"best prasaci den"

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - "best prasaci den"  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> "best prasaci den"
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

den ked sa prezeriem do prasknutia:
si davam 1x za mesiac
19%
 19%  [ 14 ]
si davam 1x za 2 mesiace
11%
 11%  [ 8 ]
si davam ked mam chut
49%
 49%  [ 35 ]
kazdy den
19%
 19%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 71

Autor Zpráva
koms

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavne neprepalit zacatek.. Rano sem vstal a hned po tom sem si pekne sedl k TV a snedl asi 4 koblihy, 2 buchty cerny s hrozne sladkou polevou + naky zakusky a zapijel sem to kakaem .. Pak sem myslel, ze umru. Musel sem si lehnout na tak pul hodku. A prasecak davam minimalne jen v diete.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VelkyBratr

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ja si jednou misto 2lzicek cukru dal do caje 3.... (bratre,ty jeden nespoustany zivle:))
ShadowZuz

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VelkyBratr napsal:
A ja si jednou misto 2lzicek cukru dal do caje 3.... (bratre,ty jeden nespoustany zivle:))

To já si přesladila kafe.. nedalo se to pít..
Jo a jedna známá mojí mámy v práci si prýá kafe sladí medem - blééé to fakt nechápu jak jí to může chutnat..
Serj

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShadowZuz napsal:
VelkyBratr napsal:

To já si přesladila kafe.. nedalo se to pít..
Jo a jedna známá mojí mámy v práci si prýá kafe sladí medem - blééé to fakt nechápu jak jí to může chutnat..
já jedině kavu (do 1/3) s medem a zbytek mléko.. nejlíp jěště s ledem a když je návštěva tak to dělám v mixeru.. a všem chutná :))
Azmodan

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fuj med
VeRt3x

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

elmvna napsal:
Draper napsal:
elmvna napsal:
cca za jednu hodinu: maso s cestovinami, ryzovy nakyp (asi pol kilovy), tabulka bielej cokolady, sacok racii s polevou, balik Hobbits susienok, 2kaiserky s dzemom, pol sacka karameliek, asi cela vianocka s lekvarom a arasidovym maslom.

jak se po necem takovem pak citis? Ja se cca do pul hodiny (mozna jeste drive) zacnu priserne potit a tecu a tecu
hmm. tak ja si oddychnem pol hodinu, a zerem dalej. :)) aspon takto to vyzeralo skoro cely mesiac po sutaziach. :)) ale.. uz soim sa ako-tak ukludnil. :) ale.. potit som sa uz potom ani nepotil.

Jojo, po soutezich to je nekonecnej hlad. Vzdycky jim na pokraj pobliti a az je mi spatne, tak 10min pockam a pokracuju dal ale treba ted, kdyz uz nejsem v diete a divam se na ten muj predchozi prasecak, tak bych to uz ted asi nezvladl sezrat...
BUFU

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Fuj med

Ted sem byl lehce nachlazenej a sežral sem dvě skleničky medu, jedna byla slunečnicovej med a druhá bezovej med
Serj

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Azmodan napsal:
Fuj med

Ted sem byl lehce nachlazenej a sežral sem dvě skleničky medu, jedna byla slunečnicovej med a druhá bezovej med
domácí, že? jediný normalně prodávaný medy co mi chutnaj sou z Mark Spencer, maj jich tam víc druhu.. mmmm :D

mimochodem, teď si neskutečně pochutnávam, Nescafe Espresso s domácím medem zalité domácím plnotučným mlíkem.. mmm
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Azmodan napsal:
Fuj med

sice to sem nepatri..ale budiz:) kdyz si kupujes med,koukni se od kud je..vetsinou je na sklenicce napsano ,ze pochazi mimo zemi EU..pokud chces opravdu med a ne nejakou sra.ku kdo vi odkud,tak si najdi na vesnici nejakeho dedu vcelare...mnohem lepsi jak prvni varianta
BUFU

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
BUFU napsal:
Azmodan napsal:
Fuj med

sice to sem nepatri..ale budiz:) kdyz si kupujes med,koukni se od kud je..vetsinou je na sklenicce napsano ,ze pochazi mimo zemi EU..pokud chces opravdu med a ne nejakou sra.ku kdo vi odkud,tak si najdi na vesnici nejakeho dedu vcelare...mnohem lepsi jak prvni varianta

Mám vlastní domací A je výýýbornej
Serj : jo

Klasickej kupovanej sem snad ještě nikdy neměl.
ShadowZuz

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Iron.Pumping napsal:
BUFU napsal:
Azmodan napsal:
Fuj med

Mám vlastní domací A je výýýbornej
Serj : jo

Klasickej kupovanej sem snad ještě nikdy neměl.

Dvě sklenky medu???by mě odvezli

Jinak jáí si dřív docela ráda dala ořechy s medem...To bylo něco...mňam mňam...
Teď jím med akorát, když mě bolí v krku...
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Med jsou včelí zvratky. Oni nějak sežerou ten nektar, natrávěj a pak vyblejou. A to vy žerete...fůůůj To bych nedal.
BUFU

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
Med jsou včelí zvratky. Oni nějak sežerou ten nektar, natrávěj a pak vyblejou. A to vy žerete...fůůůj To bych nedal.

Ty voe a vajčka nežereš taky? Ty zase serou slepice... A o nějakým mlíku ani nemluvím, představ si jak by se asi takový "mlíko" získávalo u člověka
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
Azmodan napsal:

Ty voe a vajčka nežereš taky? Ty zase serou slepice... A o nějakým mlíku ani nemluvím, představ si jak by se asi takový "mlíko" získávalo u člověka

Jo ja vim, třeba ty vejce to je taky shit - když vidím tu slepici jak je to blbý zvíře, jen čumí a stupině kvoká a potom vysere vejce. Třeba mlíko z krávy - když se nad tím zamyslím je to taky hnus, chlastat nějakej její výměšek, ale kráva je takový hodný přátelský zvíře, celkem i pěkný když není celá od hoven . No ale ten hmyz, to je humus. Mám k tomu prostě odpor maximální.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2009 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:

Jo ja vim, třeba ty vejce to je taky shit - když vidím tu slepici jak je to blbý zvíře, jen čumí a stupině kvoká a potom vysere vejce. Třeba mlíko z krávy - když se nad tím zamyslím je to taky hnus, chlastat nějakej její výměšek, ale kráva je takový hodný přátelský zvíře, celkem i pěkný když není celá od hoven . No ale ten hmyz, to je humus. Mám k tomu prostě odpor maximální.

Počkej ty máš odpor k vejcim a k mléku? A maso sté krávy a slepice sežereš?
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - "best prasaci den" Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: