|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
Každému jde něco, mě třeba nejde nic. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arrival-2012

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: |
viděl jsem váhy max výkonů, ty 3 roky si to evidentně flákal...:D (na ten bench se nedostanu ani po 10 letech...) |
Muhehe ...ale dostaneš v poho, když nebudeš zahálet, já nevim no, ten bench mi šel hned jak jsem začal cvičit, ale jak řikám, zas se seru se 100kg na dřepech a podle mých skromných znalostí dává většina lidí víc na nohy něž na prsa, tak nevim, zda je to se mnou dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Arrival-2012

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
A rozsah pohybu? :)
Sorry, ale ja jsem na tohle strasne "uchylne" zamerenej, ze jo Bazzy :)) |
V poho ... nu, ve stoje to dávám tak těsně pod úroveň uší a na mulťáku před hlavu se dotýkám kličních kostí. Myslim, že by to tak asi mělo být správně.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
185cm a 93kg dávat si 120kg na ramena  neuvěřitelný
|
|
| nahoru |
|
 |
Arrival-2012

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
Jinak jsem z Hlinska a máme tu takový malý fitko, kde je bench jen do 175kg, takže když si chci zkusit víc, tak jednou za čas jedem s klukama do Chrudimi nebo do Hradce...
Bohužel, majitel fitka vráží peníze do spinnigu a jiných kravinek, takže můžu být rád aspoň za to, co tu je.
Za měsíc se budu s přítelkyní stěhovat do Brna, takže tam by problém být neměl
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Arrival-2012

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | a jéjé, další co bude navštěvovat Blue gym co? |
No já nevim, mám rád takový menší fitka kde neni moc lidí, ale aby bylo dobře vybavené... Blue gym je asi opak co?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:36 am Předmět: |
|
|
Těším se na foto nebo video, protože znám kluka, který je na tom parametry hodně podobně. Při 90kg zvednul 180kg bench, nohy necvičí, ruce obrovské, lýtka žádné (: Ale jestli cvičíš nohy, tak výkony v dřepech půjdou rychle nahoru, spodek určitě bude chtít dohnat vršek (. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 12:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arrival-2012

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
Pátek 24.7.2009
VOLNO
Dneska jsem se krásně válel a jenom žral...udělal jsem si radost a objednal si protein, kreatin, atd... Doufám, že síla, objem a chuť do tréninku půjde rychle nahoru jako naposledy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arrival-2012

|
|
| nahoru |
|
 |
Arrival-2012

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 11:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|