.Nebo se ta váha prostě uložila v břichu. Zkusím jíst a trénovat podobným stylem do konce prázdnin (tzn ještě 2měsíce a něco) a pak se uvidí
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 23, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | | Draper napsal: | V tricku sice vypadas jak chcipak ale bez nej je videt, ze ti to jde trochu vic do bricha (a nebo mas uz tyden zacpu ), takze to s tim zranim neprehanej .Ale abych nebyl zlej, tak i nejaky ty svaly tam jsou navic. |
Asi máš pravdu něco v tom břichu bude. Ale příjde mi teď lepší než předtím. Jako by mi míň lezly žebra a zdálo se z boku pevnější. Možná za to můžou ty rotace na břicho v takovým tom otočným stroji.Nebo se ta váha prostě uložila v břichu. Zkusím jíst a trénovat podobným stylem do konce prázdnin (tzn ještě 2měsíce a něco) a pak se uvidí |
Pevnejsi byt muze, to je celkem logicke, kdyz ho cvicis, ale sadlo tam mas taky s tim se smir. Jo trenink drz takovej jakej mas ten je ok, stravu si koriguj podle hmotnosti a pupku, pokud to pujde moc rychle hore, tak uber na jidle
A neboj, ja ti rad reknu, kdyz se mne bude zdat, ze se moc prasis _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út červen 23, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Pevnejsi byt muze, to je celkem logicke, kdyz ho cvicis, ale sadlo tam mas taky s tim se smir. Jo trenink drz takovej jakej mas ten je ok, stravu si koriguj podle hmotnosti a pupku, pokud to pujde moc rychle hore, tak uber na jidle
A neboj, ja ti rad reknu, kdyz se mne bude zdat, ze se moc prasis |
Já sem tak rád že mě hlídá někdo kdo má 107Kg . Né vážně:) Díky moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 23, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | | Draper napsal: |
A neboj, ja ti rad reknu, kdyz se mne bude zdat, ze se moc prasis |
Já sem tak rád že mě hlídá někdo kdo má 107Kg . Né vážně:) Díky moc. |
jo mas zac a prestan se mne uz bat a teple na me koukat, kdyz lezu ze sprchy _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 26, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
24.6.2009 Treninkový den: 39
Volno
Pozn: 120min Vale tudo. Lepší než minule, nějaký šrámi a roztrženej ret zevnitř  Asi se skřípl mezi pěstí a chráničem na zuby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 26, 2009 5:15 pm Předmět: |
|
|
26.6.2009 Treninkový den: 41
Bench press: 10x20, 8x50, 5x80, 5x85, 5x90, 5x90, 5x90, 5x90
MT: 8x20, 8x50, 5x80, 5x100, 5x110, 5x110, 5x110, 5x110
Leg press: 8x60, 8x95, 5x135, 5x157, 5x157, 5x162, 5x162, 5x162
Shyby na široko: 14x , 12x, 10x, 11x
Ramena stroj: 10x25, 8x35, 5x45, 5x50, 5x55, 8x50, 5x50
Břicho stroj zkracovačky: 16x60, 16x60, 16x60, 16x60
Břicho stroj přitahy noh: 16x22, 16x22, 16x22, 16x22
Břicho rotace: 16x30, 16x30, 16x30, 16x30
Váha po tréninku: 85,5Kg
Pozn: Uplně dokonalej trénink:) celí dopoledne sem byl v pohybu na slunku a měl sem strach že to bude mít negativni vliv na cvičení ale asi sem se zpletl. Buď raní aerobkou nebo tím že mě Draper 2x pochválil a to sem ještě nezačal ani cvičit mi zařídilo super trénink. Chlapy ze školy byli z Drapera uplně odvaření (snad tě to potěší drape) a asi 10min v kuse mluvili o tom jak je obrovskej a jaký má pracky a žíly atd:D. Jo ještě sem zapoměl dodat že načasování bylo téměř dokonalý protože pan OH se akorát chystal do sprchy  Přít tam o 10min později tak se asi poseru smíchy:D Na bench pressu sem měl jištění a celkově sem se cítil dobře takže sem si tam udělal osobáček spočívající v tom že sem nikdy neodjel 4 serie s takovou váhou. Posledni serie byla na konci s dopomocí ale co:) Mrtvola dobrý. Na dřep se mi nechtělo čekat na stojan kterej byl obsazenej už asi hodinu v tahu a vždycky se tam někdo nasoplil.Shyby naprostá bomba odělal sem si osobáček a cítil sem jak to perfektně zabírá a pumpuje:), ramena ušli a břicho taky:). Pak už čekala jen sprcha a tadáá domů zkusit hroznovej cukr:)
Naposledy upravil Ernandes dne po červen 29, 2009 11:07 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 26, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Uplně dokonalej trénink:) celí dopoledne sem byl v pohybu na slunku a měl sem strach že to bude mít negativni vliv na cvičení ale asi sem se zpletl. |
ja kdyz jsem pred treninkem delsi dobu na slunku, samozrejme za adekvatniho prisunu tekutin, tak to ma na trenink prave ze pozitivni vliv, takze bych se tomu ani nedivil. Slunko nabiji energii (tedy pokud mas na zadech solarni panel jako ja)
| citace: | | Buď raní aerobkou nebo tím že mě Draper 2x pochválil a to sem ještě nezačal ani cvičit mi zařídilo super trénink. |
jojo a pochvalim te i verejne, at vsichni vidi, jakej ses frajer . Po mesici sis Ernandes SAM (pouze s moji malou pomoci pres PM) zvladl koupit pul kg hroznoveho cukru a to druhe bylo co, to uz si ani nepomatuju, ale asi nejaka blbost, protoze na tobe uz neni moc co chvalit
| citace: | | Chlapy ze školy byli z Drapera uplně odvaření (snad tě to potěší drape) a asi 10min v kuse mluvili o tom jak je obrovskej a jaký má pracky a žíly atd:D. |
ty chces jeste koupit ten maltodextrin, jak o nem porad mluvis, tak me lezes do prdele co? a vyuzivas u toho sve spoluzaky, svino
| citace: | | Jo ještě sem zapoměl dodat že načasování bylo téměř dokonalý protože pan OH se akorát chystal do sprchy Přít tam o 10min později tak se asi poseru smíchy:D |
a jak ses schvalne pomalu prevlikal, abys byl v satne co nejdyl abys me videl lezt ze sprchy a mel tak zase na par dni fantazii pri protahovani trisel co? Jenze blbejch 10 minut.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 29, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
27.6.2009 Treninkový den: 42
Volno
Pozn: šel sem na koupák protže bylo hnusně a to tam pak nejsou žádný lidi. Bylo tam 20 lidí svítilo slunko. Nemělo to chybu, lepší plavání sem nezažil ještě sem dostal v občerstvení řízek navíc páč by to týpek neprodal a kafčo od brigádnic. Jedinej zápor byl že sem se brutálně spálil.
Naposledy upravil Ernandes dne po červen 29, 2009 11:08 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po červen 29, 2009 11:06 am Předmět: |
|
|
28.6.2009 Treninkový den: 43
Dřep: 8x20, 5x50, 5x80, 5x110,5x110,5x110,5x110,5x110
Mrtvý tah: 8x20, 5x60, 5x90, 5x100, 5x100, 5x100, 5x100, 5x100
Prsa tlaky na stroji: 8x40, 5x60, 5x75, 5x75, 5x75, 5x75
Biceps kladiva: 8x17, 8x22, 8x22, 8x22, 8x22
Triceps kladka provaz: 8x30, 8x40, 8x40, 8x40, 8x40, 8x42
Váha po tréninku: 86Kg
Pozn: Všechno bylo na p..u protože mi bylo vedro, mám spalený záda takže dřep byla vážně lahoda a bench sem ani nemohl dělat.Na břicho sem se vy...l a šel sem domů. Jo ještě dopoledne sem byl zase plavat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|