Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem skončil s prací v nemocnici o hodiny dřív než normálně (což je super:) akorát na cestě domu jsem se v baráku zaseknul ve výtahy z kterého mě navíc nemohli dostat protože tam měl něco ve dveřích zrasenýho a trčel jsem tam po tmě hodinu a půl než se jim to povedlo Takže jsem vlastně půl hodiny v mínusu ještě
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Texty ceskych pisnicek ...
Vcera i dneska sem mel tu cest slyset dve pisnicky od Anety Langerove v radiu ... a kdyz to clovek posloucha, tak musi opravdu zasnout...
Takove textarske perly, jako: Vitr prinasi bezvetri anebo Kdyz vyroste strom a uderi do nej blesk a hrom ... to je opravdu radost poslouchat
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Vcera i dneska sem mel tu cest slyset dve pisnicky od Anety Langerove v radiu ... a kdyz to clovek posloucha, tak musi opravdu zasnout...
Takove textarske perly, jako: Vitr prinasi bezvetri anebo Kdyz vyroste strom a uderi do nej blesk a hrom ... to je opravdu radost poslouchat

Tak se vydělávají peníze
owar

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedávno jsem po dlouhé době chvíli viděl stanici očko a bylo mi z toho opravdu fyzicky špatně..ta mainstreamová hudební produkce je zlo..
MOOG

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

Dobrych textaru je pomalu, ale furt je to lepsi nez neustale "komon jes ou bejbeeee gividap"
slevac

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

voe,vítr přináší bezvětří.....je to twext,musíš v tom vidět i trochu víc ne.není to manuál na video.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Dneska jsem skončil s prací v nemocnici o hodiny dřív než normálně (což je super:) akorát na cestě domu jsem se v baráku zaseknul ve výtahy z kterého mě navíc nemohli dostat protože tam měl něco ve dveřích zrasenýho a trčel jsem tam po tmě hodinu a půl než se jim to povedlo Takže jsem vlastně půl hodiny v mínusu ještě

ja vim, ze to neni prdel, ale kdyz si tam predstavim tak
majda

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
majda napsal:
štve mě že netrénuju podle svých představ....

Hledám sparinga na cvičení :
Je mi jedno jestli to bude holka nebo kluk, muž nebo žena...nebo jak chcete...prostě někdo. Když jedu svoje treninky sama tak to stojí za.....nejdu tak do mrtva jak bych mohla se sparingem. To mě štve.
klasika, pošli fotku, když budeš ucházející, možná najdeš i kamarády na dopisování

nejde mi jen o kamarády na dopisování, ale na cvičení v ově není s kým..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Iron.Pumping napsal:
stve me,ze mi Cizopasnik jeste neodpovedel na mou otazku: (...tak se zeptam jeste jednou a treba budu mit stesti

.......vyjde nejaky clanek s rozborem push-pressu (nebo neco podobneho) jako byl rozbor MT??...myslim,ze by to bylo hezke cteni a hodne lidi by to uvitalo

pokud ten clanek nekdo napise tak jo ja na pushpress zrovna expert nejsem a muj vykon taky neni takovy, abych se mohl poustet do nejakych rozsahlych rozboru a udilet rady...

dyt je to Tvuj nejoblibenejsi cvik hned po MT co jsem si vsimnul....a poradne ho tu moc lidi necvici a nebo nevi jak (stejne jako MT) skoda no....
ygg

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jim jako jebe ...

http://www.novinky.cz/domaci/175142-dalnice-d1-bude-kvuli-papezi-24-hodin-stat.html
YUD

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

Ty tomu beztak prd rozumíš, kdyžs chválil Xindla X
bikon

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To jim jako jebe ...

http://www.novinky.cz/domaci/175142-dalnice-d1-bude-kvuli-papezi-24-hodin-stat.html

mam to skoro za barakem .. snad tady ten stupidni cirkus nebude delat moc povyku !!
MOOG

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

majda napsal:
LJ napsal:
majda napsal:
štve mě že netrénuju podle svých představ....

Hledám sparinga na cvičení :
Je mi jedno jestli to bude holka nebo kluk, muž nebo žena...nebo jak chcete...prostě někdo. Když jedu svoje treninky sama tak to stojí za.....nejdu tak do mrtva jak bych mohla se sparingem. To mě štve.
klasika, pošli fotku, když budeš ucházející, možná najdeš i kamarády na dopisování

nejde mi jen o kamarády na dopisování, ale na cvičení v ově není s kým..

Tak zrovna v Ove mam potencionalnich sparingu aspon 10 Vzdycky to neni jen o sparingovi, ale taky o tom, jakej ja su sparing...
A jen na okraj, dobryho sparinga sezenes spise v gymu, nez na netu
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2009 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

superstar, supermanazerka ...uffff jeste ze ji mame :-))

tohle je dobry:

A oni pak řeknou "bývalá koulařka". To mě uráží.

Vždyť jste bývalá koulařka.

To je zavádějící. Já byla atletická superstar, mistryně světa, osminásobná mistryně Evropy. Ne obyčejná koulařka.

http://ona.idnes.cz/helena-fibingerova-diety-drzim-porad-zalezi-mi-jak-vypadam-pnb-/ona_ony.asp?c=A090728_160855_ona_ony_ves

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Robb

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2009 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: