|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
The Blade

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Drago napsal: | Pocasi....ctvrtek, patek krasne a o vikendu zase hnusne. Navic uz se blizi zas podzim a zima... | konecne , rozjedem poradnej objem zasrany dusno , kdose ma furt sprchovat 4krat dene |
mne sa zas lepsie cvici za takehoto pocasia ked zo mna pot tecie prudom,cez zimu sa nedokazem tak spotit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tucet

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Nam, co sme o vikendu v praci a pres tyden vetsinou doma, to maximalne vyhovuje | dovolil bych si také souhlasit
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
Řidiči, když trochu zaprší. Půlka jich jede 70 místo 90, druhá půlka je z toho na nervy a pár dalších to vyřeší tím, že předjíždějí všude, kde je asi 2 metry mezera. Ani se nedivím, že je těch nehod tolik. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Řidiči, když trochu zaprší. Půlka jich jede 70 místo 90, druhá půlka je z toho na nervy a pár dalších to vyřeší tím, že předjíždějí všude, kde je asi 2 metry mezera. Ani se nedivím, že je těch nehod tolik. |
Kazdou smenu u nas konci minimalne jeden kreten, co jezdi bez ridicaku nebo pod vlivem chlastu/drog ... to se pak clovek vubec nemuze divit..a je to snad tak 80% ze vsech lidi co tam u nas skonci... hlavne na to MotoGP byly zne... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 10:26 pm Předmět: |
|
|
boli me silene huba .. asi mi zacla rust osmicka nebo se tam neco stalo .. davam tomu par dni a vyrazim na popravu .. je to trapny, ale zubare se fakt bojim cim dal vic ..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so srpen 22, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | boli me silene huba .. asi mi zacla rust osmicka nebo se tam neco stalo .. davam tomu par dni a vyrazim na popravu .. je to trapny, ale zubare se fakt bojim cim dal vic .. |
Pražské pohotovosti v Palckého je lépe se vždy vyhnout, pokud člověk je ještě při smyslech, ale dal bych tomu max. do po rána, a pak okamžitě a velmi asertivně volal svému zubaři a chtěl vzít ještě ten den....což samo o sobě je někdy fuška. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 10:48 pm Předmět: |
|
|
Uprimnou soustrast ... vim jaky to je
Uz mam jednu za sebou, ale co s tim bylo bolesti... 6 ibalginu v sobe a porad to bolelo jak kurva... pak vyrezavat a vytahnout, sesit , antibiotika a tyden sem nemohl zrat...
Ale ceka me to jeste 3x ... zbyla spodni nema misto a navrchu rostou krive... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
Mám to BD podobný, tedy s tím rozdílem že mne čeká ještě vytahování všech 4 osmiček... Nemůžu se dočkat _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 10:02 am Předmět: |
|
|
Kamoska mela nejaky problemy se zaludecnima stavama (mela zaludecni vredy) a po roce sla na preventivni prohlidku a doktorka ji nasla 14 malejch kazu, vsechno v hornim patre, takze ji to na 2x cely udelala... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
nalítali mi do bytu komáři a teď mě tu žerou, vypadá to však, že byli jen dva, úspěšně jsem je zlikvidoval, pěkně nacucaný byli, krvavý fleky po nich :P
|
|
| nahoru |
|
 |
eob
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 10:15 pm Předmět: |
|
|
na me tady delaj momentalne nalety nejaky mury, no fuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
| eob napsal: | | na me tady delaj momentalne nalety nejaky mury, no fuj. | můry nic nedělaj, jen se proletěj, sednou na zeď a spí, ráno odletí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|