|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 1:28 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem skončil s prací v nemocnici o hodiny dřív než normálně (což je super:) akorát na cestě domu jsem se v baráku zaseknul ve výtahy z kterého mě navíc nemohli dostat protože tam měl něco ve dveřích zrasenýho a trčel jsem tam po tmě hodinu a půl než se jim to povedlo  Takže jsem vlastně půl hodiny v mínusu ještě _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
Texty ceskych pisnicek ...
Vcera i dneska sem mel tu cest slyset dve pisnicky od Anety Langerove v radiu ... a kdyz to clovek posloucha, tak musi opravdu zasnout...
Takove textarske perly, jako: Vitr prinasi bezvetri anebo Kdyz vyroste strom a uderi do nej blesk a hrom ... to je opravdu radost poslouchat
_________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 2:27 pm Předmět: |
|
|
nedávno jsem po dlouhé době chvíli viděl stanici očko a bylo mi z toho opravdu fyzicky špatně..ta mainstreamová hudební produkce je zlo.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 2:30 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Texty ceskych pisnicek ...
Vcera i dneska sem mel tu cest slyset dve pisnicky od Anety Langerove v radiu ... a kdyz to clovek posloucha, tak musi opravdu zasnout...
Takove textarske perly, jako: Vitr prinasi bezvetri anebo Kdyz vyroste strom a uderi do nej blesk a hrom ... to je opravdu radost poslouchat
|
Dobrych textaru je pomalu, ale furt je to lepsi nez neustale "komon jes ou bejbeeee gividap"
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 4:09 pm Předmět: |
|
|
voe,vítr přináší bezvětří.....je to twext,musíš v tom vidět i trochu víc ne.není to manuál na video.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 4:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
majda

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | majda napsal: | štve mě že netrénuju podle svých představ....
Hledám sparinga na cvičení :
Je mi jedno jestli to bude holka nebo kluk, muž nebo žena...nebo jak chcete...prostě někdo. Když jedu svoje treninky sama tak to stojí za.....nejdu tak do mrtva jak bych mohla se sparingem. To mě štve. | klasika, pošli fotku, když budeš ucházející, možná najdeš i kamarády na dopisování |
nejde mi jen o kamarády na dopisování, ale na cvičení v ově není s kým..
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Iron.Pumping napsal: | stve me,ze mi Cizopasnik jeste neodpovedel na mou otazku: (...tak se zeptam jeste jednou a treba budu mit stesti
.......vyjde nejaky clanek s rozborem push-pressu (nebo neco podobneho) jako byl rozbor MT??...myslim,ze by to bylo hezke cteni a hodne lidi by to uvitalo |
pokud ten clanek nekdo napise tak jo ja na pushpress zrovna expert nejsem a muj vykon taky neni takovy, abych se mohl poustet do nejakych rozsahlych rozboru a udilet rady... |
dyt je to Tvuj nejoblibenejsi cvik hned po MT co jsem si vsimnul....a poradne ho tu moc lidi necvici a nebo nevi jak (stejne jako MT) skoda no....
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Texty ceskych pisnicek ...
|
Ty tomu beztak prd rozumíš, kdyžs chválil Xindla X
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
mam to skoro za barakem .. snad tady ten stupidni cirkus nebude delat moc povyku !!
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
| majda napsal: | | LJ napsal: | | majda napsal: | štve mě že netrénuju podle svých představ....
Hledám sparinga na cvičení :
Je mi jedno jestli to bude holka nebo kluk, muž nebo žena...nebo jak chcete...prostě někdo. Když jedu svoje treninky sama tak to stojí za.....nejdu tak do mrtva jak bych mohla se sparingem. To mě štve. | klasika, pošli fotku, když budeš ucházející, možná najdeš i kamarády na dopisování |
nejde mi jen o kamarády na dopisování, ale na cvičení v ově není s kým.. |
Tak zrovna v Ove mam potencionalnich sparingu aspon 10 Vzdycky to neni jen o sparingovi, ale taky o tom, jakej ja su sparing...
A jen na okraj, dobryho sparinga sezenes spise v gymu, nez na netu
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 9:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 10:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|