|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 10:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 10:41 am Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Policie je povětšinou s náckama. Vemte si kolik z nich má holou hlavu... |
Lidská blbost je opravdu neomezená | to je jasny , ze pokud nema pod cepicou polda culejk , dredy , nebo copanky , tak je to fasoun jak prase
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 11:47 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Po 14 dnech doléčím hnisavou angínu jdu cvičit a mám to zpět,já blbec tvrdohlavý,ale koho to má doma pořád bavit že. |
mival jsem driv uplne stejne problemy,angina,tyden ok,pak zase dalsi a dalsi a dalsi, nemohl jsem treba tyden zrat jak me bolel krk ,taky jsem byl tvrdohlavej a nakonec jsem musel prestat cvicit uplne,jestli ti muzu dat radu,tak se na cviceni minimalne do konce roku vyser,jinak se toho mozna nezbavis.
ps:to je ta smradlava ova
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | agnez napsal: | Po 14 dnech doléčím hnisavou angínu jdu cvičit a mám to zpět,já blbec tvrdohlavý,ale koho to má doma pořád bavit že. |
mival jsem driv uplne stejne problemy,angina,tyden ok,pak zase dalsi a dalsi a dalsi, nemohl jsem treba tyden zrat jak me bolel krk ,taky jsem byl tvrdohlavej a nakonec jsem musel prestat cvicit uplne,jestli ti muzu dat radu,tak se na cviceni minimalne do konce roku vyser,jinak se toho mozna nezbavis.
ps:to je ta smradlava ova |
CO do konce roku?ses zbláznil?To musí být jinné východisko.Já si za to mohl sám,nedožral jsem antibiotika a taky jsem chodil ven.
Včera jsem si dal dvě piva (to už jsem byl ale týdne zdravý a antibiotika týden nebral)vypil jsem to něak rychle a večer me žačlo bolet v krku zase.
Tak to bylo i poprvé,dal jsem obět u čínana jedno pivo a už to bylo.Nevím jestli to je tím vedrem a kombinaci studeného.
Ale letos sem měl tu angínu poprvé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | nezblaznil i bez cviceni se da zit,je to jen o zvyku :) lepsi dat pauzu na par mesicu,nez na par let,to je treba pochopit,uvidis sam,jestli tady budes za mesic zase psat ze mas dalsi nebo ne |
uvidíme co řekne doktorka,já myslím že 14dnů musí stačit,vyléčený už budu a tělo si za 14dnů musí zase dost odpočinoout.Přece to není jen kvůli cvičení.
Navíc mám poslední rok v juniorech,tak si to chcu zkusit.Už ted mám 6kg dole
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 12:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 1:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | http://www.sport.cz/diskuse?id=152875&articleId=/ostatni/atletika/154879-bolt-na-ms-hladce-postoupil-z-rozbehu-na-200-m-strakova-vypadla.html§ionId=35
to je fakt hnus, co tam ty lidi píšou , kdyby skočila přes dva metry tak by najednou všichni otočili
tohle nesnášim jak češi, když se někomu nedaří tak mu nadávaj, a když se mu něco povede, tak se předháněj kdo by komu vlezl víc do p**ele |
Precti si jak tam nadavaji Spotakove vsude...
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | agnez napsal: | Navíc mám poslední rok v juniorech,tak si to chcu zkusit.Už ted mám 6kg dole |
Nojo .. mas recht ... i posledni misto je misto |
Pravda,není důležité vyhrát,ale zúčasnit se
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 3:48 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Robb napsal: | http://www.sport.cz/diskuse?id=152875&articleId=/ostatni/atletika/154879-bolt-na-ms-hladce-postoupil-z-rozbehu-na-200-m-strakova-vypadla.html§ionId=35
to je fakt hnus, co tam ty lidi píšou , kdyby skočila přes dva metry tak by najednou všichni otočili
tohle nesnášim jak češi, když se někomu nedaří tak mu nadávaj, a když se mu něco povede, tak se předháněj kdo by komu vlezl víc do p**ele |
Precti si jak tam nadavaji Spotakove vsude... |
A kde je psano,ze musi vsichni fandit zrovna ji?Sice ta discuse je hnuj,ale ja fandim rusce a navic je velice sexy:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 4:17 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | ShawnRay napsal: | | Robb napsal: | http://www.sport.cz/diskuse?id=152875&articleId=/ostatni/atletika/154879-bolt-na-ms-hladce-postoupil-z-rozbehu-na-200-m-strakova-vypadla.html§ionId=35
Precti si jak tam nadavaji Spotakove vsude... |
A kde je psano,ze musi vsichni fandit zrovna ji?Sice ta discuse je hnuj,ale ja fandim rusce a navic je velice sexy:) |
dyť já neřikam, aby jí všichni fandili...ale aby aspoň měli nějakej respekt a úctu ke sportovcům
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|