|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| den ked sa prezeriem do prasknutia: |
| si davam 1x za mesiac |
|
19% |
[ 14 ] |
| si davam 1x za 2 mesiace |
|
11% |
[ 8 ] |
| si davam ked mam chut |
|
49% |
[ 35 ] |
| kazdy den |
|
19% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 71 |
|
| Autor |
Zpráva |
koms
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 8:52 am Předmět: |
|
|
Hlavne neprepalit zacatek.. Rano sem vstal a hned po tom sem si pekne sedl k TV a snedl asi 4 koblihy, 2 buchty cerny s hrozne sladkou polevou + naky zakusky a zapijel sem to kakaem  .. Pak sem myslel, ze umru. Musel sem si lehnout na tak pul hodku. A prasecak davam minimalne jen v diete.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
VelkyBratr

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 4:09 pm Předmět: |
|
|
A ja si jednou misto 2lzicek cukru dal do caje 3.... (bratre,ty jeden nespoustany zivle:)) _________________ Techno,techno,techno a zase techno!!!Rano,dopoledne,v poledne vecer a to poradne NAHLAS!!!! :))))
PS - jedu na ciste chemii,necpu do sebe zadne prirodni sracky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 5:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 5:38 pm Předmět: |
|
|
| ShadowZuz napsal: | | VelkyBratr napsal: | | A ja si jednou misto 2lzicek cukru dal do caje 3.... (bratre,ty jeden nespoustany zivle:)) |
To já si přesladila kafe.. nedalo se to pít..
Jo a jedna známá mojí mámy v práci si prýá kafe sladí medem - blééé to fakt nechápu jak jí to může chutnat.. | já jedině kavu (do 1/3) s medem a zbytek mléko.. nejlíp jěště s ledem a když je návštěva tak to dělám v mixeru.. a všem chutná :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
VeRt3x

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 6:16 pm Předmět: |
|
|
| elmvna napsal: | | Draper napsal: | | elmvna napsal: | | cca za jednu hodinu: maso s cestovinami, ryzovy nakyp (asi pol kilovy), tabulka bielej cokolady, sacok racii s polevou, balik Hobbits susienok, 2kaiserky s dzemom, pol sacka karameliek, asi cela vianocka s lekvarom a arasidovym maslom. |
jak se po necem takovem pak citis? Ja se cca do pul hodiny (mozna jeste drive) zacnu priserne potit a tecu a tecu | hmm. tak ja si oddychnem pol hodinu, a zerem dalej. :)) aspon takto to vyzeralo skoro cely mesiac po sutaziach. :)) ale.. uz soim sa ako-tak ukludnil. :) ale.. potit som sa uz potom ani nepotil. |
Jojo, po soutezich to je nekonecnej hlad. Vzdycky jim na pokraj pobliti a az je mi spatne, tak 10min pockam a pokracuju dal ale treba ted, kdyz uz nejsem v diete a divam se na ten muj predchozi prasecak, tak bych to uz ted asi nezvladl sezrat...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Azmodan napsal: | Fuj med |
Ted sem byl lehce nachlazenej a sežral sem dvě skleničky medu, jedna byla slunečnicovej med a druhá bezovej med | domácí, že? jediný normalně prodávaný medy co mi chutnaj sou z Mark Spencer, maj jich tam víc druhu.. mmmm :D
mimochodem, teď si neskutečně pochutnávam, Nescafe Espresso s domácím medem zalité domácím plnotučným mlíkem.. mmm
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Azmodan napsal: | Fuj med |
Ted sem byl lehce nachlazenej a sežral sem dvě skleničky medu, jedna byla slunečnicovej med a druhá bezovej med |
sice to sem nepatri..ale budiz:) kdyz si kupujes med,koukni se od kud je..vetsinou je na sklenicce napsano ,ze pochazi mimo zemi EU..pokud chces opravdu med a ne nejakou sra.ku kdo vi odkud,tak si najdi na vesnici nejakeho dedu vcelare...mnohem lepsi jak prvni varianta
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 9:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 9:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 11:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 11:08 am Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: |
Jo ja vim, třeba ty vejce to je taky shit - když vidím tu slepici jak je to blbý zvíře, jen čumí a stupině kvoká a potom vysere vejce. Třeba mlíko z krávy - když se nad tím zamyslím je to taky hnus, chlastat nějakej její výměšek, ale kráva je takový hodný přátelský zvíře, celkem i pěkný když není celá od hoven . No ale ten hmyz, to je humus. Mám k tomu prostě odpor maximální. |
Počkej ty máš odpor k vejcim a k mléku? A maso sté krávy a slepice sežereš? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|