OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2009 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dovolim si sem hodit zaujimavy link z inej stranky http://new.biomag.sk/show_article.php?id=197 ...... zaujimave citanie a este krajsi je ten zoznam dole zdraviu skodlivych vyrobkov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bosorka

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, máte někdo zkušenosti s NOZ I.V. předtréninkový stimulant NO od firmy nutrabolics?

Díky za info, nebo co byste doporucili misto toho.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
C51

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bosorka napsal:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s NOZ I.V. předtréninkový stimulant NO od firmy nutrabolics?

Jednu dobu se dovazel do CR, ale z komercniho pohledu to byl propadak, tak se sem uz nevozi. Pozor, az ho (pokud ho) budes kupovat, aby nemel prerazenou expiracku.
Bosorka

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C51 napsal:
Bosorka napsal:

Jednu dobu se dovazel do CR, ale z komercniho pohledu to byl propadak, tak se sem uz nevozi. Pozor, az ho (pokud ho) budes kupovat, aby nemel prerazenou expiracku.

Myslela jsem, že se jedná spíš o novinku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
C51

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bosorka napsal:
C51 napsal:
Bosorka napsal:

Myslela jsem, že se jedná spíš o novinku

Pisu driv nez myslim. Ja mel na mysli NOZ puvodni, tebou zmineny NOZ I.V. novinka asi opravdu bude, takze na ni to co jsem napsal urcite neplati. Omlouvam se. Ale zmineny predchudce opravdu propadak byl a par firem ho stale nabizi, tak me to zmatlo.
Nescius

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 10:49 am    Předmět: NO Compromise Odpovědět s citátem

Ahojte,

nemáte někdo zkušenosti s výrobkem NO Compromise od Nutrendu? Dobrý i špatný...??
C51

PříspěvekZaslal: so červen 27, 2009 4:44 pm    Předmět: Re: NO Compromise Odpovědět s citátem

Nescius napsal:
Ahojte,

nemáte někdo zkušenosti s výrobkem NO Compromise od Nutrendu? Dobrý i špatný...??

Klidne muzes zkusit, bude ucinny stejne jako naprosta vetsina NO suplementu. Vzhledem k tomu ale, ze neobsahuje zadnou z forem creatinu, bych k nemu klidne nejaky CEE nebo Kre-alkalyn pridal.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 04, 2009 7:22 pm    Předmět: Re: NO Compromise Odpovědět s citátem

C51 napsal:
Nescius napsal:
Ahojte,

Klidne muzes zkusit, bude ucinny stejne jako naprosta vetsina NO suplementu. Vzhledem k tomu ale, ze neobsahuje zadnou z forem creatinu, bych k nemu klidne nejaky CEE nebo Kre-alkalyn pridal.

citace:
bude ucinny stejne jako naprosta vetsina NO suplementu

ucinek bude zrejme nula nula nic...chvilkova euforie nad moznym napumpovanim bicepsu,ktera do chvile odezni.To uz je lepsi ten samotnej kreatin co jsi psal
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2009 10:05 am    Předmět: Re: NO Compromise Odpovědět s citátem

C51 napsal:
Nescius napsal:
Ahojte,

proc CEE nebo kre-alkalyn?
C51

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2009 1:16 pm    Předmět: Re: NO Compromise Odpovědět s citátem

dexterjoleefuck napsal:

Nejakou dobu jsem tu nebyl a trochu mi chybi souvislosti topicu, ale creatin v nejake svoji novejsi forme proto, ze nic osvedcenejsiho pro zlepseni pokroku v posilovne asi neexistuje (vynecham-li, ze predpokladem pro jeho uspech je dostatek proteinu a tedy i odpovidajici suplement tohoto typu... vetsinou).
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 6:50 am    Předmět: Re: NO Compromise Odpovědět s citátem

C51 napsal:
dexterjoleefuck napsal:

Nejakou dobu jsem tu nebyl a trochu mi chybi souvislosti topicu, ale creatin v nejake svoji novejsi forme proto, ze nic osvedcenejsiho pro zlepseni pokroku v posilovne asi neexistuje (vynecham-li, ze predpokladem pro jeho uspech je dostatek proteinu a tedy i odpovidajici suplement tohoto typu... vetsinou).

mrkni co jsem dával z biomagu do topicu "kreatin" ty zazraky typu CEE a kre-alkalyn jsou kraviny...nehlede na to ze v kdejakym e-shopu tyto zazraky vedy davaji zdarma snad ke vsemu (asi ne bezduvodne)
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 7:35 am    Předmět: Re: NO Compromise Odpovědět s citátem

dexterjoleefuck napsal:
C51 napsal:
dexterjoleefuck napsal:

mrkni co jsem dával z biomagu do topicu "kreatin" ty zazraky typu CEE a kre-alkalyn jsou kraviny...nehlede na to ze v kdejakym e-shopu tyto zazraky vedy davaji zdarma snad ke vsemu (asi ne bezduvodne)

jenze to tady muzes psat porad a stejne 90 procent lidi si to koupi oni nechteji si neco vyhledavat..je to moc narocne a zdlouhave..prece kdyz to prodavaji,tak to musi byt ucinne a narostou me po tom svaly ne? Lidi,kteri si kupuji doplnky kvuli PR clankum a casto lzive reklame jsou nejvetsi prinos pro ruzne prodejce.Staci nabusenec na obale,ktery stejne papa jine vitaminky..napsat chvaly jak moc je to ucinne..bla bla bla a je to...prodejcum ale nejde o prirustky svalu cvicencum v prvni rade.Jde samozrejme o prachy a ja to prodavat,tak to delam taky tak.Tech,co si o tom hledaji informace jsou tak 5 %..zbytek jsou jak stado ovci,ktere veri tomu,co vidi napsano atd...
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 7:40 am    Předmět: Re: NO Compromise Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
dexterjoleefuck napsal:
C51 napsal:
dexterjoleefuck napsal:

jenze to tady muzes psat porad a stejne 90 procent lidi si to koupi oni nechteji si neco vyhledavat..je to moc narocne a zdlouhave..prece kdyz to prodavaji,tak to musi byt ucinne a narostou me po tom svaly ne? Lidi,kteri si kupuji doplnky kvuli PR clankum a casto lzive reklame jsou nejvetsi prinos pro ruzne prodejce.Staci nabusenec na obale,ktery stejne papa jine vitaminky..napsat chvaly jak moc je to ucinne..bla bla bla a je to...prodejcum ale nejde o prirustky svalu cvicencum v prvni rade.Jde samozrejme o prachy a ja to prodavat,tak to delam taky tak.Tech,co si o tom hledaji informace jsou tak 5 %..zbytek jsou jak stado ovci to veri tomu,co vidi napsano atd...

uz jenom ze se to ted dava ke vsemu moznymu zdarma svedci o tom ze uz o to takovej zajem nebude...ale komu neni rady...
Georgo_K

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 7:44 am    Předmět: Re: NO Compromise Odpovědět s citátem

dexterjoleefuck napsal:
Iron.Pumping napsal:
dexterjoleefuck napsal:
C51 napsal:
dexterjoleefuck napsal:

jenze to tady muzes psat porad a stejne 90 procent lidi si to koupi oni nechteji si neco vyhledavat..je to moc narocne a zdlouhave..prece kdyz to prodavaji,tak to musi byt ucinne a narostou me po tom svaly ne? Lidi,kteri si kupuji doplnky kvuli PR clankum a casto lzive reklame jsou nejvetsi prinos pro ruzne prodejce.Staci nabusenec na obale,ktery stejne papa jine vitaminky..napsat chvaly jak moc je to ucinne..bla bla bla a je to...prodejcum ale nejde o prirustky svalu cvicencum v prvni rade.Jde samozrejme o prachy a ja to prodavat,tak to delam taky tak.Tech,co si o tom hledaji informace jsou tak 5 %..zbytek jsou jak stado ovci to veri tomu,co vidi napsano atd...

uz jenom ze se to ted dava ke vsemu moznymu zdarma svedci o tom ze uz o to takovej zajem nebude...ale komu neni rady...

No ja se vam do toho odvazim vstoupit... ja mam s CEE zkusenost dobrou... ted akorat doziram baleni a sila i obem jsou na tom lepe... kombinoval jsem to teda s glutaminem, takze je to mozna malinko zavadejici, ale souhlasim s tim ze hlasickej monohydrat ma vysledky vzdycky... Sice clovek po cyklu vypada jak nafouklej balon, ale kdyz se ta voda vylouci tak uz je to ok...

Ja mam smulu ze mi monohydrat dela v zaludku fakt peklo.... obracim se uplne naruby
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2009 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dava se to zdarma k necemu,protoze o to neni valnej zajem a jinak by se to samo ztezka prodalo....muj nazor Clovek by se o to mel trochu zajimat,pokud samozrejme nechce vyhazovat penize za nic...nekdo na to prijde brzo,nekdo dele a nekdo treba vubec...
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: