|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:50 am Předmět: Re: NO Compromise |
|
|
| Georgo_K napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | C51 napsal: |
Nejakou dobu jsem tu nebyl a trochu mi chybi souvislosti topicu, ale creatin v nejake svoji novejsi forme proto, ze nic osvedcenejsiho pro zlepseni pokroku v posilovne asi neexistuje (vynecham-li, ze predpokladem pro jeho uspech je dostatek proteinu a tedy i odpovidajici suplement tohoto typu... vetsinou). |
mrkni co jsem dával z biomagu do topicu "kreatin" ty zazraky typu CEE a kre-alkalyn jsou kraviny...nehlede na to ze v kdejakym e-shopu tyto zazraky vedy davaji zdarma snad ke vsemu (asi ne bezduvodne) |
jenze to tady muzes psat porad a stejne 90 procent lidi si to koupi oni nechteji si neco vyhledavat..je to moc narocne a zdlouhave..prece kdyz to prodavaji,tak to musi byt ucinne a narostou me po tom svaly ne? Lidi,kteri si kupuji doplnky kvuli PR clankum a casto lzive reklame jsou nejvetsi prinos pro ruzne prodejce.Staci nabusenec na obale,ktery stejne papa jine vitaminky..napsat chvaly jak moc je to ucinne..bla bla bla a je to...prodejcum ale nejde o prirustky svalu cvicencum v prvni rade.Jde samozrejme o prachy a ja to prodavat,tak to delam taky tak.Tech,co si o tom hledaji informace jsou tak 5 %..zbytek jsou jak stado ovci to veri tomu,co vidi napsano atd... |
uz jenom ze se to ted dava ke vsemu moznymu zdarma svedci o tom ze uz o to takovej zajem nebude...ale komu neni rady... |
No ja se vam do toho odvazim vstoupit... ja mam s CEE zkusenost dobrou... ted akorat doziram baleni a sila i obem jsou na tom lepe... kombinoval jsem to teda s glutaminem, takze je to mozna malinko zavadejici, ale souhlasim s tim ze hlasickej monohydrat ma vysledky vzdycky... Sice clovek po cyklu vypada jak nafouklej balon, ale kdyz se ta voda vylouci tak uz je to ok...
Ja mam smulu ze mi monohydrat dela v zaludku fakt peklo.... obracim se uplne naruby |
jo.ono to mozna funguje,ale jen na 30% toho co ti udela monohydrat.Ve vsech srovnavacich testech vysel CEE hure.Pokud nekomu dela monohydrat zle jako Tobe,je jasne,ze to jeho volba nebude.Pokud tomu vsak neni,neni mi znam ani jediny duvod,proc by tomu tak melo byt.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:53 am Předmět: Re: NO Compromise |
|
|
| Georgo_K napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | C51 napsal: |
Nejakou dobu jsem tu nebyl a trochu mi chybi souvislosti topicu, ale creatin v nejake svoji novejsi forme proto, ze nic osvedcenejsiho pro zlepseni pokroku v posilovne asi neexistuje (vynecham-li, ze predpokladem pro jeho uspech je dostatek proteinu a tedy i odpovidajici suplement tohoto typu... vetsinou). |
mrkni co jsem dával z biomagu do topicu "kreatin" ty zazraky typu CEE a kre-alkalyn jsou kraviny...nehlede na to ze v kdejakym e-shopu tyto zazraky vedy davaji zdarma snad ke vsemu (asi ne bezduvodne) |
jenze to tady muzes psat porad a stejne 90 procent lidi si to koupi oni nechteji si neco vyhledavat..je to moc narocne a zdlouhave..prece kdyz to prodavaji,tak to musi byt ucinne a narostou me po tom svaly ne? Lidi,kteri si kupuji doplnky kvuli PR clankum a casto lzive reklame jsou nejvetsi prinos pro ruzne prodejce.Staci nabusenec na obale,ktery stejne papa jine vitaminky..napsat chvaly jak moc je to ucinne..bla bla bla a je to...prodejcum ale nejde o prirustky svalu cvicencum v prvni rade.Jde samozrejme o prachy a ja to prodavat,tak to delam taky tak.Tech,co si o tom hledaji informace jsou tak 5 %..zbytek jsou jak stado ovci to veri tomu,co vidi napsano atd... |
uz jenom ze se to ted dava ke vsemu moznymu zdarma svedci o tom ze uz o to takovej zajem nebude...ale komu neni rady... |
No ja se vam do toho odvazim vstoupit... ja mam s CEE zkusenost dobrou... ted akorat doziram baleni a sila i obem jsou na tom lepe... kombinoval jsem to teda s glutaminem, takze je to mozna malinko zavadejici, ale souhlasim s tim ze hlasickej monohydrat ma vysledky vzdycky... Sice clovek po cyklu vypada jak nafouklej balon, ale kdyz se ta voda vylouci tak uz je to ok...
Ja mam smulu ze mi monohydrat dela v zaludku fakt peklo.... obracim se uplne naruby |
ja jsem tim nemyslel ze by nefungoval...ale ve srovnani s monohydratem neudela lepsi sluzbu a pri srovnani ceny je to jasny _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 11:04 am Předmět: |
|
|
jak je to s tim kotvicnikem , pisou 1 g do pul litra vody a natrikrat vypit , to nemuze bejt cejtit ne? Kolik davate , a pripadne kde to objednavate?
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 11:06 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | jak je to s tim kotvicnikem , pisou 1 g do pul litra vody a natrikrat vypit , to nemuze bejt cejtit ne? Kolik davate , a pripadne kde to objednavate? |
Kamarád si to kupuje odsud http://www.salvejdivotvorna.cz/ _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
marika21

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 10:37 am Předmět: N0-Xplode od BSN |
|
|
má niekto skúsenosti s NO-XPLODE od BSN. Aký je váš názor?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 10:58 am Předmět: |
|
|
Ano velmi dobré, kvalitný predtreningový nakopávač. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na použití trávících enzymů třeba v objemovce? Tuším že doktor Petr Fořt se ve svých knihách o výživě zmiňuje o použití trávících enzymů skoro jako o nutnosti zejména pro silové sporty a kulturistiku, kde je potřeba velkého množství jídla/proteinů. Tuším, že zmiňuje lék Wobenzym, koukám na net, že je deklarován jako lék proti zánětům/otokům/poruchám imunity  ale obsahuje teda převážně ty trávící enzymy se mi zdá...
|
|
| nahoru |
|
 |
flame1
(ban)
|
Zaslal: st srpen 19, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
reklamní blbosti, akorát to z lidí tahá prachy a efekt žádnej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st srpen 19, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
| flame1 napsal: | | reklamní blbosti, akorát to z lidí tahá prachy a efekt žádnej :) |
presne tak
|
|
| nahoru |
|
 |
kremo
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:51 am Předmět: |
|
|
mate někdo zkušenosti s produktem combo anabol (200cps)??
|
|
| nahoru |
|
 |
Mayhem
|
|
| nahoru |
|
 |
Harvepino
|
Zaslal: so srpen 29, 2009 3:10 pm Předmět: .... |
|
|
akurat teraz som si kupil vyrobok Dymatize Expand Energized a teraz citam na stranke biomagu,ze tento vyrobok je zaradeny do kategorie vyrobkov,ktore sa predavaju nelegalne a mozu mat zdraviu skodlive ucinky  ...takze to mozem asi vyhodit....a este sa vas chcem spytat,ze som si kupil aj Mutant Mass od PVL a Elite Whey Protein od Dymatizu...dufam ze tieto dva vyrobky mozem konzumovat bez problemov,ci nie???vdaka za kazdu radu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 3:12 pm Předmět: |
|
|
Netyka se to zas tech emerickejch verzi??
Ja uz to nejakou dobu konzumuju a docela v pohode... akorat me obcas slzi treti oko, ale jinak dobry... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 4:44 pm Předmět: |
|
|
I kdyby tam byly ty látky, co jsou uvedený na biomagu, pochybuju, že budou v takovým množství, aby to mělo nějaký negativní zdravotní účinky. Kor, když sežereš jednu pixlu toho výrobku. Takže si to klidně dej.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|