Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Drago

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediny co Ti muzu poradit je zabojovat a dat ji maximalne najevo ze ona je ta prava a jedina a ze ji milujes. Neni co ztratit a nevim proc, ale zenskou obcas jen tak z niceho nic prepadne takove nejistota.

Kolikrat ti to prijde uplne super ten vztah a pak najednou ona zacne resit picoviny, nebo zarlit. A na 99procent ji neco zahlodalo u srdicka a kytka nebo tak to spravi. Zena potrebuje cit, nikdo ho neni dost. Myslim ted zeny co za to stoji, ne nejaky slapoty.

A hlavne nemysli na rozchod, nepripoustej si to. Res to az kdyz by to prislo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Tome ja vim... nebudu ztracet iluze, nemuzu ztracet iluze ... kdyby se mi to v 21 stalo, tak by to bylo hodne spatny...
Jenom konci jedna etapa meho zivota, ktera me hodne silne ovlivnila ... a proste jak sem psal, neprijdu jenom o ni..ale o styl zivota...

Je dobrý, že se na to umíš racionalně podívat. Takhle silný jsem já být neuměl.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Jediny co Ti muzu poradit je zabojovat a dat ji maximalne najevo ze ona je ta prava a jedina a ze ji milujes. Neni co ztratit a nevim proc, ale zenskou obcas jen tak z niceho nic prepadne takove nejistota.

Muzu ti rict, ze tohle neni slapota...je to perfektni holka, ktera vi co chce, ma svuj nazor, za kterym si stoji, je chytra, hezka s krasnym telem, jde ji to v posteli...

Bojuju porad..to ze je ta prava a ze ju miluju ji rikam porad...ruzny darecky a prekvapeni dostava porad...napr. tenhle tyden sem ji koupil termohrnek do prace...

Uz je to delsi dobu, co to ma...ale shodli sme se, ze je to praci, ze tam ma proste moc stresu, porad stejna prace, porad ju nekdo buzeruje a porad za maly prachy... a k tomu do ni rejpu, protoze sem strasnej parchant..nebyla nejakou chvilku venku a tak..
Proste se to nejak sneslo dohromady...

herza:
Mozna je to jenom pretvarka :/ vim, ze to tak je, ale nejsem tak silny..takze to nebude lehky ..
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Jel jsem ke známé, nechal jsem si na parkovišti motorku a nějaký buzny mi ukradli značku přes noc, takže nová značka, známka od technické, předělat poviný ručení, mě jebne...
Já mašinu nechávám vždy jen na očích. Speciálně po mých zkušenostech se zlodějským póvlem...
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago: Třeba se mýlím, ale v momentě kdy ženská řekne chlapovi "Dej mi čas na rozmyšlenou, nevím jestli s Tebou můžu ještě být" (aspoň tak jsem to pochopil), tak se staví do pozice partnera, který je nad věcí. Nic o tom nevím, tak to vidím hodně zjednodušeně, ale být nad věcí, je cit příbuzný lásce, za kterou stojí bojovat?
Drago

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Drago: Třeba se mýlím, ale v momentě kdy ženská řekne chlapovi "Dej mi čas na rozmyšlenou, nevím jestli s Tebou můžu ještě být" (aspoň tak jsem to pochopil), tak se staví do pozice partnera, který je nad věcí. Nic o tom nevím, tak to vidím hodně zjednodušeně, ale být nad věcí, je cit příbuzný lásce, za kterou stojí bojovat?

Tohle nemyslim. Myslim jen takovy spis vnitrni zachvevy v te zenske. Jsou slozitejsi nez kdy dokazem pochopit. Pauza je jiny nazev pro rozchod.

Hlavne je kazdy jiny, kazda zenska je jina a mezi kazdym parem vzniknou jedinecny vazby a kazdy to ma holt jinak..

Dragone kazdopadne drzim palce, je videt ze ji chces...
BUFU

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BD: před asi 3 měsíci sem se taky rozešel s holkou, akorát po skoro 3 letech. Věř mi, že vím jak se citíš. Je to ten nejhorší pocit na světě... Chtěl sem k tomu něco napsat, ale v podstatě to tu Drago (a Herza) napsal. Takže bych jen poradil - nezůstávat doma, snažit se nad tím nepřemýšlet (vím tohle prostě nejde, ale zkusit to), chodit ven s kámošema, kalit, sportovat, atd. Prostě pořád něco dělat a nenudit se.
Pomůže jen čas.
Mě ten můj rozchod tak nějak zničil iluze o nějakým "dokonalým" vztahu. Přeju ti, at se ti nestane to stejný

Drago: naprosto souhlas s tím, že ženským občas tak nějak "přeskočí"

Naposledy upravil BUFU dne ne srpen 09, 2009 6:24 pm, celkově upraveno 1 krát
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já určitě taky držím palce, třeba se Ti vrátí.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky moc chlapi...
Jenom me sere ,ze mam v praci takovej zbranovej arzenal
Zacharo

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blážo to se nějak vyřeší, myslím že si tímhle musí projít každý, aby si obohatil život. Teď ji dokazuj že jsi vážně zamilovaný a rozchod řeš až bude na programu dne... Já si prošel nehezkým obdobím v zimě, kdy jsem byl po rozchodu, do toho nepříjemné zdravotní problémy a nezbylo mi nic jiného, než brát antidepresiva, abych se vůbec mohl učit na zkoušky. Jsem od přírody velmi introvertní a tehdy jsem udělal jednu z nejlepších věcí mého života, že jsem začal chodit na sezení k psychoterapeutovi a to mi rázem změnilo život a změnilo to i mne. Když se na to období podívám teď zpětně, jsem rád, že jsem to zažil, protože takovou školu jsem ještě nedostal a nejspíš už nikdy nedostanu...

Takže moje rada zní, snaž se najít cokoliv pozitivního i v tom největším svinstvu (.
YUD

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drž se Blážo.
Lameboy

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom si trošku rejpnu, psal jsi BD, že jsi ji balil, že je zadaná, třeba se objevil někdo, kdo ji sbalil, když je zadaná s tebou. To se stává, já bych zadaný holky nebalil. Už to, že někoho opustí a začnou chodit s někým o něčem vypovídá, ale já o ženám moc nevím, tak mě neukamenujte. Život není černobílý, jsou ty i,y v pořádku? Jak někdo řekne, že si to chce rozmyslet, už je dávno rozmyšlený. Nedělej si zbytečný iluze, ale myslím, že je po všem. Vztah mladšího chlapa a starší holky funguje jen ve výjimečných případech.
slevac

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black dragon:Musíš jí ukázat,že jsi nad věcí.Jetsli se s tebou bude chtit rozejít,řekni jí,že fajn,že jí nechceš bránit ve štěstí,že ty ten váš vztah vidíš třeba jinak,ale ona má asi jiný názor.Nesmí si tebou být až pořespříliš jistááá......opakuji,nesmí si tebou být až přespříliš jistá,to jí nudíí.Mám s tím bohaté zkušenosti.takové ty projevý lásky,kytky atd každý týden__-zapomeň.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je starsi o dva roky...vekovy rozdil sme nikdy! opakuju nikdy neresili...nikdy to nebyl problem...
Nebyla v tom predchozim vztahu spokojena...mela zakazany docela dost veci...mi to dalo docela praci, aby me napsala smsku po pracovni dobe..o vikendech ani nemluve...
Kdyby nekoho mela, tak to neresi takhle, ale rekne mi to...

slevac: no to uz asi neukecam
Deviator

PříspěvekZaslal: ne srpen 09, 2009 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem to nepobral. To nepsala bo ještě chodila s tím minulým, jo?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: