Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dexterjoleefuck napsal:
Iron.Pumping napsal:
Policie je povětšinou s náckama. Vemte si kolik z nich má holou hlavu...

Lidská blbost je opravdu neomezená
to je jasny , ze pokud nema pod cepicou polda culejk , dredy , nebo copanky , tak je to fasoun jak prase
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
dexterjoleefuck napsal:
Iron.Pumping napsal:
Policie je povětšinou s náckama. Vemte si kolik z nich má holou hlavu...

Lidská blbost je opravdu neomezená
to je jasny , ze pokud nema pod cepicou polda culejk , dredy , nebo copanky , tak je to fasoun jak prase

neblbni..culik+copanky=buzna a dredy=fetak
dneska si nevyberes
agnez

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po 14 dnech doléčím hnisavou angínu jdu cvičit a mám to zpět,já blbec tvrdohlavý,ale koho to má doma pořád bavit že.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
To snad není pravda...
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/176623-matka-urizla-synovi-genitalie-jde-na-99-let-do-vezeni.html

Ale dostala peknej trest ...
Po pulce trestu se klidne odvolej, vylez z kriminalu a chcipni ...

Me zacina cim dal tim vic srat nase soudnictvi a urady celkove...
Vcera dotahli drbana... pres 2 promile za volantem...nejvetsi sranda, ze mel soudem zakazany rizeni na 5 let a mel mit odebranej ridicak...a samosrejme, ridicak mel u sebe...
Kde se kurva stala chyba? A co se mu asi tak stane?
Peca

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Po 14 dnech doléčím hnisavou angínu jdu cvičit a mám to zpět,já blbec tvrdohlavý,ale koho to má doma pořád bavit že.

mival jsem driv uplne stejne problemy,angina,tyden ok,pak zase dalsi a dalsi a dalsi, nemohl jsem treba tyden zrat jak me bolel krk ,taky jsem byl tvrdohlavej a nakonec jsem musel prestat cvicit uplne,jestli ti muzu dat radu,tak se na cviceni minimalne do konce roku vyser,jinak se toho mozna nezbavis.
ps:to je ta smradlava ova
agnez

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
agnez napsal:

mival jsem driv uplne stejne problemy,angina,tyden ok,pak zase dalsi a dalsi a dalsi, nemohl jsem treba tyden zrat jak me bolel krk ,taky jsem byl tvrdohlavej a nakonec jsem musel prestat cvicit uplne,jestli ti muzu dat radu,tak se na cviceni minimalne do konce roku vyser,jinak se toho mozna nezbavis.
ps:to je ta smradlava ova

CO do konce roku?ses zbláznil?To musí být jinné východisko.Já si za to mohl sám,nedožral jsem antibiotika a taky jsem chodil ven.
Včera jsem si dal dvě piva (to už jsem byl ale týdne zdravý a antibiotika týden nebral)vypil jsem to něak rychle a večer me žačlo bolet v krku zase.
Tak to bylo i poprvé,dal jsem obět u čínana jedno pivo a už to bylo.Nevím jestli to je tím vedrem a kombinaci studeného.
Ale letos sem měl tu angínu poprvé.
Peca

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nezblaznil i bez cviceni se da zit,je to jen o zvyku :) lepsi dat pauzu na par mesicu,nez na par let,to je treba pochopit,uvidis sam,jestli tady budes za mesic zase psat ze mas dalsi nebo ne
agnez

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
nezblaznil i bez cviceni se da zit,je to jen o zvyku :) lepsi dat pauzu na par mesicu,nez na par let,to je treba pochopit,uvidis sam,jestli tady budes za mesic zase psat ze mas dalsi nebo ne

uvidíme co řekne doktorka,já myslím že 14dnů musí stačit,vyléčený už budu a tělo si za 14dnů musí zase dost odpočinoout.Přece to není jen kvůli cvičení.
Navíc mám poslední rok v juniorech,tak si to chcu zkusit.Už ted mám 6kg dole
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:

Nojo .. mas recht ... i posledni misto je misto
Robb

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.sport.cz/diskuse?id=152875&articleId=/ostatni/atletika/154879-bolt-na-ms-hladce-postoupil-z-rozbehu-na-200-m-strakova-vypadla.html&sectionId=35

to je fakt hnus, co tam ty lidi píšou , kdyby skočila přes dva metry tak by najednou všichni otočili

tohle nesnášim jak češi, když se někomu nedaří tak mu nadávaj, a když se mu něco povede, tak se předháněj kdo by komu vlezl víc do p**ele
ShawnRay

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
http://www.sport.cz/diskuse?id=152875&articleId=/ostatni/atletika/154879-bolt-na-ms-hladce-postoupil-z-rozbehu-na-200-m-strakova-vypadla.html&sectionId=35

to je fakt hnus, co tam ty lidi píšou , kdyby skočila přes dva metry tak by najednou všichni otočili

tohle nesnášim jak češi, když se někomu nedaří tak mu nadávaj, a když se mu něco povede, tak se předháněj kdo by komu vlezl víc do p**ele

Precti si jak tam nadavaji Spotakove vsude...
agnez

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
agnez napsal:

Nojo .. mas recht ... i posledni misto je misto

Pravda,není důležité vyhrát,ale zúčasnit se
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Robb napsal:

A kde je psano,ze musi vsichni fandit zrovna ji?Sice ta discuse je hnuj,ale ja fandim rusce a navic je velice sexy:)
Robb

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
ShawnRay napsal:
Robb napsal:

A kde je psano,ze musi vsichni fandit zrovna ji?Sice ta discuse je hnuj,ale ja fandim rusce a navic je velice sexy:)

dyť já neřikam, aby jí všichni fandili...ale aby aspoň měli nějakej respekt a úctu ke sportovcům

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: