|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wygh
|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 11:54 am Předmět: |
|
|
Jirka měl tušim 18 opakování nebo tak nějak, ale rval to tam taky dost přes ramena. Každopádně Cizo potřebuje natrénovat jen techniku k výrazu / kládě. Rozhodit nohy a dostat se pod činku  that's a key _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 11:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
ygg: kdybys jirku někdy viděl v akci, poznal bys rozdíl mezi ject do úmoru normálního člověka a ject do úmoru by Jirka _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 9:31 am Předmět: |
|
|
Priprava na Teplice zahajena
- jelikoz presne vim co bude za discipliny a vim co potrebuju zlepsit, tak osekam trenink na nezbytne minimum
- potrebuju jeste nahnat silu ramen a tricepsu na kladu, kde se soutezni vaha pro maximalni pocet opakovani nebezpecne blizi moji maximalce
- musim zlepsit techniku an farmers walk
- hodilo by se jeste trochu nahnat kondici na tu silenou trojkombinaci co tam bude, jinak doufam bez problemu, tezka pneu mi relativne jde, vyrazy jednorucky mam natrenovany
1/ pritahy spodni kladky:
5x10
2/ shyby:
3x6
3/ bench na uzko:
10x60kg
6x80kg
6x100kg
2x125kg (pauza na hrudniku)
2x1x135kg (pauza na hrudniku)
2x140kg
4/ tlaky s JR v sede s pauzou ve spodni pozici:
15x15kg
5x25kg
5x30kg
5x35kg
2x3x45kg
5/ zdravotni pumpovani bicepsu a tricepsu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 8:45 am Předmět: |
|
|
streda 20. 8.
dynamicky strecink a 3 serie 45° hypers na zahrati
1/ mrtvy tah:
5x60kg
5x100kg
5x140kg
3x180kg
3x200kg
3x1x230kg
2/ bulgarian split squat:
8x20kg
5x40kg
5x50kg
5x60kg
5x70kg
3/ vypony ve stoji:
5 serii
4/ bricho - zvedani do svicky:
4x10
trochu veslovani - intervaly, strecink
hrozne se mi nechtelo jit cvicit  pocitove se mi libily u tahu az serie s 230, kde to konecne zacalo byt lehky (200 bylo jeste strasne tezky) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 5:38 pm Předmět: |
|
|
patek 22. 8.
hodinka pilates
...neni to takova sranda jak to vypada _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 5:49 pm Předmět: |
|
|
sobota 23. 8.
strongman trenink s Honzou Salatou v Teplicich
1/ Log Lift:
5 nebo 6 pokusu se 110kg, z toho 3 uspesny... klada ma sirokou roztec madel a hodne spatne se vyrazi
2/ kettlebell:
ta potvora ma sice jen blbejch 50 kg, ale nepovedlo se mi ji snad ze dvanacti pokusu ani premistit na rameno, natoz vyrazit nad hlavu tohle bude na zavodech docela orisek
nasledovalo jeste par pokusu se 75kg jednoruckou, se kterou pojedou profici... supertluste drzadlo (6,3cm v prumeru tusim) mi kupodivu nevadi, premistit ji obema rukama na rameno je lehke, na rameni sedi dobre a vyrazit se da, ale vzdycky mi kus chybel do propnute ruky... ale ta jednorucka se mi proste libila a priste si ji zase zkusim
3/ 450kg tyre flip:
2x
3x
3x
4x
4/ Powerstairs:
200kg - 4 schody asi za 10s bez nejakeho vyraznejsiho usili
240kg - 1 schod a pak dosla stava a uz jsem ho pak nedal za dalsich ctyr pokusu ani jednou
dneska jsem po treninku docela utahanej a stred zad mam slusne namozenej, spodni zada ale kupodivu vubec
jo a ramena mam uplne rozbity :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 8:28 am Předmět: |
|
|
pondeli 25. 8.
1/ shyby:
3x6
1x12
2/ bench na uzko:
2x10x60kg
3x100kg
3x115kg
1x125kg
1x135kg
1x145kg (PR)
2x5x120kg
3/ pecdeck
6x10
4/ triceps - kladka:
4x15
12 minut intervalovky na pasu
- bence byly krome dvou poseldnich serii se stopkama na hrudniku, tedy u tech 145 si tou stopkou nejsem moc jistej _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
vypada to na bench formu, skusis 150? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 9:03 am Předmět: |
|
|
mozno si to predtym cvicil moc na krv a teraz jak si zvolnil tak to ide _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 9:03 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Sacharidacek napsal: | ty woe si necham vytisknout na mikinu Benchuju jak cizo |
no nevim jestli je to takova vyhrat, porovnavat se s jednim z nejhorsich bencaru siroko daleko | akorad ta mrtvola je o cca 100kg jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|