_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
kide prsa ok, trochu ma tahalo to lave (2 tyzne dozadu) ale vcera som to vobec necitil a ani dnes to necitim takze v pohode. Este buduci tyzden skusim maxko a potom mam cca 3 tyzdne uplny deload bez gymu.
btw zisitl som ze niekedy sa setupnem uplne nakrivo v dosledku coho ma potom taha to lave prso. Myslim ze jak toto osefujem tak problem s prsom uplne odstranim. Jedna sa o to, ze neako zle pod seba zatahujem lopatku (niekedy).
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nice, akorát tohle je CG bench? takhle já pomalu jezdim normální bench ale dal jsi to jak nic
Na to sa ma uz pytalo viac ludi, ide o taky terminus technikus od tychto panov:
regular competition grip:
close grip:
vacsinou close grip byva o dlan uzsie ako regular. Pricom oni regular pouzivaju len na shirted benche (ja som tak benchovaval raw). Bohuzial dost to stresuje prsne svalstvo a upony takze treba s tym opatrne. Mimochodom, aj ked je to "len" o dlan uzsi uchop, technika sa skoro fatalne zmeni. Ruky pracuju o dost viac, draha markantne predlzena atd.
1. close grip bench
10x20kg
6x60kg
5x80kg
3x100kg
10x100kg
10x100kg
2. dl
2x3 160kg
3. lat pulldown
5x8r
4. rozpazky + pullover
3 serky
5.shoulder cable press
5x10r
dnes lahko, rozbitost
2. drep
2x10r 20kg
6x70kg
5x120kg
3x155kg
2x180kg
1x200kg
0x220kg
1x210kg PR bez obasku, bez bandazi
1x215kg PR bez obasku, bez bandazi
1x220kg PR bez obasku, bez bandazi
Takze dnes test drepu. Rozcvicka isla dobre. Po 200kg som sa dostal uplne bez problemov. Potom som sa rozhodoval ci rovno pojdem 220kg, alebo postupne od 210 podla pocitu. Kedze som lenive prasa, tak som si tam dal hned 220, ze sak vychadza mi to podla tabulky tak to musim dat. No tak som to tam nalozil a pozeram na tu cinku a postupne nervozniem a nervozniem az som bol uplne rozklepany z toho, ze kurva sak ma to dolame :-) . Nic no, vliezol som pod to, na chrbate to bolo uplne lahke, takze to ma povzbudilo. Dole v pohode, dostal som sa pod paralel a potom skok hore a zhruba v tej faze kde prestava pracovat rit a ide to na kvady som sa zastal a ani hovno. Jak keby som mal na sebe slona. Nepredklanalo ma to, ale proste som to nevladal pretlacit cez ten bod. Tak mi to spotter zobral...
No tak som zhodil na 210kg a ze teda dam to a potom sa uvidi. Tam som uz nebol zosraty z vahy, ale z toho ze ked to nedam tak bude blamaz :-): . V roztrzitosti som to zle ulozil na chrbat (moc uzky uchop) tak som to musel polozit do racku, setupnut sa znovu. Pokus v norme, nebolo to neake tazke ale zas to malo aj daleko od lahkeho.
Za 5 minut som tam dal 215kg, uplne som sa napsychoval do nepricetnosti a vysiel z toho najlahsi pokus dneska. Uplne jak 180kg to bolo.
V tomto momente som uz ale mal celkom dost, vzpriamovace boleli a celkovo som bol unaveny. No ale keby neskusim znovu tych 220 tak by ma to este dlho sralo :-). Nakoniec som to dal, bolo to uz poriadne tazke ale dal som to. Som rozmyslal ze preco som nedal tych prvych 220, prisiel som na to ze som sa postavil moc na uzko. Neviem jak sa mi to mohlo stat, mozno z tych nervov alebo co...
Kazdopadne dnes spokojnost.
bohuzial kameraman mal dnes dovolenku
ale sak snad mi to verite aj bez videa
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru