Možná by sis mohl přečíst co chce docílit ten kdo log zakládá, než mu do něj začneš srát.
prijde mi k smichu cvicit aby vypadal jako na obrazku kdyz je to atlet ... ale jestli je jeho cil takovy jaky je, tak uz moje rady jsou tady zbytecne, treba pomohly ...
On nepotřebuje nějaký složitý sprinterský rutiny, když doted chodil do fitka jen kvůli bicepsu, má svůj cíl, tak ho nechte.
Frozz. jedeš dobře, stravu máš v pohodě, když uvážím, kdo v 18 si vaří sám a má odhodlání na sobě makat . Toho, co sem ti napsal, se drž.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne st listopad 18, 2009 8:39 pm, celkově upraveno 1 krát
nechci ti to tady zaspamovat ale americkej fotbal je fakt skvelej, jenom musis pochopit pravidla...kdysy jsem hraval za zakladku a tedka po nem taky zacinam pokoukavat...
ale fakt se mrkni na youtube na videa trenujicich Line Backeru a Wide receiveru...vesmes tam jde o rychly sprinty se zatezi a pak drepy, mt a clean...
Americký fotbal Poznámka:
No tak sraz s dalšíma dvouma děčíňákama před Albertem, seznámení atd. (Ten týpek co řídil má osobák na bench 200kg - taky je to offense lineman). Místo Liberce se šlo trénovat do Jablonce. Moc pěkný hřiště s umělou trávou. Celkem se nás tam sešlo tak 15+, takže účast slušná. Seznámení s dalšíma hráčema, bylo tam i pár dalších nováčků. Pro začátek fotbálek, protažení a pak se šlo trénovat. Dělali sme různý drilly, 1-4 apod. Když mi quaterback hodil asi třetí přihrávku (moc se s tím nesral, prý to dělá nováčkům vždycky:)), pěkně prudkou, špatně sem ju chytil a mám naraženej prsteníček .
Trening trval asi 2 hodiny, celkem makačka.
Ještě se uvidí jak se to vyvrbí dál, doufám že mě to bude bavit :o)
SNÍDANĚ : míchaná vajíčka + celozrn.houska
SVAČINA : 2 toasty, kvalitní kuřecí šunka, eidam, kečup
OBĚD : Paelaa (něco jako rizoto)
AMERICKÝ FOTBAL SVAČINA č.2 : - neměl
VEČEŘE : - chleba s tuňákem
PŘED SPANÍM : - 1/2 kelímku tvarohu, mléko, kakao
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá srpen 28, 2009 11:11 am, celkově upraveno 3 krát
Atletika - lehce
+ sedy lehy
+ švihadlo, i dvojskoky
(kliky ani práce s medicimbalem jsem dělat nemohl, viz. poznámka, prst)
Poznámka:
Dnes jsem to trochu fláknul, po včerejšku mám sedřený lokty a kolena, nataženej sval na krku a naraženej prst (je pěkně nafouklej).
SNÍDANĚ : 2 vajíčka na hniličku, 2 toasty, salát
SVAČINA : protein 80% s 0,5l mléka (mě to s vodou prostě vůbec nechutná)
OBĚD : 2ks kuřecího s eidamem, brambory, rajče
TRENING SVAČINA č.2 : Glukopur 40g s 250ml vody, celozrn.rohlík se sýrem
VEČEŘE : Paella, eidam
PŘED SPANÍM : tvaroh nízkotučný půl kelímku, mléko, lesní směs
PS: ještě tomu dám tak týden, možná dva, a začal bych pomalu přemýšlet o cvicích a trening.plánu na americký fotbal (zatím nevím, co budu hrát, tak se nemůže nic sestavit, ale vypadá to na cornerbacka, runningbacka nebo recievra, kdyby mi to hodně šlo tak quaterback ale v to nedoufám)
Naposledy upravil Frozz. dne út srpen 18, 2009 9:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Legpress (45°):
15x69kg
12x92kg
10x115kg
8x132kg
6x155kg
4x178kg - ještě byla rezerva
Výpady: chtěl jsem se zaměřit na techniku, proto menší váhy
10x30kg
10x30kg
8x40kg
Hacken dřepy:
12x92kg
12x115kg
10x145kg
8x168kg - ještě byla rezerva
Bradla:
3x10
Francouzské tlaky nadhmatem s EZ tyčí v lehu:
10x18kg + tyč
10x18kg + tyč
6x22.5kg + tyč
Tricepsové tlaky obouruč za hlavou v sedě:
10x12kg
10x12kg
10x12kg
Hyperextenze:
1x15
1x15
1x20 s 11.5kg kotoučem
Břicho: SÍLA - Dvojité zkracovačky na stroji: 3x10 opak., zátěž 42.7kg OBJEM - Sekání dřeva s kladkou: 3x15 opak. na jednu i druhou stranu, 55sek pauza, zátěž 30kg
VYTRVALOST - Zkracovačky s oporou: 3x21 opak.
Na konec: 5minut kolo na protáhnutí a uvolnění
Poznámka:
Po delší době zase trenal na nohy, uvidím co to udělá zítra. Dnes sme byli v posilce trochu dýl (cca 2hodiny), bylo toho nějak víc.
SNÍDANĚ : musli s mlékem
SVAČINA : protein 80%, 0,5l mléka
OBĚD : Špíz (losos,paprika), kuřecí plátek, 3ks celozrn.pečiva, kvalitní kuřecí šunka, Eidam, rajče + 400ml džus (1:1)
PŘED TRENINGEM : banán
TRENING SVAČINA č.2 : nebyla
VEČEŘE : rýže, 2 plátky kuřecího masa
PŘED SPANÍM : tvaroh nízkotučný půl kelímku, mléko, lesní směs
Naposledy upravil Frozz. dne pá srpen 21, 2009 8:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Trening - ame.fotbal
...
+ x desítek kliků
+ dřepy
+ sklapovačky
Poznámka: No takže dneska to byl masakr. Trenovali sme různý střety proti sobě, ramenama, helmou, celým tělem. Technika je dost složitá, moc to nešlo, a taky podle toho dopadly moje ruce: samá modřina (všechny cca 8cm), omlácený celý ruce...zítra to bude pekelně bolet, nemůžu kvůli tomu ani do bazenu: (. Musím si koupit chrániče na ruce, aspoň nějaký, takhle to dál nejde . Kluci říkali, že takovýhle začátky byly i u nich, takže to musím vydržet a pokračovat. Možná hodím foto.
SNÍDANĚ : musli s mlékem, vajčko na hniličku + celozrn.toast
SVAČINA : jahody, celozrn.houska + Cottage
OBĚD : MIX: fazole, rýže, slanina, vajíčko + celozrn.toast, rajče
PŘEDČASNÁ VEČEŘE : kuřecí, smetana, brambory, salát, rajče, okurka
TRENING SVAČINA č.2 : protein 80%
VEČEŘE : vše posunuto, není
PŘED SPANÍM : tvaroh nízkotučný půl kelímku, mléko, borůvky
Břicho: SÍLA - Zkracovačky v leže s kladkou: 3x10 opak., zátěž 20kg
OBJEM - Zvedání kolen ve visu: 3x15 opak., 55sek pauza.
VYTRVALOST - Obrácené zkracovačky na lavici: 3x21 opak. - ty už byly cítit
Poznámka:
Dnes dost síly, nevím odkuď jsem ji na ten bench vzal ale asi to bude z té zeleninky
SNÍDANĚ : musli s mlékem
SVAČINA : 2 celozrn.toasty, kvalitní dušená šunka, Eidam, rajče
OBĚD : 1 a půl bramborové placky se šmaženicí
SVAČINA č.2 : banán, bílý jogurt s borůvkama
TRENING SVAČINA č.3 : protein 80% s 0,5l mléka
VEČEŘE : nastrouhaná mrkvička, 2ks krůtího masa s Eidamem, těstoviny, džus (1:1)
PŘED SPANÍM : nic
Naposledy upravil Frozz. dne pá srpen 21, 2009 8:53 pm, celkově upraveno 2 krát
Nechci tě zklamat, ale sixpack je dost o dietě, než na nějakej MaF tréninku
...abys pak za 3 tejdny nebyl zklamán, jen tak pro zajímavost, už si poznal na tom břichu nějaký rozdíl???
Nechci tě zklamat, ale sixpack je dost o dietě, než na nějakej MaF tréninku
...abys pak za 3 tejdny nebyl zklamán, jen tak pro zajímavost, už si poznal na tom břichu nějaký rozdíl???
JA dietu držím ;-) toho se neboj, vím že posilováním břicha tuk neschodím, od toho je aerobka. No za necelé 2 týdny ještě tolik ne, spíš cítím že je břicho silnější.
Proč si zase jel jen samotně prsa , jinak gratuluju k osobáku.
EDIT : Mám osobák 115kg
No, protože prsa + např. záda bych do 80minut nestihl, protože to samotný břicho zabere dost. A za druhé sparing celkem pospichal, takže bych to fakt nestihl.
hezký no, já ale do posilky asi nechodím tak dlouho jako ty:)
PS: myslím, že tu 100ku bych asi dal.
Chápu tě, ale do 80min. stihneš věci mohl jsi ubrat na cvicích u toho hrudníku a šoupnout tam např. záda s bicepsem ...já jsem s fullbody tréninkem hotov do 45-60min.
Chápu tě, ale do 80min. stihneš věci mohl jsi ubrat na cvicích u toho hrudníku a šoupnout tam např. záda s bicepsem ...já jsem s fullbody tréninkem hotov do 45-60min.
nevím, já jsem tomu fullbody nějak nepřišel zatím na chuť, ted do konce prázdnin dojedu tak jak jezdim, někdy hodím jednu partii + brich, někdy dvě...prostě i jak bude čas a nálada, na zítra to vidím bic + záda + brich.
Měj se
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru