SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to zkusil, sice byl dnes trenink na houby, ale co jsem zhruba 30-45minut po poziti jedne tbl citil bylo takove zvlastni vnitrni horko, ovsem zadny zazrak se nekonal :) Priste zkusim 2 tbl
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tucet

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Tak jsem to zkusil, sice byl dnes trenink na houby, ale co jsem zhruba 30-45minut po poziti jedne tbl citil bylo takove zvlastni vnitrni horko, ovsem zadny zazrak se nekonal :) Priste zkusim 2 tbl
2? kopni tam rovnou 4 :P
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

si radši sežeň lajnu perníku, pak budeš lítat jak nukleární veverka :D
mobsman

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

a čím myslíš že suplementuje když po tréninku s činkama 2 hodiny lítá na veslovacím trenažéru....
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mobsman napsal:
Octopuss napsal:

a čím myslíš že suplementuje když po tréninku s činkama 2 hodiny lítá na veslovacím trenažéru....

na veslo zatim max s ranni kavou
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere ty horkosti tam máš díky Aspirinu.
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Drapere ty horkosti tam máš díky Aspirinu.

pokud tam je....
a zase jsem o jednu informaci chytrejsi. Jo a trochu se krot Herzo s tema informacema, co nas tu zasobujes, muj mozek ma sve tydenni limity
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 01, 2009 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si dobře pamatuji tak ve stackeru je wide willow bark (obsahuje salicin), on je přírodní zdroj aspirinu.

Jo v pohodě budu se krotit, už nic nenapíšu.

edit: jinak stacker je opravdu funkční spalovač, má velmi dobré složení, kterým je u nás nelegální.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uplnou strasnou nahodou se mne do ruky dostalo asi 60tbl EXTREMU 2....jeste jsem to nezkousel, ale je normalni, ze to tak strasne smrdi?
ripperr

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Uplnou strasnou nahodou se mne do ruky dostalo asi 60tbl EXTREMU 2....jeste jsem to nezkousel, ale je normalni, ze to tak strasne smrdi?

poslednej dobe niejak máš velké štastie na také veci teda doplnky ..to je ten extrem 2 čo obsahuje aj efedrin-cofein??
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Škodolibě doufám, žes udělal úplně stejnou blbost jako já a po otevření strčil frňák přímo k otvoru
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Draper napsal:

Škodolibě doufám, žes udělal úplně stejnou blbost jako já a po otevření strčil frňák přímo k otvoru

ne az ted jak jsi mne to napsal.....no kua to je jak cpavek

ale ten smrad sem citil, aniz bych tam ten frnak strkal

Ripper: jj, stesti se mne v tomto ted nejak drzi

ephedra extract (stand. 10% ephedrin) 300mg
coffein 200mg
White Willow Bark (to je jako nejaka kura z vrby nebo co?? ) 250mg
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

draper napsal:

White Willow Bark je strom, který roste hlavně v asii, ale i někde v evropě se najde a z jeho stromu je získává salicin. Salicin je kyselina acetylsalicylová, ziskává se z listí zmíněného stromu. Takže do sebe posíláš normální Aspirin, jako by jsis ho koupil v lékárně.

To samé to máš s ephedra extact. Efedrin se normálně získává z chvojníku (ephedra sinica) > Ma Huangu, takže pokud konzumuješ Stacker 2 a nebo Extreme 2, tak jsi normální feták.

Jinak bacha na tyhle suplementy, jsou určité důvody, proč u nás nejsou legální. Rozhodně tato kombinace je vražedná pro Tvoje srdce a celkem návyková, takže to neber déle jak 4 týdny.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
draper napsal:

White Willow Bark je strom, který roste hlavně v asii, ale i někde v evropě se najde a z jeho stromu je získává salicin. Salicin je kyselina acetylsalicylová, ziskává se z listí zmíněného stromu. Takže do sebe posíláš normální Aspirin, jako by jsis ho koupil v lékárně.

To samé to máš s ephedra extact. Efedrin se normálně získává z chvojníku (ephedra sinica) > Ma Huangu, takže pokud konzumuješ Stacker 2 a nebo Extreme 2, tak jsi normální feták.

Jinak bacha na tyhle suplementy, jsou určité důvody, proč u nás nejsou legální. Rozhodně tato kombinace je vražedná pro Tvoje srdce a celkem návyková, takže to neber déle jak 4 týdny.

diky za info...

extrem jsem zatim nezkousel, stacker jsem si parkrat vzal 1-3 tbl, po 3 mne nebylo uplne nejlip (viz vcera na veslu, hure dychalo, mozna nahoda), dnes a predevcirem jsem mel 2 a ideal, celou dobu jsem uvnitr pekne varil.

Jinak beru na vedomi tve upozorneni, rozhodne si na tyhle spalovace nehodlam zvykat, mam to gratis, tak to jen testuji a kdo se mnou bude cvicit a bude chit testnout, tak se rad podelim :)
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bacha efedrin je otec pervitinu :-)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: