|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
abecedarian

|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 10:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Motyčka
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
proč svini? protože přišel pozdě z vycházky?
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Motyčka napsal: |
proč svini? protože přišel pozdě z vycházky? |
To si děláš srandu? Jeho vycházky jsou mi u prdele. Prostě je to zloděj a ojebávák nehoršího kalibru. Myslel jsem že v těch státech aspon zkysne a on dostane prezidentskou milost
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 10:37 pm Předmět: |
|
|
Co na tom nechápeš? Je tam uvedeno MINIMÁLNÍ trvandlivost, ne? A ne MAXIMÁLNÍ. Tak co ti vadí?
Asi nekupoval bych takhle na hraně maso, nebo jiné produkty, které mají tendenci se kazit. Ale je plno produktů, u kterých je to uplně šumák a ty trvanlivost je značně poceněná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Motyčka
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Jirka Motyčka napsal: |
To si děláš srandu? Jeho vycházky jsou mi u prdele. Prostě je to zloděj a ojebávák nehoršího kalibru. Myslel jsem že v těch státech aspon zkysne a on dostane prezidentskou milost |
omlouvám se pane tygr. neumím číst myšlenky, umím číst jenom to, co je napsáno v tom článku - a totiž to, že dostal basu za pozdní příchod z vycházky - a za tento "trestný čin" byl odsouzen - a náš pan prezident mu to vodpustil.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Motyčka napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Jirka Motyčka napsal: |
To si děláš srandu? Jeho vycházky jsou mi u prdele. Prostě je to zloděj a ojebávák nehoršího kalibru. Myslel jsem že v těch státech aspon zkysne a on dostane prezidentskou milost |
omlouvám se pane tygr. neumím číst myšlenky, umím číst jenom to, co je napsáno v tom článku - a totiž to, že dostal basu za pozdní příchod z vycházky - a za tento "trestný čin" byl odsouzen - a náš pan prezident mu to vodpustil. |
No to je taky pěkná pohádka. V roce 98 by za pozdní příchod z vycházky dostal tak maximálně ty,ty,ty! a ne 4 měsíce na tvrdo. Dál to nemá cenu rozpitvávat, prostě mě to neskutečně nasralo, tod vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 12:47 pm Předmět: |
|
|
Sere mne, ze nejdou barvy  (potrebuju napsat v zapisku sveho dnesniho treninku "veslovaci trenazer" cervenou barvou jako vzdy a musim to mit cerne  , coz vypada blbe  ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 2:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: út červenec 21, 2009 8:28 am Předmět: |
|
|
chlapci, vy jste z tech zenskejch v neustalym stresu, jeste ze ja uz jsem z toho vyrostl _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|