Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rafaelo

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
mysH napsal:
rafaelo napsal:
Potěšil mě novej osobák na mrtvolu 250kg

hm a ta MT je taky do pulky jako drep?
sak to neni on ne? Na tom videu kde jede 80kgx 55 vypada uplne jinak ...
přesně
prochm

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
mysH napsal:
rafaelo napsal:

Bych také rád viděl to video s tím 250kilovým mrtvým tahem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rafaelo

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Sacharidacek napsal:
mysH napsal:
rafaelo napsal:

Bych také rád viděl to video s tím 250kilovým mrtvým tahem.
ok chlapci v průběhu týdne ho sem dám.A nepřipada mi ze bych byl,,vyhryzek,, ale je to srandovni nazev
mysH

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rafaelo: vazis 89kg a zatahnes 250kg? ono se staci kouknout treba sem:
http://powerlifting.cstv.cz/vysledky/2009/mcr.htm
kde si myslim, ze jsou trosku vetsi borci a zajimavy, ze tech 250kg tahaj v 90-kg vahovce taky .. takze urcity pochybnosti jsou asi na miste ..
cimz nerikam, ze jsi to nedal .. :)

PS: za to video se omlouvam, nicmene o paralelu si ten drep muze akorat tak nechat zdat ..

Naposledy upravil mysH dne po srpen 03, 2009 5:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
kde si myslim, ze jsou trosku vetsi borci a zajimavy, ze tech 250kg tahaj v 90-kg vahovce taky .. takze urcity pochybnosti jsou asi na miste ..
treba myslel dotlaky
rafaelo

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
jj příští rok tam chci jít taky,začal sem trojboj dělat asi před pul rokem,ale stejne me nikdo netrenuje takze trenuju jako krovak (predtim sem samozrejme cvicil) jo a jeste te asi vic udivim ze sem vekem jeste junior (cerstve20) a proc bych si tu jako honil triko?je pravda ze sem to mel natocit ale nebylo nic po ruce,a zrovna se zadarilo.Jak rikam abys nemyslel ze jsem kecal tak to v prubehu tydne zkusim zopakovat a kameru uz doma nezapomenu.
prochm

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No né nic ve zlém myslel jsem to jako poklonu.Viděl jsem v tvém profilu,že děláš atletiku.Já jsem také než jsem začal cvičit dělal atletiku běhal jsem krátké tratě a ještě jsem dělal orientační běh.No a v 17 letech jsem vážil asi tolik co teď ty a v mrtvém tahu jsem dal asi 180kg.A musím říci,že jsem měl na sobě o dost více svalové hmoty než ty.No chci tím říci,že stímhle výkonem by jsi mohl už soutěžit a rozhodně by jsi patřil v tvé váhové kategorii mezi ty lepší borce.Nebo aspoň v tom mrtvém tahu ale něco mi říká,že benč a dřep budou v tvém případě o něco horší.
rafaelo

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
No né nic ve zlém myslel jsem to jako poklonu.Viděl jsem v tvém profilu,že děláš atletiku.Já jsem také než jsem začal cvičit dělal atletiku běhal jsem krátké tratě a ještě jsem dělal orientační běh.No a v 17 letech jsem vážil asi tolik co teď ty a v mrtvém tahu jsem dal asi 180kg.A musím říci,že jsem měl na sobě o dost více svalové hmoty než ty.No chci tím říci,že stímhle výkonem by jsi mohl už soutěžit a rozhodně by jsi patřil v tvé váhové kategorii mezi ty lepší borce.Nebo aspoň v tom mrtvém tahu ale něco mi říká,že benč a dřep budou v tvém případě o něco horší.
ok vsak ja se nehnevam jo delam atletiku,a do toho jeste spoustu kravin (brusle,fotbal..atd) co me asi limituji v sile ale je mi to jedno delam co me bavi a ja sem rad v pohybu.Jo ten mt mi jde nejlepe z celeho trojboje (benc jsem na zavodech bez dresu zatlacil nejvice 125kg (to uz je dyl) ale mam video kde jsem na treninku zvladl 142kg,drep je taky problem maxko zatim nevim nezkousel jsem.Jo a ja si nepripadam nejak suchej jak pises (v profilu mam starou fotku a sem tam o 10kg lehci)
prochm

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rafaelo napsal:
prochm napsal:
ok vsak ja se nehnevam jo delam atletiku,a do toho jeste spoustu kravin (brusle,fotbal..atd) co me asi limituji v sile ale je mi to jedno delam co me bavi a ja sem rad v pohybu.Jo ten mt mi jde nejlepe z celeho trojboje (benc jsem na zavodech bez dresu zatlacil nejvice 125kg (to uz je dyl) ale mam video kde jsem na treninku zvladl 142kg,drep je taky problem maxko zatim nevim nezkousel jsem.Jo a ja si nepripadam nejak suchej jak pises (v profilu mam starou fotku a sem tam o 10kg lehci)

Jo ta tvá sportovní aktivita bude problém.Pokud chceš být v něčem dobrej tak se musíš soustředit jen ta tu jednu určitou věc a určitý cíl.Já jsem si také musel vybrat mezi běháním a kulturistikou.Oboje se dělat nedá.Ale máš pravdu dělej co tě více baví.Ale pokud ti můžu doporučit tak zůstaň u té atletiky.
DrLift

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

PS: za to video se omlouvam, nicmene o paralelu si ten drep muze akorat tak nechat zdat ..

250kg by dat pri 90kg klidne mohl. Neni to zadnej velkej balik. Navic na MCR se letos v kategorii -90kg sesli pomerne kuriozne zavodnici (s vyjimkou hornika) u kterych se rozhodne neda rict, ze je mrtvola jejich silna disciplina....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
rafaelo

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem to dneska natočil,pro rejpaly jsem se nechal včera ostříhat takže jsem to skutečně já:)

mysH

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak prd, jeste tam mas rezervu :) beru zpet, hezkej vykon
rafaelo

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
jak prd, jeste tam mas rezervu :) beru zpet, hezkej vykon
ok nechtěl jsme být za ,,kecku,, a o té rezervě:no možná by šlo ještě něco přihodit ,ale to testnu až na konci měsíce, tak snad to pak ještě potáhnu
LJ

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hodně slušný, akorát doporučuju se u toho neotáčet hlavou do strany, jednou jsem si takhle zablokoval krk asi na týden
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyvole, takovej pohublej klučík... jdu si radši hrát s vláčkama

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: